Onda spremaj lovu na stranu osim ako nemaš i toga previše
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok poslušat ću Vas, odustajem od kupovine grafičke.
Stigla moja beba hehehe
FoF. mene odgovaraju od kartice i sada ti odjednom ko iz vedra neba dođeš sa r9 390 nitro :)
Ma dobro, ti si na 780-tki ak se ne varam. Ja sam do sad bio na 7750. :D
A ništa, javi dojmove ali kada se slegnu :)
Ajd obavezno malo napiši dojmove o grafi kad se malo poigraš.
Našao sam ti što da kupiš da se para vrti :D. Koliko vidim nemaš SSD !! Ako ga stvarno nemaš onda bi ti fino sjeo jedan 256 GB recimo :).
Našao sam ti što da kupiš da se para vrti :D. Koliko vidim nemaš SSD !! Ako ga stvarno nemaš onda bi ti fino sjeo jedan 256 GB recimo :).
DA nemam ga, možda bolje SSHD?
Uglavnom htio sam uzeti r9 390 da mogu napraviti i test na fx 8320 i usporedit gtx 780 sa r9 390 i bacit tu na forum gpu usage itd... jer inaće svi testovi su na intelu.-
Hoćete možda da to napravim sa gtx 780? pa da vidimo kolko je zapravo fx dobar :)
Uglavnom htio sam uzeti r9 390 da mogu napraviti i test na fx 8320 i usporedit gtx 780 sa r9 390 i bacit tu na forum gpu usage itd... jer inaće svi testovi su na intelu.-
Hoćete možda da to napravim sa gtx 780? pa da vidimo kolko je zapravo fx dobar :)
Ja neznam šta čekaš... inače moj CF lagano ide u povijest :(
mislim da ću i grafu novu trebat
ako koga zanim više o tome zadnji post
Za pocetak, GTA V, maxano sto se maxati dalo zajedno sa advanced graphicsima, 8x MSAA, 1080p, 60-70 FPS konstanta, pada najnize na 30 i to kad se zabijem duboko u sumu jer je grass na ultra pa to zdere puno FPS-a.
Probat cu kroz slijedecih par dana benchmarkat neke mainstream igre (GTA V, Metro:LL, Far Cry...) FPS, temperature, Fan speed itd. pa stavim rezultate ako bude mi se dalo. :P
Sve u svemu, graficka se ne cuje uopce, najvise zbog napajanja, kojem je na full loadu zvuk <25 db, pa vi zakljucite. Zasad nikakvih problema ni u jednom pogledu.
Pa naravno da bi to bilo dobro :). Treba otvorit temu zasebnu i definirat točno igre u kojima će se testirati te točno koje postavke i točno koji level, odnosno koji segment levela i kako pa da se može simulirati i uspoređivati.
Za pocetak, GTA V, maxano sto se maxati dalo zajedno sa advanced graphicsima, 8x MSAA, 1080p, 60-70 FPS konstanta, pada najnize na 30 i to kad se zabijem duboko u sumu jer je grass na ultra pa to zdere puno FPS-a.
Probat cu kroz slijedecih par dana benchmarkat neke mainstream igre (GTA V, Metro:LL, Far Cry...) FPS, temperature, Fan speed itd. pa stavim rezultate ako bude mi se dalo. :P
Sve u svemu, graficka se ne cuje uopce, najvise zbog napajanja, kojem je na full loadu zvuk <25 db, pa vi zakljucite. Zasad nikakvih problema ni u jednom pogledu.
To se dešava svima mislim, ali je samo bug. ALT tab rješava stvar uvijek, ja se inače zabijem u travu odmah da vidim oće dropnut i onda u 100% slučajeva locka se na 30 jer igram sa vsyncom pa samo alt tab i onda je konstantno 60.
To bi bilo odlično ! Ali svakako napraviti novu temu sa rezultatima.
odustajes od kupovine radi par argumentara lol
odustajes od kupovine radi par argumentara lol
a jbga, nitko mi nije rakao da kupim, ti si prvi :)
SSD bi ti bila najpametnija i najhitnija nadogradnja. Nisam ni skužio da ga nemaš, u stvari sama pomisao mi je bila nevjerovatna :D
a nis onda uzmi ssd to ti je pametnije
SSD bi ti bila najpametnija i najhitnija nadogradnja. Nisam ni skužio da ga nemaš, u stvari sama pomisao mi je bila nevjerovatna :D
djava odnija ssd, kad budu na pcie i bar 500gb onda cu i ja kupit. do tad hdd.
dali je ko prova nove drivere, meni se ćini da su rješili black screen problem, havaji mi rade i bez dizanja voltaže normalno ! poslin ću još testirat.
djava odnija ssd, kad budu na pcie i bar 500gb onda cu i ja kupit. do tad hdd.
dali je ko prova nove drivere, meni se ćini da su rješili black screen problem, havaji mi rade i bez dizanja voltaže normalno ! poslin ću još testirat.
Da slažem se, ssd je preskup trenutno a premalo se prostora dobije. Mada realno danas ti treba nekih recimo neki od 120 giga ssd i ako njega možeš naći za cca ~60evra da valja, isplati se ali meni je to više estetski ugođaj da mi brže windows leti i brže se komp boot-a, meni nije problem sačekati pola minute za boot :D možda i nekad malo više ali što se tiče igara i ja čekam bar 500gb da padne na cijenu od nekih 100 evra
Koliko god SSD košta vrijedi pravilo "kad probaš SSD onda nema povratka". Nije to samo bootanje windowsa nego svi programi. Ja kad god na poslu ili negdje sjednem za komp koji nema SSD imam osjećaj da se komp smrzava svako malo . Za gaming kao takav mi SSD ne znači ništa.
Koliko god SSD košta vrijedi pravilo "kad probaš SSD onda nema povratka". Nije to samo bootanje windowsa nego svi programi. Ja kad god na poslu ili negdje sjednem za komp koji nema SSD imam osjećaj da se komp smrzava svako malo . Za gaming kao takav mi SSD ne znači ništa.
komp ne gasim, programi koje koristim se svejedno odma pale i sa hdd, proba sam u više navrata ssd i stvarno je osjećaj i na slabije kompove da doslovno komp leti ali svejedno ne dam sirove gb za par milisekundi razlike. sve i da su iste cijene, dok bi volia probat pcie ssd to mi se ćini da je ipak upgrade ,iako meni nebitan u svakom pogledu.
evo već sat ipo vrimena na novim driverima i nema stvarno black screena, već bi ih do sad bar 50 tribalo bit da je normalno :D , s novim driverima furmark 1080p skor sa 5200 na 5125 samo gpu temp 5 stupnjeva manja(havaji) ? i to je još danas temperatura vanka 30 stupnjeva.
zanimljivo, sad mogu oc memoriju iz drivera , bez dizanja voltaže , ali di bi se prije dogodi black screen sad se pojave crte po ekranu na sekundu , ko šta je bilo na 4xxx , 6xxx seriji.
sta je samo jedna fury na cilome forumu? hahah a svi smo raspravljali ko da ćemo svi kupit
ja jucer na poslu dobio laptop, ima dobre spec, i7 12gb ram i 740 grafa al naravno nema SSD, i ja onako pitao ovog sefa koji ga je koristio jel tebi stekao laptop dok si ga koristio jer meni svako toliko stane, kaze ne meni je radio normalno...osjecaj ko tebi cim malo uspori mi se cini da "steka" SSD je pod must have :D
Pusaci koji nemate SSD 2 tjedna bez cigara i imate SSD ;)
ja jucer na poslu dobio laptop, ima dobre spec, i7 12gb ram i 740 grafa al naravno nema SSD, i ja onako pitao ovog sefa koji ga je koristio jel tebi stekao laptop dok si ga koristio jer meni svako toliko stane, kaze ne meni je radio normalno...osjecaj ko tebi cim malo uspori mi se cini da "steka" SSD je pod must have :D
Jel to mozda nesto slicno ovome sto imam pod moj PC, cisto iz znatizelje :)
bas taj laptop...
Kako smo s AMD i serije 300 došli na SSDe i Laptope
Kako smo s AMD i serije 300 došli na SSDe i Laptope
Postepeno

Ne nego stepenasto
Nego 4mal, kad će recenzija i fotkanje te Fury X kartice koju si kupio? :)
Fotke imas u temi koja je za to,lagani osvrt imas dve stranice prije u ovoj i driver temi a recka ide kad se vratim s g.o-a ,strpljen spasen L.p ;-)