Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 748.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
Hebate je se vremena mijenjaju,ja si od novaca za krizmu kupuo Levi's 501 rebe a sad si kupuju gtx 1080!!
Ali triba i ostalo kuput,nece Pascal lebdit u zraku :)
AUDIOFIL
Moj PC  
13 0 hvala 3
13 godina
volegradele kaže...
Hebate je se vremena mijenjaju,ja si od novaca za krizmu kupuo Levi's 501 rebe a sad si kupuju gtx 1080!!

100 marona ?

13 godina
volegradele kaže...

Pitanje je koliko ljudi ovdje uopće zna koliko je to bilo fora kupit Levi's 501 u svoje vrijeme .

13 godina
itomic009 kaže...
volegradele kaže...

Pitanje je koliko ljudi ovdje uopće zna koliko je to bilo fora kupit Levi's 501 u svoje vrijeme .

Pitanje je koliko ljudi zna razliku varteksovih 501 i američkih koje su prodavali IFORCI

16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Varteksove su bile izvrsne...derale su se ko 3X jeftinije  Ali hebiga, bile su tak popularne da bi sam njih oblačio za opijanje u parku 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
XXX kaže...

Varteksove su bile izvrsne...derale su se ko 3X jeftinije  Ali hebiga, bile su tak popularne da bi sam njih oblačio za opijanje u parku 

Znam da je off topic da BOLI, ali jeli tko zna koliko danas koštaju ? Da usporedimo GPU i "(h)lače" kroz generacije

13 godina

Hahah, zanimljivo pitanje. Ja se ne sjećam kad sam ih zadnji puta kupio niti da sam ih uopće pogledao u trgovinama.

16 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...
XXX kaže...

Znam da je off topic da BOLI, ali jeli tko zna koliko danas koštaju ? Da usporedimo GPU i "(h)lače" kroz generacije

Nemam pojma, žena me već dvadeset godina oblači...čak mi tenisice kupuje. Ima neki madež na podlaktici točno na mjestu do vrhova prstiju koji odgovaraju mojoj dužini stopala. Ode u dućan, prislonio tenisicu na podlakticu i ako odgovara donese mi doma . Isto tak i traperice, radi u butiku pa mi donese ono kaj i prodaje drugima...truske i talijanske rebrandove .

Po grafu si idem sam u dućan, nema šanse da mi se tu netko petlja i to znam jako dobro koliko košta 

11 godina
XXX kaže...

nisu uvijek bile loše, dok je varteks imao licencu levisica, sjećam se da smo ih i stari i ja kupovali prije 30-ak godina u varteksovom dućanu u sloboštini i da su bile jako kvalitetne

a najbitnije da su bile tada rijetke koje si mogao kupovati po brojevima dužine nogavica i po broju širine struka, jer smo onako dugački i mršavi i ja i stari imali problema naći trapke koje su dovoljno dugačke, a da nisu istovremeno u struku preširoke

16 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Doom (OpenGL 4.5) 5K (5120x2880) Ultra+Nightmare, AA - OFF: 37 FPS 

http://i.imgur.com/KL1DfmX.jpg

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Novi driveri su vani, kakva je situacija s Witcherom i GTA sada? Danas mi dolazi 970...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Novi driveri su vani, kakva je situacija s Witcherom i GTA sada? Danas mi dolazi 970...

Witcher radi jako dobro trenutno, baš je po performansama skočio malo. Za GTA nisam siguran-

13 godina
Gtx 9xx Club

Witcher sad nakon 12 ili koliko već patcheva radi odlično. Full HD 60 FPS lock ti je moguć uz sitni kompromis po pitanju sjena ako se ne varam. A za nadobudne se može i kopati po ini fajlovima da izgleda još i bolje.

GTA V mislim da radi više manje isto ko i kad je izašao. Brat igra multiplayer tu i tamo, pa mi onako od oka ne izgleda neka drastična razlika. Ali i onda je već radila kako treba isto uz sitno kresanje nekih stvari. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Ma pitao sam jer su kolege tu stranicu prije rekli da su dobili masivan pad framerata sa predzadnjim driverima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Ma pitao sam jer su kolege tu stranicu prije rekli da su dobili masivan pad framerata sa predzadnjim driverima.

Meni su aktualni 365.19 dosta dobri.

16 godina
protjeran
Tonči kaže...
Prince-Artas kaže...

Meni su aktualni 365.19 dosta dobri.

Nisu to aktualni , to su ovi predzadnji koji su, prema kolegama, narušili performanse u GTA i Witcheru.

novi driveri

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 12:43 (Prince-Artas).
11 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Evo i mene u zelenom klubu, nakon 10god :)...ipak sam uzeo 970tku.

Tek sam je montirao, pa aj da vidimo što bebica može

IChill GTX 970 4Gb Ultra

I par fotki..

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2016 12:44 (skorvy).
Moj PC  
21 0 hvala 2
16 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Neće te bottleneckat procesor?

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Prince-Artas kaže...

Neće te bottleneckat procesor?

U nekim CPU intenzivnijim igrama možda i hoće, ali nebi trebao puno. Ionako čekam zen.

12 godina
protjeran
skorvy kaže...

Evo i mene u zelenom klubu, nakon 10god :)...ipak sam uzeo 970tku.

Tek sam je montirao, pa aj da vidimo što bebica može

IChill GTX 970 4Gb Ultra

I par fotki..

koliki joj je asicq? inace to je naj zracni hladnjak ikad napravljen!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

koliki joj je asicq? inace to je naj zracni hladnjak ikad napravljen!lp

Asicq je 57,4. Da to je brutalno koliko je grafička hladna. U igrama gdje nije konstantno na 100% temp ne prelazi 51 stupanj(npr fo4 na ultra 15min igranja). Bio sam je i nagrubo ocao +150/400Mhz odnosno 1479/2000Mhz i firestrike prelazi bez problema na maksimalnih 58 stupnjeva, što mi se čini da bi išla daleko dalje kada bih se pozabavio ostalim parametrima. Nemogu nikakve konkretne rezultate još napraviti jer mi je windows u full lošem stanju, pa do sutra kada ga riješim budem je navukao dokle ide.

Evo neki primjeri bencha i oc-a ovdje i ovdje.

8 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

zdravo.

1. pitanje zanima me je li mnogo velika razlika izmedju gtx 950 2 gb i gtx 960 2gb u performansama,posto je ovdje u bosni razlika u cijeni mnogo velika?

2.pitanje  gtx960 2gb i gtx 960 4 gb da li je ovdje ralika samo u memoriji ili je nesto drugo ?

lijep pozdrav

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

Nije velika razlika, inace za pare koje ide gtx 960 4GB ide i r9 380 4GB i r9 380x koje su jace kartice.

Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

Pa nisam baš siguran da je bolja r9 380 od GTX 960!!

Dosta podjednake kartice,s tim što je 960 manji potrošač i manje se grije!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 20:12 (volegradele).
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
volegradele kaže...

To su ti sad finese, neka negdje može povući više...tako da ostaje na izbor što više voli..zelene ili crvene.

10 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Polovna gigabajt w3 970 sa dvije god garancije je 200€ na pik-u. 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
volegradele kaže...

Dosta podjednake kartice,s tim što je 960 manji potrošač i manje se grije!!

Kolega govori o 380i ona je osjetno jača. Ja bih definitivno išao na nju. Da troši manje, na računu za struju to nećeš osjetiti, kao ni probleme s temperaturom...

13 godina

Plus DX12 gdje R9 380 demolira GTX 960.

8 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Mogu reći da je Sapphire R9 380x zaista kvalitetna i u benchmarcima je zaista bolja. Temperature ovise kako si naštimaš krivulju ventilatora i kakav imaš protok zraka općenito. Evo do petog mjeseca overclockirana(bez voltaže) jedva prelazila 70. Sad kad je došlo malo toplije vrijeme, skočilo na 75, što mi se i dalje čini ok. Ja sam se isto pri kupnji dvoumio između 960 i 380, ali sam se odlučio za 380, a onda sam još skužio da postoji i 380x pa sam ju uzeo. Ark survival, koji je doduše malo neoptimiziran, na high i nekim epic postavkama, ne pada ispod 30 FPS-a, a zna doći do 50-ak. Solidna kartica. 

Najbolje je pogledati na youtube-u nekoliko različitih likova i recenzija i onda odlučiti.

Cogito ergo ludo
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Gtx 9xx Club

FX 6300 i GTX 960 mi daje oko 60 fps u BF3 mapa Grand Bazar,nekako mi je to premalo!!Sve stock!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice