AMD Vega

poruka: 3.223
|
čitano: 534.496
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
AMD Vega

Evo ostavit cu ovo tu... Samo čekam kad izađe i ako razočara kako će bit "pa tak i tak to nije kartica za gejmanje.... čekaj nove drivere.... pogledaj kako radi u Doomu i AOC-u..."

(Bojim se da ce razocarati jer AMD je master kod hypanja stvari, a onda izvlacenja kad ne ostvari receno)

https://www.techpowerup.com/232740/amd-radeon-vega-in-the-league-of-gtx-1080-ti-and-titan-xp

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Vega
AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: AMD Vega

s obzirom da je Quake beta tek pocela, ne

15 godina
nicky.sl kaže...

Ebiga, znaš kako kažu, vrime je relativno, a i godine lete

14 godina

Ja sad više tu ne znam po ovol ili onom leaku i šta god, kad se očekuje već jednom Vega ??

12 godina
odjavljen
AMD Vega

"While computer users are still entrenched in 4K, the 8K resolution is considered about two to three years away. But gamers will be among the first to move to 8K, and Vega should be able to handle it."

Tonči > hehe

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Hahaha!dobarrrr👍lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
AMD Vega

Katastrofa je preblaga riječ za ovo.

Hm sad vidim da je to s 1200MHz gpu klokom, znači na taj skor bi trebalo ići +~25% (radi na 1500MHz ako ima 12tflop) što ju stavlja oko gtx1080. To nije tako loše onda, ali bi svejedno trebali dobiti bar 15-20% bržu karticu od gtx1080 jer cjenovno ne mogu konkurirati 300mm2 čipu sa svojom mazgom od 500mm2+HBM2 memorija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 12:05 (dzejmshr).

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Znaci cak i stara maxwell 980ti podere ovo kao od šale...pa dobro jel ta Nvidija s Kriptona?😂😂
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Ovo Vega Entry vam je nerazumljivo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ma to je stock izvedba, oem verzija ce biti 2% jaca😂lol
13 godina
neaktivan

Zar nisu rekli da ce biti "mala vega" and the big one? Ako bude u rangu 1070 a jeftinija sto da ne.

15 godina
AMD Vega

Entry kao "unos"

Već je potvrđeno da 687F:C1 GPU ima 64CU, tako da je to (underclockani) flagship.

A možda je i je reza nekakav fejk.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Vega

Performanse su super ako to poprati super cijena. Mene više brine koliko bu se grijala.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jbeni tweaktown i addblocker, ne hvala  

Daj drugi link :P

12 godina
neaktivan

ma nist posebno

11 godina

Skini si ublock :)

13 godina
protjeran
Jbte svake godine ista prica...😐lp
Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
Lucidius kaže...

Hah, jos jedan plus u moj leksikon za tocna predviđanja (ovako slab performans ni ja nisam ocekivao, mislio sma da ce bit mrvicu slabija od 1080)

Opet kao i u slucaju Ryzena, popisao sma 10 ljudi samo tako klik 

Ako ideš od predpostavke da je ovo točno što je napisano onda nisi potrefio jer ova što je leakana je protivnik GTX1070 i bolja je u TimeSpy a kako ove druge su protivnici GTX1080 i  GTX1080Ti  -

Now... this is where things could get interesting: AMD has multiple Vega graphics cards in the pipeline - so this iteration of RX Vega might be the GTX 1070 competitor, while we might see another RX Vega that competes wiht the GTX 1080, and a monster that hopefully dethrones the GTX 1080 Ti.

The latest rumors on AMD's upcoming Radeon RX Vega is that there will be 7 different SKUs on offer, something that was spotted by Phoronix, inside of the new Linux driver released by AMD.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 15:02 (mirzet1976).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
mirzet1976 kaže...

Ako ideš od predpostavke da je ovo točno što je napisano onda nisi potrefio jer ova što je leakana je protivnik GTX1070 i bolja je u TimeSpy a kako ove druge su protivnici GTX1080 i  GTX1080Ti  -

Now... this is where things could get interesting: AMD has multiple Vega graphics cards in the pipeline - so this iteration of RX Vega might be the GTX 1070 competitor, while we might see another RX Vega that competes wiht the GTX 1080, and a monster that hopefully dethrones the GTX 1080 Ti.

The latest rumors on AMD's upcoming Radeon RX Vega is that there will be 7 different SKUs on offer, something that was spotted by Phoronix, inside of the new Linux driver released by AMD.

To se neće dogoditi, bojim se. Prema svemu što smo dosad vidjeli, najbrža Vega bit će ~+0-10% u odnosu na 1080.

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
9 godina
protjeran
AMD Vega

Neki ljudi su bas tvrdoglavi, al ok, vrijeme ce i to razrijesit 

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
AMD Vega

Ja nisam rekao da će Vega biti bolja od ove ili one grafe nego sam samo pročitao ovaj link-rumor i šta su ovdje drugi kao predskazali a pozivajući se na ovaj rumor i očito je da nisu pročitali tekst jer su u kontradikciji sa tekstom. A kakva će Vega da bude to ne znam a niti ću da nagadjam.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 18:28 (mirzet1976).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
AMD Vega

Ja se toplo nadam da će Vega bit brža od 1080Ti. :) Bilo bi to zakon za AMD i za nas.

Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
Tonči kaže...

Ja se toplo nadam da će Vega bit brža od 1080Ti. :) Bilo bi to zakon za AMD i za nas.

ali, ali... to opet nije 4k grafa

Tonči kaže...

onda meh

15 godina
Tonči kaže...

i duplo jeftinija 

16 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...

Ne treba mi 4K grafa, imam dvije za 5K. :) 

12 godina
Tonči kaže...
picajzla0707 kaže...

Ne treba mi 4K grafa, imam dvije za 5K. :) 

kako dvije 1080p kartice imaju dovoljno snage za 5K :?

16 godina
odjavljen

Tricky je. Frametime je isti, ali odradiš dva paralelno... imaš mali lag, ali to je prokletstvo SLI-ja. Uglavnom, ako kažemo da je frametime za 4K 90-95% željenog, za 78% veći 5K dovoljno je ako imaš dvaput po 90-95% željenih performansi. SFR u DX12/Vlk izvedbi bi trebao dati bolje rezultate i nadajmo se da hoće jer nam dolaze 8K ekrani koji će tražiti više kartica s obzirom da pojedinačno neće napredovati dobro, a i AFR ima lag koji je na više od dva frejma neprihvatljiv. Za dosta igara jedna 1080Ti je dovoljna za 4K pa onda igraš takve igre ako imaš 4K i jednu. :))

P.S. Nova arhitektura memorijskog dijela novih kartica na Vegi trebala bi biti idealna za ovako nešto. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.5.2017 13:55 (Tonči).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice