Ovaj videozapis je privatan?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad cu vrlo vjerovatno ispast lud....ali ja nevidim framerate?...
e da fraps me sjebo
mozes ti to od oka
pa mora da je zakucana na 60 na toj rezi. kod mene pegla na 75-85 sa 1440p
Znači imaš FPS dropove. Što je kod tebe usko grlo?
e da fraps me sjebo
mozes ti to od oka
ja od oka velim da imas manje od njega..
nije ti fluidno, ko da sebe gledam kada igram..
dakle 60 plafon.. prije bih reko da ti varira izmedu 50 i 60 nego da je stabilnih 60.. igra nas ne voli druže što da ti velim.
nek se ovi nvdijaši kolju :)
da. bas
potenciometar vrlo vjerojatno- hahaha
60-65 a pogled gore,dole 80-ak
Ja bi reko da mu radi na 54 fpsa, možda 54,5.
Toxic siguran sam da on ima vise od mene nekih 10fps.
Toxic siguran sam da on ima vise od mene nekih 10fps.
Aj nek netko otvori kladionicu.
ja sam pogodio
4mal fraps ili msi afterburner gore
dakle 55-60 eventualno 65 fps.
Ja glasam da ima 57.8 fps !! Što je naravno smješno i neigrivo. Sačuvaj me Bože tako ise igrat !!
Ali ima manje FPS dropove nego Zagy.
Ali ima manje FPS dropove nego Zagy.
ja ga pržim na 1440p na 1080 imam oko 100+
Ja glasam da ima 57.8 fps !! Što je naravno smješno i neigrivo. Sačuvaj me Bože tako ise igrat !!
glava boli garant
Da ali kad ti dropne FPS to ti je onda umanjeno gaming iskustvo, atebi stalno varira...nije zaključano! MORA biti zaključano.
Da ali kad ti dropne FPS to ti je onda umanjeno gaming iskustvo, atebi stalno varira...nije zaključano! MORA biti zaključano.
nemam ja zakljucano jer imam iskljucen v sinc zbog g sinca na 144hz-a .. jel sada kuzis temaTIKU :)
nemam ja zakljucano jer imam iskljucen v sinc zbog g sinca na 144hz-a .. jel sada kuzis temaTIKU :)
zbog potenciometra ti fps varira da ga hebes, ne kuzi on da je potencimetar uzrok pada frejmova, dakle okreni do kraja i biti ce sto 144 fix
yt je u banani 1080p48 lol
iskren sam u vezi fps-a fakat je fluidno te nemam dropova ispod 60 i super skalira uhdt-v
Ne znam . Pitaj Megu, njemu je zaključano i uživa više nego ostali.
yt je u banani 1080p48 lol
iskren sam u vezi fps-a fakat je fluidno te nemam dropova ispod 60 i super skalira uhdt-v
ne laži :) haha
ovaj jos ima nesto iskljuceno pa mi dropa ispod 60
ovo je montior bn da ga jebes, tvoj je bolji.
Ne znam . Pitaj Megu, njemu je zaključano i uživa više nego ostali.
a sto da ti covjek vise veli nego
Realno..sad bez zajebancije mozemo zakljuciti da još manje znamo nego prije.
jedni lažu, drugi govore istinu pa im nevjeruju, ovaj stavlja screen bez fpsa, ovaj veli da nema vise od 40, ovaj ima 75, fury x ima 65 a ako gleda levo jajce ima 80.. titan ima 100 ali nema 144..
ko tu koga hahahahaha
Pol kompova na ovoj temi je potrgano.
Ja bez snimanja imam nekakav average u onoj sceni 75fps a za 4mala pretpostavljam da ima average tamo oko 85 fps.