Mislim super što tehnologija napreduje, performanse rastu, potrošnja pada. Problem ostaje cijena. Meni osobno nije problem doslovno cijena koliko izbor igara za koje bi trebala tako skupa grafa. Ne vidim ni jednu igru na tržištu koja bi bila vrijedna ulaganja toliko novaca kako bi se mogla igrati na maksimalnim detaljima. 3400 kn za slabiji model...hvala, ali ne hvala.
Pa da, ono sitno što mene zabavlja, mogu igrati na plazma telki sa gore spomenutom maxwell gtx750ti.
U biti, svi znamo - bitnija je igrivost i radnja nego fičeri grafike. Wow efekt traje možda 5 minuta nakon početka igranja,
i možda još par puta kad se čovjek baš na grafiku koncentrira. Ostatak svi i svatko uglavnom priča o radnji, opcijama, nivoima, prohodu i
općenitoj igrivosti.
Evo, moj glupi osobni primjer: Need For Speed Rivals. Uopće nisam ni došao do analize ikakve grafike. Kad sam shvatio
da jedna PC deklarirana CAR RACING igra ne podržava PC VOLAN (bez posebnog kemijanja xbox emulatorima), od*ebo
sam ju, da je taman tako grafički bogata da radi samo sa GTX 780 u SLi. (naravno - nije, kao ni 99,9% ostalih)