Ali triba i ostalo kuput,nece Pascal lebdit u zraku :)
Gtx 9xx Club
- poruka: 9.120
- |
- čitano: 748.157
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
100 marona ?
Pitanje je koliko ljudi ovdje uopće zna koliko je to bilo fora kupit Levi's 501 u svoje vrijeme .
Pitanje je koliko ljudi ovdje uopće zna koliko je to bilo fora kupit Levi's 501 u svoje vrijeme .
Pitanje je koliko ljudi zna razliku varteksovih 501 i američkih koje su prodavali IFORCI
Varteksove su bile izvrsne...derale su se ko 3X jeftinije Ali hebiga, bile su tak popularne da bi sam njih oblačio za opijanje u parku
Varteksove su bile izvrsne...derale su se ko 3X jeftinije Ali hebiga, bile su tak popularne da bi sam njih oblačio za opijanje u parku
Znam da je off topic da BOLI, ali jeli tko zna koliko danas koštaju ? Da usporedimo GPU i "(h)lače" kroz generacije
Hahah, zanimljivo pitanje. Ja se ne sjećam kad sam ih zadnji puta kupio niti da sam ih uopće pogledao u trgovinama.
Znam da je off topic da BOLI, ali jeli tko zna koliko danas koštaju ? Da usporedimo GPU i "(h)lače" kroz generacije
Nemam pojma, žena me već dvadeset godina oblači...čak mi tenisice kupuje. Ima neki madež na podlaktici točno na mjestu do vrhova prstiju koji odgovaraju mojoj dužini stopala. Ode u dućan, prislonio tenisicu na podlakticu i ako odgovara donese mi doma . Isto tak i traperice, radi u butiku pa mi donese ono kaj i prodaje drugima...truske i talijanske rebrandove .
Po grafu si idem sam u dućan, nema šanse da mi se tu netko petlja i to znam jako dobro koliko košta
nisu uvijek bile loše, dok je varteks imao licencu levisica, sjećam se da smo ih i stari i ja kupovali prije 30-ak godina u varteksovom dućanu u sloboštini i da su bile jako kvalitetne
a najbitnije da su bile tada rijetke koje si mogao kupovati po brojevima dužine nogavica i po broju širine struka, jer smo onako dugački i mršavi i ja i stari imali problema naći trapke koje su dovoljno dugačke, a da nisu istovremeno u struku preširoke
Novi driveri su vani, kakva je situacija s Witcherom i GTA sada? Danas mi dolazi 970...
Novi driveri su vani, kakva je situacija s Witcherom i GTA sada? Danas mi dolazi 970...
Witcher radi jako dobro trenutno, baš je po performansama skočio malo. Za GTA nisam siguran-
Witcher sad nakon 12 ili koliko već patcheva radi odlično. Full HD 60 FPS lock ti je moguć uz sitni kompromis po pitanju sjena ako se ne varam. A za nadobudne se može i kopati po ini fajlovima da izgleda još i bolje.
GTA V mislim da radi više manje isto ko i kad je izašao. Brat igra multiplayer tu i tamo, pa mi onako od oka ne izgleda neka drastična razlika. Ali i onda je već radila kako treba isto uz sitno kresanje nekih stvari.
Ma pitao sam jer su kolege tu stranicu prije rekli da su dobili masivan pad framerata sa predzadnjim driverima.
Ma pitao sam jer su kolege tu stranicu prije rekli da su dobili masivan pad framerata sa predzadnjim driverima.
Meni su aktualni 365.19 dosta dobri.
Meni su aktualni 365.19 dosta dobri.
Nisu to aktualni , to su ovi predzadnji koji su, prema kolegama, narušili performanse u GTA i Witcheru.
Evo i mene u zelenom klubu, nakon 10god :)...ipak sam uzeo 970tku.
Tek sam je montirao, pa aj da vidimo što bebica može
I par fotki..
Neće te bottleneckat procesor?
Neće te bottleneckat procesor?
U nekim CPU intenzivnijim igrama možda i hoće, ali nebi trebao puno. Ionako čekam zen.
Evo i mene u zelenom klubu, nakon 10god :)...ipak sam uzeo 970tku.
Tek sam je montirao, pa aj da vidimo što bebica može
I par fotki..
koliki joj je asicq? inace to je naj zracni hladnjak ikad napravljen!lp
koliki joj je asicq? inace to je naj zracni hladnjak ikad napravljen!lp
Asicq je 57,4. Da to je brutalno koliko je grafička hladna. U igrama gdje nije konstantno na 100% temp ne prelazi 51 stupanj(npr fo4 na ultra 15min igranja). Bio sam je i nagrubo ocao +150/400Mhz odnosno 1479/2000Mhz i firestrike prelazi bez problema na maksimalnih 58 stupnjeva, što mi se čini da bi išla daleko dalje kada bih se pozabavio ostalim parametrima. Nemogu nikakve konkretne rezultate još napraviti jer mi je windows u full lošem stanju, pa do sutra kada ga riješim budem je navukao dokle ide.
zdravo.
1. pitanje zanima me je li mnogo velika razlika izmedju gtx 950 2 gb i gtx 960 2gb u performansama,posto je ovdje u bosni razlika u cijeni mnogo velika?
2.pitanje gtx960 2gb i gtx 960 4 gb da li je ovdje ralika samo u memoriji ili je nesto drugo ?
lijep pozdrav
Nije velika razlika, inace za pare koje ide gtx 960 4GB ide i r9 380 4GB i r9 380x koje su jace kartice.
Pa nisam baš siguran da je bolja r9 380 od GTX 960!!
Dosta podjednake kartice,s tim što je 960 manji potrošač i manje se grije!!
To su ti sad finese, neka negdje može povući više...tako da ostaje na izbor što više voli..zelene ili crvene.
Polovna gigabajt w3 970 sa dvije god garancije je 200€ na pik-u.
Dosta podjednake kartice,s tim što je 960 manji potrošač i manje se grije!!
Kolega govori o 380X i ona je osjetno jača. Ja bih definitivno išao na nju. Da troši manje, na računu za struju to nećeš osjetiti, kao ni probleme s temperaturom...
Plus DX12 gdje R9 380 demolira GTX 960.
Mogu reći da je Sapphire R9 380x zaista kvalitetna i u benchmarcima je zaista bolja. Temperature ovise kako si naštimaš krivulju ventilatora i kakav imaš protok zraka općenito. Evo do petog mjeseca overclockirana(bez voltaže) jedva prelazila 70. Sad kad je došlo malo toplije vrijeme, skočilo na 75, što mi se i dalje čini ok. Ja sam se isto pri kupnji dvoumio između 960 i 380, ali sam se odlučio za 380, a onda sam još skužio da postoji i 380x pa sam ju uzeo. Ark survival, koji je doduše malo neoptimiziran, na high i nekim epic postavkama, ne pada ispod 30 FPS-a, a zna doći do 50-ak. Solidna kartica.
Najbolje je pogledati na youtube-u nekoliko različitih likova i recenzija i onda odlučiti.