Catalyst 9.12

poruka: 136
|
čitano: 21.460
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Pozdrav.

Kao sto vidite izasao je official AMD-ov driver, Catalyst 9.12 - Nazalost za XP usere, samo za Win7 i Vistu - 32 i 64 bit.. ako bas hocete cekati, iako ce biti isti driveri.. cekajte jos do sutra :D

Evo link za usporedbu performansi koje je jedan clan drugog foruma napravio:

http://www.overclock.net/ati/628840-ati-9-12-driver-results-5770-a.html

I konacno, 9.12  WHQL Certified ! 

http://www.mediafire.com/?mnmtt5nemmm

Uzivajte..

Meni je podigao fps za cca 5 u Dirt-u dx11, ostalo nisam gledao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 16:30 (weirdeq).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Catalyst 9.12

Kako ti je općenito sa sustavom - da li je popravilo neke od problema koje si imao?

BTW, čekat ću "prave" jer ima dvojakih informacija (ovi su navodno 8.68, a pravi 8.70), no koliko znam i ovi prolaze WHQL.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:04 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Catalyst 9.12

Driveri samo sa official stranice

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Catalyst 9.12
TomoR kaže...

Kako ti je općenito sa sustavom - da li je popravilo neke od problema koje si imao?

BTW, čekat ću "prave" jer ima dvojakih informacija (ovi su navodno 8.68, a pravi 8.70), no koliko znam i ovi prolaze WHQL.

Da ovi prolaze whql.. evo javim ti jos kasnije sto se tice performansi.. mozda su rijesili i cursor.

Ako hocete, cekajte prave, i ja bi isto.. no sad mi se zurilo da usporedim performanse, pa.. :D

Edit: Nista nije popravljeno osim cursora.. 1080p video na youtube s zadnjim flash playerom ne rade, opet se ekran pali gasi i dolazi error.. dx9 igre su potpuno iste, dx11 malo malo bolje - razlika cca 5 fps-a

Eto, to je s moje strane. Dakle opet ati ima problema s driverima (ili je to do moje graficke o.O)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 15:20 (weirdeq).
16 godina
weirdeq kaže...
TomoR kaže...

Da ovi prolaze whql.. evo javim ti jos kasnije sto se tice performansi.. mozda su rijesili i cursor.

Ako hocete, cekajte prave, i ja bi isto.. no sad mi se zurilo da usporedim performanse, pa.. :D

Edit: Nista nije popravljeno osim cursora.. 1080p video na youtube s zadnjim flash playerom ne rade, opet se ekran pali gasi i dolazi error.. dx9 igre su potpuno iste, dx11 malo malo bolje - razlika cca 5 fps-a

Eto, to je s moje strane. Dakle opet ati ima problema s driverima (ili je to do moje graficke o.O)

Pa dobro, jedno po jedno. No sad mi je već čudno kad je mali kursor... Belji se

17 godina
weirdeq kaže...

Odnesi ju na servis više.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Je su li to driveri koji konačno popravljaju igru The saboteur??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Navodno za to postoji Patch od kreatora igre ali on čuči još kod Microsofta da prođe testiranje zbog Games For Windows Live...

Nemam igru, pa ne mogu sam provjeriti.

15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Ovi nisu normalni,pa sam sto stavim jedne drivere,eto drugih novih....imajuli pametnijeg posla kao naprimjer napraviti dobru a jeftinu grafickuOsmijehA svaki novi driveri poprave jednu ili dvije stvari a gresaka kamara

0 1 hvala 0
17 godina
Catalyst 9.12

Neda mi se stavljat sada ništa ionako vjerovatno ne zadugo će uletit hd5850/70(u slučaju da nema ove prve).

Vi useri dume nemate kada imate toliko problema, ja nijednog jedinog nemam. Nisam imao ni sa HD4870 ni sada sa HD3300, a koristio sam prvu preko 9mj i ovu preko 6mj.

Prije toga sam imao 8500gt i također nije bilo problema, jedino sa x1650  pro agp 8x od asusa, no tu ati nije kriv već glupi asus. Išli su isključivo njegovi driveri, a ja ih nisam mogao ni instalirat no lijepo je funkcionirala sa driverima koji dolaze uz grafičku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Evo opet veliki cursor.. thank you ati!

Driveri su cista kopija 9.11 , neznam sta je tu novog. Izadjem iz DIRT2 kad ono veliki cursor.

Nvidia je ovdje jaca, i to ce zauvijek bit tako, bar dok se ovi ne sjete izbacit posteni driver svaka 3 mjeseca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
weirdeq kaže...

Evo opet veliki cursor.. thank you ati!

Driveri su cista kopija 9.11 , neznam sta je tu novog. Izadjem iz DIRT2 kad ono veliki cursor.

Nvidia je ovdje jaca, i to ce zauvijek bit tako, bar dok se ovi ne sjete izbacit posteni driver svaka 3 mjeseca.

Kako kod nikog drugog to nema, kada dođe grafa sa servisa onda nećeš ništa od toga imat.

17 godina
Catalyst 9.12

ja sam imao isti problem sa grafičkom 5850 i velikim kursorom te full screen flashom(ekran se pali gasi).

Problem sam riješio s updateom biosa matične ploče (gigabyte ud3r). Nakon updatea niti jednom mi se nije ovo ponovilo, ni povećani kursor ni paljenje gašenje monitora. Već mjesec dana nemam problema sa grafičkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Može li molim vas reći netko ko je skinuo ima li kakvog poboljšanja kod igri (osim dirta) i jesu li ovi driveri s linkova fejk ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni nikakvih problema sa DX11 Radeon HD 5850 nije bilo od mjesec dana kad sam ju kupio u Zagrebu. Imam Sapphire grafa i drivere 9.11. Oni 9.10 i 9.9 još manje nisu uopće nešt posebno. Štoviše imaju nedostatke, a mislim da sam primijetio neznatan pad FPS-a u igrama u svim rezolucijama. OK koristio sam 1280x1024 ili 1680x1050 reze, al svejedno. Sad tko mi može reć se isplati stavit 9.12 na ove 9.11 koji su napokon nešto bolji? Da li valjaju što 9.12 da neshto ne shebem s kompom?Šutim

sell the kids for food weather changes moods
15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Neces shebat.. ovo su whql i oni ce se moc skinuti s sapphireovog sitea za koji dan (mislim sutra)

sto se tice fpsa, da imas gain i to veliki u odnosu na 9.9 i 9.10..

a ja nemogu bios update-at, pise da mi verzija win mora bit 32-bit

fail hebeni, nemos updateat jbni bios

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 19:28 (weirdeq).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Evo probao sa @BIOS i kad kliknem update from gb server, evo sto izadje - Cant get bios.ini file in selected @bios server

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Catalyst 9.12

Gigašrot.

Pa skini si sam bios s njihove stranice taj updater ništa nevalja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Gigašrot.

Pa skini si sam bios s njihove stranice taj updater ništa nevalja.

Ma ne, evo sad sam shvatio..

Prvo sam skinio bios file i nije htjelo.. Onda probo sa @BIOS updateat sa bilo kojeg servera - error

i sad sam logicki zakljucio da skinem bios file .f5 i loadam sa @bios i evo radi :D

ajd idem vidit, javim dojmove o cursoru i ostalom kasnije

17 godina
Catalyst 9.12

tako sam i ja uspio update napraviti.nakon ovoga me nije ništa zezalo,samo sam morao ponovno aktivirati win7

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 19:48 (crni83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
stoncin3 kaže...

Meni nikakvih problema sa DX11 Radeon HD 5850 nije bilo od mjesec dana kad sam ju kupio u Zagrebu. Imam Sapphire grafa i drivere 9.11. Oni 9.10 i 9.9 još manje nisu uopće nešt posebno. Štoviše imaju nedostatke, a mislim da sam primijetio neznatan pad FPS-a u igrama u svim rezolucijama. OK koristio sam 1280x1024 ili 1680x1050 reze, al svejedno. Sad tko mi može reć se isplati stavit 9.12 na ove 9.11 koji su napokon nešto bolji? Da li valjaju što 9.12 da neshto ne shebem s kompom?Šutim

mislim da je problem u biosu matične ploče (gigabyte), a ne u driverima grafičke ili same grafičke.

17 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Popravljaju li igru the saboteur?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Popravljaju li igru the saboteur?

Evo sad budem skinuo drivere pa javimSmijeh

Punk's not dead!!!!
15 godina
Catalyst 9.12

Nema ih još na službenoj stranici ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Nema ih još na službenoj stranici ?

Službeno ih sutra puštaju u pogon

16 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

novi catalyst 9.12 odkljucavaju "Direct Compute 4.1" na HD4xxx karticama.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Catalyst 9.12

Nema ih još na stranicama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

Nema ih još na stranicama...

Još je noć u USA (a bogme i Kanadi)  Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 9:16 (segregator).
16 godina
Catalyst 9.12

Po drugim forumima se priča da ispravljaju još neke sitnice u driverima, pa zato još nema službenih 9.12.

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3385659&postcount=38

I ja ih čekam, skoro ko Božić :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 11:06 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Riker kaže...

Evo i ptvrde od strane izdavača da nije do drivera nego do igre.

Beta patch navodno sutra:

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/352835.page

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice