- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa 29 je gdje su recenzije rx 480????
Pa 29 je gdje su recenzije rx 480????
k'o će ti je recenzirat u 9 sati ujutro... još nije ni stigla vjerojatno u 90% dućana... ne očekujem prije poslijepodneva prve naznake...
pa 60 lock imas sa 970 / 290/ rx480 ako ne forsas aa u nebesa. sto ce ti grafa od 600€ za 1080p lol
Ti mene zezas ili sta?Sta ti mislis da recenzenti cuce pred trgovinama da kupe grafu pa brzo trce doma testirat ju i tipkat recenziju?
Recenzije su vec napisane samo ih trebaju objavit....
Ti mene zezas ili sta?Sta ti mislis da recenzenti cuce pred trgovinama da kupe grafu pa brzo trce doma testirat ju i tipkat recenziju?
Recenzije su vec napisane samo ih trebaju objavit....
normalno da jesam, dosadno mi je na poslu trenutno, a ovdje je od jučer nastala velika pomutnja, pa moram malo pumpat, nemoj se ljutit :P
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/4q7dv5/a_comparison_of_20152016_gpus_for_those/
Megatama trebalo bi u 15:00 po našem..
pa 60 lock imas sa 970 / 290/ rx480 ako ne forsas aa u nebesa. sto ce ti grafa od 600€ za 1080p lol
Nemaš 60 FPS lock, niti 980 nemoze 60 FPS lock i to dobro overclockane model. Nikakvo spuštanje postavki(tim načelom ćemo do medium postavki doć jer neko ne vidi razliku između ultra i mid) postavke se stave na ultra i ako u bilo kojem trenutku padne ispod 60 FPS to nije 60 FPS lock. Ja s 1550 MHz na 970-ki stižem stock 980 i na Witcheru to nije ni približno locku. Također i The Division.
Svaka roba ima svog kupca, a onaj tko hoće 60 FPS lock treba GPU ranga 1070/980 Ti
Čudi me kako već nema poplava recenzija, očito se čeka točno određeni sat u USA da se objavi. Znam kad se čekalo isto za GTX 1080 da ih je već bilo u ovo doba dana po našem vremenu.
Nemaš 60 FPS lock, niti 980 nemoze 60 FPS lock i to dobro overclockane model. Nikakvo spuštanje postavki(tim načelom ćemo do medium postavki doć jer neko ne vidi razliku između ultra i mid) postavke se stave na ultra i ako u bilo kojem trenutku padne ispod 60 FPS to nije 60 FPS lock. Ja s 1550 MHz na 970-ki stižem stock 980 i na Witcheru to nije ni približno locku. Također i The Division.
Svaka roba ima svog kupca, a onaj tko hoće 60 FPS lock treba GPU ranga 1070/980 Ti
ne znam u cemu je tocno problem s tvojim racunalom ali ja imam 60FPS lock u svim igrama na 1080p sa 970 (s time da u vecini igara imam preko 90FPS na max detaljima)
sto se tice withcera 3 - imam nekoliko grafickih modova za njega, hairworks je na high sa 4AA (+ jos mod za better beard/hair koji to jos pojacava) i shadows i foliage visibility range su na high umjesto ultra
jedino u glavnom gradu mi je framerate ispod 60 (pada na 55) - uzmi u obzir da imam zadnji patch (od 13gb) koji su pustili van neki dan, koji ocito daje dodatne performanse
division je druga igra na kojoj sa ultra detaljima FPS pada ispod 60 ali i to je zanemarivo
tko hoce 60FPS lock na obicnoj 1920x1080 rezoluciji apsolutno u svim igrama ne treba biti beba koja ne moze zivjeti bez ultra shadows/8xAA i odmah zahtjevati GPU od 4500+kn...
NDA bi trebao biti do 15:00 po nasem vremenu
Ja isto imam 60lock u igrama :-)
Ja isto imam 60lock u igrama :-)
a ja sam mislio da imas jedva 40 :) hihi pa šta baš moraš ljudima na nos nabijat da imaš rpd :)
Haha nisam dugo..zeka
Ali moram priznat da me kriza 3 zna namuciti :-)
evo nazire se normalna cijena s obzirom da je to prva prodaja!

dobro koji vrag sada haha kakve su ovo performanse... a cijena neka za mene bude do 300€. vise od toga nedam iako bi i to bilo previse. e moj marketing...
http://www.instar-informatika.hr/graficka-xfx-amd-radeon-rx-480-core-1288m-8gb-d5-3xdp-hdmi-akcija/XFX-RX-480M8BFA6/product/
Normalno za prvi udar, a nenormalno ko je kupi, padat će to expresno.Referentnu ne bi uzeo ni da je 1500kn.
http://www.instar-informatika.hr/graficka-xfx-amd-radeon-rx-480-core-1288m-8gb-d5-3xdp-hdmi-akcija/XFX-RX-480M8BFA6/product/
I to je puno previše.
Cijene po stranim sajtovima su 270€ za 8GB verziju.
Naravno za mjesec-dva kad se cijene stabiliziraju
Akcija je kao i popust ? - Grafička XFX AMD RADEON RX 480 CORE 1288M 8GB D5 3xDP HDMI - AKCIJA .
U ovom benchu mozete vidjeti:
dx11 igre iz 2013/2014/2015/2016 a dx12 nema najvise me interesuje QB kako se ponasa s tom karticom da mogu da je stavim pored svoje 380X i vidim koja je razlika, ali nema (za AOTS me i nije briga ne igram ali je kvalitetan bench)
au al ce sad biti razocaranih ljudi
kartica u rangu 390/970, malo i slabija u vecini igara
najjaci su mi ovi sto ju najavljivali 480 za 1440p gaming
Treba pričekati nonreferentne i njihov oc potencijal , ali pomalo i razočaranje s obzirom na hype, ali non će vjerojatno biti bolje i dobro će se ocat
Ovo je tek prvi review
al fakat kaj je našim trgovcima, niko normalan, za 1000kn digli i to još na akciji a kad prođe ta kao akcija cca1400, kupiš jednu, platiš dve, to nema veze sa pameti
Treba pričekati nonreferentne i njihov oc potencijal , ali pomalo i razočaranje s obzirom na hype, ali non će vjerojatno biti bolje i dobro će se ocat pa odlučiti nonreferentne ili 390, kad se cijene ustabile
Ovo je tek prvi review