GEforce 6200 256 MB ddr1

poruka: 8
|
čitano: 4.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GEforce 6200 256 MB ddr1

ovako da pitam iskusne ljude na ovome forumu , imam navedenu graficku prije neki dan sam je ubacio i na windowsu 7 mi je radilo sve OK, sad kad sam presao na XP imam problema , naime insatlirao sam driver za ovu graficku i nastima orezuluciju na 1024x 768 32bit , i kad gledam recimo you tube sad i kliknem na video neki pocrni mi slika i dodze opet i pocne video ili recimo ako ga rpemotam misem isto pocrni slika pa opet dodze , veze nemam do cega moze biti ovo Sranje .. imali neko neki prijedlog ?

Windows Xp

Procesor 2.8 intelo

RAm 1 GB

geforce 256  MB

Napojna pise na njoj 135 w sad dali je to tacno ne znam :) 

0 0 hvala 0
14 godina
Re: GEforce 6200 256 MB ddr1

Probaj na flash videu npr youtube desni klik, settngs, makni kvacicu sa enable hardware acceleration.

13 godina
neaktivan
GEforce 6200 256 MB ddr1

ne pomaze brate ni to , a stvar je sto i kad kliknem u desnom donjem uglu na nvidia setings isto pocrni slika i onda dodze to crnilo traje 2 sec najvise .  

0 0 hvala 0
14 godina

izbrisi drajvere od grafe, pocisti registry, izvadi grafu van, ponovo uštekaj (to je znalo pomoc par puta kod slicnog problema, jer grafa nekad jednostavno ne sjedne u utor kak treba), instaliraj ponovno drajvere i pazi na verziju da je za xp32 iliti x86, ne x64.

13 godina
neaktivan
GEforce 6200 256 MB ddr1

Ok prijatelju sad cu pokusati , al prije toga sam skinuo ovaj program http://www.drivereasy.com/ , pa da vidim hocel on pomoci jer sam danas digao opet sistem , pa da slucajno koji driver ne fali , javim se za 1 h sat je bilo . Hvala ti jos jednom.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nista i dalje mi gubi sliku na pojedinim klikovima misem , nekad mi izbsci poruku windows problem i ima ono da se klikne dont send. npr igram igricu sve normala i kliknem izlaz i on se resetuje, i maloprije igram traviana i da kliknem misem na mapu on se reset ! imal kakva pomoc ovome ? ili da ga ubijem od zid .:))
14 godina
neaktivan
GEforce 6200 256 MB ddr1
Probaj sa starim driverom(za jednu verziju stariji 270.61 ako se ne varam) meni je pomoglo!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
GEforce 6200 256 MB ddr1

Pozz

Imam ovu istu graficku, mjenjo sam maticnu plocu, vratio nazad stari proc,graf itd...Sve sam drivere dobro instalirao, problem je sto komp neprepoznaje graficku,uopce nmgu nitjednu igricu igrat normalno koje su prije radile dobroo. Probo sam stari-novi driver za graficku alnepomaze,imal tko rjesenje? 

AA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice