Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
odjavljen
Re: Gtx 9xx Club
itomic009 kaže...

Pa ne znam gdje si to čuo da nećeš dobit ništa na performansama da zamjeniš SLI GTX 770 za SLI najjačih grafa ???? Ja se pitam samo na kakvom monitoru ti igraš, odnosno koja reza ?? Pa koliko "dugo" trebaš ostati ovisi o tebi, odnosno ovisi jesu ti dovoljne sadašnje grafičke performanse koje imaš ili ti treba više !!

ako budem uzimao, uzeo bih single 980 ne SLI :)

17 godina
siick_bubble_gumm kaže...
itomic009 kaže...

Pa ne znam gdje si to čuo da nećeš dobit ništa na performansama da zamjeniš SLI GTX 770 za SLI najjačih grafa ???? Ja se pitam samo na kakvom monitoru ti igraš, odnosno koja reza ?? Pa koliko "dugo" trebaš ostati ovisi o tebi, odnosno ovisi jesu ti dovoljne sadašnje grafičke performanse koje imaš ili ti treba više !!

Mislim da su ti dvije 770 brze od ove, ali ova trosi valjda trecinu ili manje struje od njih dve.

14 godina
itomic009 kaže...

E pa sad. Krivo si se onda izrazio {#}. Nije isto GTX 770 SLI vs GTX 980 ili vs SLI GTX 980. Uglavnom, dok god ne mjenjaš monitor na veću rezu nemaš brige jer ne vidim scenarij gdje ti neku igru na 1080p ne možeš tjerati bez problema.

11 godina
odjavljen
itomic009 kaže...
itomic009 kaže...

E pa sad. Krivo si se onda izrazio {#}. Nije isto GTX 770 SLI vs GTX 980 ili vs SLI GTX 980. Uglavnom, dok god ne mjenjaš monitor na veću rezu nemaš brige jer ne vidim scenarij gdje ti neku igru na 1080p ne možeš tjerati bez problema.

iskreno niti se kuzim u te neke 4K meni to sve isto :'D meni je slika predivna i u full hd-u na 27 inca :D

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Uspio ugrabit jednu msi 970 kod nas. Sutra je ovdje. Nije mi se dalo čekat pojeftinjenje ili kemijat s uzimanjem vani. za 200kn više, ajd, nije kraj svijeta. Samo nek ona radi kak treba, ja zadovoljan. javim dojmove

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina

Zašt ne clockneš taj i7 2a 4.5Ghz kad već imaš i normalan cooler ? Grijeh je imat K procesor a da radi na stock postavkama {#}.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 22:01 (itomic009).
13 godina
neaktivan

Znam haha :D Ali ne treba. Zbilja, i u nekom radu sa uber kompresijom, sve radi ultra brzo.

Ako bude trebalo, lako ja njega podignem. Iako je ovo napajanje jako, nešto se ne usudim dizat CPU u nebesa a i kartica je OC.

Možda griješim, možda je i sasvim dovoljno ali ne riskira mi se.

Ništa od novih igara nisam igrao, sve što je dx11 a toga ima puno. A treba učit php!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 22:53 (simpa256).
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Gibbo s OcUK sajta je napravio zanimljivu usporedbu različitih izvedbi hlađenja na 9xx seriji.

...but once you get locked into a serious hardware collection, the tendency is to push it as far as you can.
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
Gtx 9xx Club

odlican clanak za onog koji se sprema ubost  na neku od istih {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4mal kaže...

odlican clanak za onog koji se sprema ubost  na neku od istih {#}

Ma Gigabyte je beton!

13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Da se i ja nanovo priključim klubu.

Jednostavno sam morao isprobati referentni dizajn nakon što sam isti preskočio u GTX 7xx seriji.

...but once you get locked into a serious hardware collection, the tendency is to push it as far as you can.
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Vojnik kaže...

Da se i ja nanovo priključim klubu.

Jednostavno sam morao isprobati referentni dizajn nakon što sam isti preskočio u GTX 7xx seriji.

i?

13 godina
neaktivan

Nažalost nisam imao pretjerano puno vremena za isprobavanje.

Uspio sam odvrtiti nekoliko benchmarka (u prilogu) i zaigrati novog Aliena koji bez problema radi na 60 fps-a na UHD rezoluciji.

Napišem više kada uhvatim vremena.

11 godina
odjavljen
Vojnik kaže...

Nažalost nisam imao pretjerano puno vremena za isprobavanje.

Uspio sam odvrtiti nekoliko benchmarka (u prilogu) i zaigrati novog Aliena koji bez problema radi na 60 fps-a na UHD rezoluciji.

Napišem više kada uhvatim vremena.

hvala za benchmark, sada cu i ja da skinem taj 3DMark pa da usporedim moje 2x 770 sa tvojom 980 jer imamo isti processor. pa da vidim bas kolika je razlika. 

PS. Evo ga rezlutat. :D pa i nije toliko lose. A i koliko sam primjetio ti si clockao tvoj processor, moj ne na stocku, ali ne vjerujem da bi nesto previse dobio time da ga clockujem :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 19:51 (siick_bubble_gumm).
13 godina
neaktivan

Gledaj Graphics score. Tvoje grafe su stock?

11 godina
odjavljen

sve je stock kod mene :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 19:57 (siick_bubble_gumm).
16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club
Možete zavrtjeti Fire Strike Extreme pa reći rez.; zanima me u odnosu na 780Ti i 980?
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

@siick_bubble_gumm

Ovo je na stock postavkama: 11493

@Tonči

FS Extreme: 5851

Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Možete zavrtjeti Fire Strike Extreme pa reći rez.; zanima me u odnosu na 780Ti i 980?

ja ne mogu, imam basic edition, on moze ima professional. 

11 godina
odjavljen
Vojnik kaže...

@siick_bubble_gumm

@Tonči

ne znam, samo znam da nisam clockao graficke niti processor. 

12 godina
Vojnik kaže...

@siick_bubble_gumm

@Tonči

ne bježi ta 980 neklokovana ako sam dobro skonto puno r9 290 FS Extreme 5536

http://valid.canardpc.com/hwx19k
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 20:46 (mirzet1976).
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

pa i nebi bjezala, tonciju je fizika za 4000+ bodova veca!{#}(i7-5960X:){#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nije samo za 4k, nego prilično više: http://www.3dmark.com/3dm/4566821

Zanima me primarno u odnosu na 780Ti s obzirom da je full stock.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 0:05 (Tonči).
12 godina
Gtx 9xx Club

A na FS Ultra

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mirzet1976 kaže...

A na FS Ultra

A nemam više test instaliran ni Windowse uopće, jer sam na Archu sada zbog posla. Ali bit ću na Winsima u nekom trenutku pa ponovim novi test. Na 4,6Ghz je fizika išla više, a ova Inno bi trebala biti mrvicu možda brža od njegove referentne 980.

(Nemam trenutno 4K ekran, tako da ne znam hoću li moći Ultru vrtjeti uopće.)

12 godina
Gtx 9xx Club

Nema ni ja 4K  pa prošao test na Ultra

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ružna kao ciganska harmonika. MSI Gtx 970 OC 4G Twin frozr V je zakon po buci, kloku, preformansama i izgledu.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Evo nešto i od mene :)

Heaven 2x480 Heaven 2x480
Valley 2x480 Valley 2x480
Heaven 1x980 Heaven 1x980
Heaven 2x980 Heaven 2x980
Valley 1x980 Valley 1x980
Valley 2x980 Valley 2x980
Firestrike 2x980 Firestrike 2x980
Firestrike extreme 2x980 Firestrike extreme 2x980
Pro patria
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 18:25 (Malarkey).
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
Gtx 9xx Club

I ja sam nabavio Gigabyte GTX970 prošli tjedan, pa se javljam u klub :)

Ogromna razlika u odnosu na staru GTX460, imam samo jednu zamjerku, više mi komp nije dovoljan za grijanje sobe, sa overclockanim Core i5 760 i GTX460 je bilo sasvim dovoljno ostaviti ga upaljenog, a sad je prilično hladno sa 4690k i 970 {#}

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
power_user kaže...

I ja sam nabavio Gigabyte GTX970 prošli tjedan, pa se javljam u klub :)

Ogromna razlika u odnosu na staru GTX460, imam samo jednu zamjerku, više mi komp nije dovoljan za grijanje sobe, sa overclockanim Core i5 760 i GTX460 je bilo sasvim dovoljno ostaviti ga upaljenog, a sad je prilično hladno sa 4690k i 970 {#}

Trebao si onda uzet nekog FX-a i 290X ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice