Pozdrav, biste li vi na mom mjestu kupili tu grafičku, prodavao ju je čovjek za 1500 kn i spustio mi je na 1200 kn i mogu doći kod njega isprobati, nema garanciju? Sada imam AMD 6970 2 GB i služi super, e sad i nju bi prodao za 500 kn ako je to realno?..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mi bi
To nije nikakva cijena za tu grafiku, ali(ali) nema garanciju i vjerojatno je rudarila(100% je rudarila), jer ne vidim razlog zbog čega bi spuštao cijenu. A ako je rudarila, tu ti je 50-50(može se desiti da te dugo služi, ALI može se desiti da ti rikne za par dana). Na tebi je pa odluči.
Ako se osjećaš sretnim uzmi.. budi svjestan da ti kartica može odma sutra cicikrep i onda ode 1200kn u nepovrat. Po meni bolje uzet neku drugu pa i da je slabija al zato tiša, hladnija i sa garancijom nego ta R9 290.
Dogovorili smo se 700 kn + moja grafička.. Valjda se nisam zafrknuo..
ma nisi, ako nije dosada umrla nece ni sad
meni se uvjek cini da kad neka komonenta prezivi neki heavy abuse (rudarenje npr.) bez ostecenja da sad kad ju krenes 'normalno' koristit da ne bi trebao imat problema (mozda ja nisam upravu)
ma nisi, ako nije dosada umrla nece ni sad
meni se uvjek cini da kad neka komonenta prezivi neki heavy abuse (rudarenje npr.) bez ostecenja da sad kad ju krenes 'normalno' koristit da ne bi trebao imat problema (mozda ja nisam upravu)
Vidjet ćemo..
Meni je to sumnjivo jer je daje prejeftino. Kupio bi tako nešto samo od poznatih.
5-10min testiranja ce sve pokazat, znaci ako ima priliku istestirat ne uzima bas totalno na slijepo