GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.542.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Lucidius kaže...

Preuzeta nova 1080ka, reklamacija rijesena u 5 dana, tako da jos jednom zelim apelirati da i nasi ducani mogu biti na nivou.

Kasnije cu provjerit kak dihta i jel me opet lutrija pomazila.

Ovo uzmi, jos uvijek je na akciji, skoro u pola cijene...

9 godina
protjeran

Neznam, ne kupuje mi se sada to i radi vodeni sistem kad ne mislim ionako zaglbit predugo sa 1080kom u kompu  Volta mozda padne odma neka AIO verzija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Lucidius kaže...

kad ne mislim ionako zaglbit predugo sa 1080kom u kompu  Volta mozda padne odma neka AIO verzija...

Bez 4k ekrana, neisplativo skroz. 

10 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Neznam, ne kupuje mi se sada to i radi vodeni sistem kad ne mislim ionako zaglbit predugo sa 1080kom u kompu  Volta mozda padne odma neka AIO verzija...

Uzeo bi ti to da znaš sastavit.

15 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
Lucidius kaže...

Uzeo bi ti to da znaš sastavit.

Ko da se tu ista znat treba, nema jednostavnije stvari od slaganja loop-a s mekanim cijevima... 

14 godina
ansha kaže...

Ko da se tu ista znat treba, nema jednostavnije stvari od slaganja loop-a s mekanim cijevima... 

Meni osobno je najveći problem održavanje toga, barem jednom godišnje to sve rastavit treba i isprati dobro,

nije prikladno za one koji stalno nešto mijenjaju, a s AIO GPUom dobije po meni istu stvar.

15 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
ansha kaže...

Meni osobno je najveći problem održavanje toga, barem jednom godišnje to sve rastavit treba i isprati dobro,

nije prikladno za one koji stalno nešto mijenjaju, a s AIO GPUom dobije po meni istu stvar.

AIO gpu je govno, smecaste pumpe, sitni radiator (sta povlaci za sobom bucnije ventove) i nema pravog hladjenja memorije ni vrm-ova.... Plus izgleda ko govno kad u kucistu imas vise AIO sistema...

9 godina
Za gpu se uzima ili monoblok ili hibridni aio koji ima ventilator za vrm i ostatak pcba sta je po meni bolje rjesenje nego monoblok na karticama koje su original bile zracno.
9 godina
protjeran
Valentin17 kaže...

Bez 4k ekrana, neisplativo skroz. 

Pa to sam mislio u kompletu na proljece uzet, trenutno su jos uvijek slabasbne ponude kvalitetnih 32" 4K monitora a i cijene su preforsirane.

15 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...
Za gpu se uzima ili monoblok ili hibridni aio koji ima ventilator za vrm i ostatak pcba sta je po meni bolje rjesenje nego monoblok na karticama koje su original bile zracno.

Kako hibridni aio moze biti bolje rijesenje od monoblocka? Jeftinije jedino...

9 godina
ansha kaže...
dabar_solta_V2 kaže...
... na karticama koje su original bile zracno.

Kako hibridni aio moze biti bolje rijesenje od monoblocka? ..

može jer nisu sva pakiranja vrma napravljena da disipiraju toplinu većinom prema gore nego većinu prema pcbu kojeg kad staviš pod monoblok nemaš s ćim hladit..

16 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...

Dugo nisam vidio karticu čije strujne i sve ostale komponenete ne možeš hladiti uniblokom. Imaš termalne papučice koje sjednu na sve fino i blok to pokrije.

Nope.
12 godina

Sta je nfs payback prejak za 1060...imam trzaje i kao screen tearing na fhd 60hz...gdje ukljucim vsync pa da ublazi tearing ili sto vec trebam ukljucit...grafiku cu smanjit kad uspijem uc u options nekako..lol

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
mariolla79 kaže...

Sta je nfs payback prejak za 1060...imam trzaje i kao screen tearing na fhd 60hz...gdje ukljucim vsync pa da ublazi tearing ili sto vec trebam ukljucit...grafiku cu smanjit kad uspijem uc u options nekako..lol

jel nisi uzeo onu 1070ku sa nadoplatom za svoju

9 godina
Tonči kaže...
...

Dugo nisam vidio karticu čije strujne i sve ostale komponenete ne možeš hladiti uniblokom. Imaš termalne papučice koje sjednu na sve fino i blok to pokrije.

ne, na slici dole je izrezano iz datasheeta FDMF3035 power modula koji je na evga gtx1080ti, jasno je naznaćeno da je termalni otpor prema gornjoj strani visok u odnosu na otpor prema pcb-u.
to šta su ove komponente prakticki mili spec pa podnose 125 stupnjeva je druga stvar..

16 godina
odjavljen

Vidim, ali, opet ćeš ga hladit od gore. Još nema sustava koji će hladiti PCB itself... 125 je ionako više nego ti treba. 

Nope.
12 godina
Zapravo ima... msi 1080ti lightning ima heat pipe na backplateu, bas za hladjenje straznje strane
samo je pitanje koliko je ucinkovit
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
Zapravo ima... msi 1080ti lightning ima heat pipe na backplateu, bas za hladjenje straznje strane
samo je pitanje koliko je ucinkovit

I opet monoblock ima hladnije vrm-ove...

14 godina
neaktivan

Još sam neodlučan da li da je uzmem, no da li je ovo najbolji izbor za 900 eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
nex987 kaže...

Još sam neodlučan da li da je uzmem, no da li je ovo najbolji izbor za 900 eura.

Od zracnih hladenja je najbolja, ali za cca 200kn vise imas ovo GeForce GTX 1080 Ti SC2 Hybrid Gaming iCX, 11264 MB GDDR5X

13 godina
protjeran
nex987 kaže...

ovisi kaj i kako igras, taj i5 ce ti krepati s tom 1080ti.lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
neaktivan

Ova prva ima brzu memoriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A nisam...malo sam bio kratak s financijama...tj otisle su na drugo mjesto...cizme i slape i jakna za dijete..ali mi nije zao ni malo...bit ce jos prilika...ukljucio u igri vsync...i sve je na ultra i nema nikakvog stekanja itd...kad iskljucim vsync steka na ultra...never mind...graficki s vsyncom sam zadovoljan...po mojoj laickoj logici je dovoljna....isporucuje vise od 60 fps ali najvjerojatnije je monitor kocnica or something....btw dosla je do 70 c...sto je odlicno...boost je na 1982 do 2000mhz...a proc mi radi do max 53 c i max 1.330v na 3692 boost..sve je stock...ja zadovoljan..nista ne prckam po grafi ni procu...imao yogurt win10 frend koji ide na fax mi skombinirao prek faxa key za win 10 pro orginal..i cim sam ga ukucao napravio je update s 1511 verzije na najnoviju...izbrisao kms iz cijelog sistema...sve radi ko urica....regao se s ms acc tako da je digitly signed i povezano s ms acc...sorry za ogftopic

razorblade
9 godina
protjeran
Zajeb kaže...

Ova prva ima brzu memoriju.

Da i? sa tom brzom memorijom nebus dobio ni 2 FPS vise, a sa vodom ces onu moc nakolkat na jezgri za sigurno 50MHz vise sta najvise pridonosi kod performansi i uz to imat dosta bolje temperature nego na zraku.

14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
nex987 kaže...

ovisi kaj i kako igras, taj i5 ce ti krepati s tom 1080ti.lp

pa najviše ovo neoptimizirano smeće o kojem sam ovisan ARK: Survival Evolved, tome nisu dovoljne 2x1080ti...da podržava SLI,

Pratim Njušku za neki i7, a i volio bi ponekad 4K na telki.

11 godina

Tek idući mjesec mogu do hebene kartice koju sam platil 26.09...kad te ide onda te ide ...ništa od prodaje 980ti do tada,sreća pa se nisam požuril sa prodajom 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Pa gdje ti kupujes covjece bozji?

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
ansha kaže...
.

I opet monoblock ima hladnije vrm-ove...

toćno ali zavisi koje je pakiranje regulatora.

11 godina

Hhhh duga priča...ugl. čekal ju mj. dana da dođe na lager u dućanu,a sad kad je došla/vraćena je nazad na poštu pošto nema nikoga na lageru da ju pokupi...

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
15 godina

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice