ASUS GeForce GTX 1080 Ti TURBO

poruka: 3
|
čitano: 742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
ASUS GeForce GTX 1080 Ti TURBO

Radi se o navedenoj kartici, čovjek ju prodaje za 3300

Kupljena je u 4/2018, ima garanciju od dvije godine u legit a ne nekom žnj dućanu.

Iskreno je rekao da se s karticom minealo kojih 2 mjeseca i da su bile namjestene max temperature 84c.

Od tih 2 mjeseca do sada je u istom buildu i koristi se samo za gaming, reko je moze proba i da ce skinut benchmarkove po zelji.

Garanciju imam tak da mi nije bed al konkretno kak je mogu isprobat kod njega osim benchmarka kojeg cu vrtit pola sata...

Imate kakve bolje ideje?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: ASUS GeForce GTX 1080 Ti TURBO
karlo125 kaže...

Radi se o navedenoj kartici, čovjek ju prodaje za 3300

Kupljena je u 4/2018, ima garanciju od dvije godine u legit a ne nekom žnj dućanu.

Iskreno je rekao da se s karticom minealo kojih 2 mjeseca i da su bile namjestene max temperature 84c.

Od tih 2 mjeseca do sada je u istom buildu i koristi se samo za gaming, reko je moze proba i da ce skinut benchmarkove po zelji.

Garanciju imam tak da mi nije bed al konkretno kak je mogu isprobat kod njega osim benchmarka kojeg cu vrtit pola sata...

Imate kakve bolje ideje?

pa ima garanciju, nema veze sto je majnala, sve da i i crkne odma isti dan imas garanciju, i posto ih vise niti nema za nabavit, dobit ces ili neku drugu ili 2080

12 godina
neaktivan
Re: ASUS GeForce GTX 1080 Ti TURBO
Timo kaže...

pa ima garanciju, nema veze sto je majnala, sve da i i crkne odma isti dan imas garanciju, i posto ih vise niti nema za nabavit, dobit ces ili neku drugu ili 2080

Ima ih po njemačkoj samo što su cijene paprene tipa 1000 eura najniža cijena a ono cmon za soma eura kupim novu RTX 2080 

Ali eto zanima me kakve jesu te ''malo jeftinije'' grafe, vidim da kad se OC-a na 2000mhz ista je ko i Titan Xp

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2018 18:06 (karlo125).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice