Treba mi model grafice kartice koja ima ODLICNO rijeseno hladjenje i daje high end performanse,napominjem da cu igrati na 17'' monitoru zato sto NEVOLIM velike monitore,gubim oci na njima,cijena max 1500 kn.Grafulja mora stati u ovo kuciste:http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7208
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nitko?
Ati HD 4670, koji god da uzmeš.
Za monitor od 7 devetina normalnog ide i grafa od 7 devetina jake.
Ne grije se puno pa ne treba ni jako hlađenje.
Eventualno možeš pogledati HD 4770. Jače ti nema koristi.
Uzmi 14" monitor, ima polovnih jeftino. I onda pasivnu neku grafu i sve leti.
Da je 4670 za tebe dobra stoji ali nemoj nikako uzimati gigabyte-ovu verziju jer joj vent nema regulator brzine i stalno je na 100%, ako možeš uzmi HIS (najbolji hladnjak) ili spphire/powercolor (solidan hladnjak)
HD4670 powercolor je odlicna i nije bucna ,na 38% joj je defalt vrtnja venta i dode u gta 4 do 55 stupnjeva i to je sasvim dovoljno
Slobodno uzmi neku 4850 s dobrim hlađenjem (od XFX-a) i dobro će ti letiti sve igre.
To je overkill..Ja imam HD4670 powercolor i odlicno mi leti sam se procesor stuca al cu ga se brzo rijesit..Mozda neka HD4750 ili 30 nisam siguran al to je ono OVER..netreba mi vise za taj monitor 19".
Zbog toga proca 955 be nemoj ništa slabije od ove koja ima vrlodobar hladnjak.
Vidim da ti preporučuju 4670 ili 4770,a to nisu grafe sa hi end performansama koje ti želiš.
Imam jedan problem sa igricama, a msilim da je usko povezan sa grafičkom karticom. Da se razumijemo, totalni sam baksuz šta se tiče računala i sl., tako da mi nemojte zamjeriti. Naime, problem koji me počeo mučiti je počeo prije nekih par mjeseci kada su odjednom sve igrice koje su 3d počele nakon minutu-dvije zastajkivati ili bolje reći štekati.Ništa neobično, neki će reći.Ali mene muči to što su perfektno radile prije par mjeseci,dapače čudio sam se kako dobro rade jer komp imam već oko 3 g.Konkretno radi se o igricama moto GP07,GTA San Andreas itd. E sad mene zanima zašto su odjednom nastali problemi oko igranja, s tim da ništa nisam mjenjao(formatirao disk i sl.). Na nekim forumima sam čitao da je problem u grafičkoj,hlađenju, virusima(?),compatibilityu i sl, pa me zanima u čemu je fora. Moja konfiguracija:
AMD Athlon 64 x2 dual
Core processor 4200+
2.21 ghz 1.o gb RAM
NVIDIA geforce 8600 gt
Ako nekom nije problem može mi odgovor poslati na email
chope1989@gmail.com
Unaprijed hvala