novi catalyst 9.12 odkljucavaju "Direct Compute 4.1" na HD4xxx karticama.
A to znači?
A to znači?
A to znači?
Ček, po tome onda performanse bi se trebalo uvelike poboljšati u igrama.
Ček, po tome onda performanse bi se trebalo uvelike poboljšati u igrama.
da,jednom kada ce progameri pocet koristit tu mogucnost u kodu igre koju rade.
Znači nikad, jer poboljšanje performansi na starijem hardwareu bi značilo i slabiju prodjau novog.
Znači nikad, jer poboljšanje performansi na starijem hardwareu bi značilo i slabiju prodjau novog.
nis skuzio bit, programski kod je jednak u igrama ce bit jednak,za novije kartice kao i za starije. Samo sto ce starije kartice koje imaju hardware koji to podrzava profitrat za razlku od onih koje nemaju.
Nema još nikakvih službenih drivera na AMD stranicama...
Nema još nikakvih službenih drivera na AMD stranicama...
¸Pogledaj koliko je sati u Silicijskoj dolini.
Izašli su i službeno na njihovim stranicama, pa zato navalite
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
A ovdje su i Release notes za ATI Catalyst 9.12
Jel itko isprobavao ove catalyste na starim radeonima, zanima me za mobility 3650 ili desktop 3650, arhitektura je ista. Zanima me zbog laptopa.
Jel itko isprobavao ove catalyste na starim radeonima, zanima me za mobility 3650 ili desktop 3650, arhitektura je ista. Zanima me zbog laptopa.
Moraš ih prvo modat pa tek onda možeš instalirat ove official drivere, inače moraš one od proizvođača.
Tako je barem kod većine laptopa pa i kod mog.
instalirao nove drivere pri gta 4 umjesto 36fps imam 42fps sve na max 1366x960 kad loada prije mi je odvrtilo jedno 15slicica sad odvrti 3 i odma ude u igru,mislim da su ovi driveri popravili dosta toga.
jeli ima kakvih poboljšanja u 4850-ci :)?
Ovi driveri NE popravljaju igru the saboteur...Očito ćemo morati još pričekati do sutra...
Ovi driveri NE popravljaju igru the saboteur...Očito ćemo morati još pričekati do sutra...
Hotfix? Ili..
Dosli su driveri na amd-ov site
dali ja moram nekak posebno zbrisat drivere s onim driver swiperom(zašto),ili mogu samo preko 9.11 stavit 9.12?
uvijek je pozeljno da prvo maknes stare driver sweeperom, cisto radi sebe...
sluzbeno ne moras
ako to ne ucinis znaju se desit... anomalije... greske uzrokovane... pa... necim, zaostacima...
EDIT: ako ti se bas neda zezat s time, nasnimi ih prvo ovako, ako ti ne bude radilo kako terba uvijek mozes skinut driversweeper i uciniti to kako treba
Ne popravljaju jer nemaju što popravit, problem je u igri.
Ovi driveri su se izgleda najviše koncentrirali na dodavanje novih ekstenzija za OpenGL
i direct compute 10.1 na HD4 seriji
Meni je ispravio cursor (update maticne) i mozda sam dobio par fps-ova na dirtu.
Al graficka je i dalje neispravna.. evo poslao je jucer. valjda ce stic do utorka ili srijede kod njih
Blago se tebi s tom grafom...
Ah.. eto :D
Imam jedno pitanje - Jel velika razlika izmedju dx11 i dx10 (npr. u igri Dirt) rekli su mi da je samo voda ljepsa i jos par sitnica, nista veliko kao dx9 < dx11
Grafika je boli glava. Velik napredak. Thumbs up za DiRT2 i DX11 i Win7 btw i da za HD5850 sa kojom to sve moš igrat na ultra i 22+ incha!!! Kao ja!!!
Grafika je boli glava. Velik napredak. Thumbs up za DiRT2 i DX11 i Win7 btw i da za HD5850 sa kojom to sve moš igrat na ultra i 22+ incha!!! Kao ja!!!
e pa nebih se baš složio i ja imam tu grafu i 23 inča monitor,radi mi sve na ultra high al da ti je neka razlika između dx9 i dx11 to nebih reko praktički nevidljiva
e pa nebih se baš složio i ja imam tu grafu i 23 inča monitor,radi mi sve na ultra high al da ti je neka razlika između dx9 i dx11 to nebih reko praktički nevidljiva
Da.. jedino sto mi je ljepsa dosta na nocnoj stazi baja, tu se bas vidi razlika :D
al na rallyju mi je totalno ista, cak sam mislio da igram na dx9 -.-
A kao na unigine-u je ogromna razlika.. ma k je ogromna, ono mozes s dx10 napravit, samo ko ce truda ulagat u nesto "zastarjelo"
Ma nema nikakve razlike dx9-dx11. vratite se svi na win xp i dx9 i uzivajte, jeftinije, a ocigledno ste ustanovili da razlika ne postoji
Imam i ja Cat 9.12 sad. Riješio sam probleme sa svojom, bar zasad, tj. Powerplay Bug. Nisam mijenjao BIOS na grafičkoj, već kabel preselio na drugi DVI (kako se nisam prije sjetio probati...):
http://forums.amd.com/forum/messageview.cfm?catid=203&threadid=123623
Inače, evo vam usporedbe Dirt 2 DX9 i DX11:
Da.. jedino sto mi je ljepsa dosta na nocnoj stazi baja, tu se bas vidi razlika :D
al na rallyju mi je totalno ista, cak sam mislio da igram na dx9 -.-
A kao na unigine-u je ogromna razlika.. ma k je ogromna, ono mozes s dx10 napravit, samo ko ce truda ulagat u nesto "zastarjelo"
Nemože se ono napravit na dx10 jer nepodržava teselaciju.