AMD Radeon R9 300/Fury Series

poruka: 6.870
|
čitano: 632.566
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

I sta kazete kak ova starudija od i5 2500k pegla gtx 970 :) :) :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: AMD Radeon R9 300 Series
MEGATAMA kaže...

I sta kazete kak ova starudija od i5 2500k pegla gtx 970 :) :) :)

ma taj proc je zakon...

imao sam ga prije i7 3770k, imam samo rijeci hvale za proc..

12 godina
toxic kaže...

Ocu ocu, shadow of mordor na 1440p samo sto ga nemam instaliranog :)

Na 1080p jer ako cemo sudit po Witcheru3 tvoja grafa NIJE za 2K ahahahaha.Zezam se,ja sam kupio 970 radi 1080p i ona je na knap za to jer lovim min framerate od 60 fps da bih imao lockanih 60.Ali misljenja sam da niti tvoja nije za 2K ako lovis 60 fps lock....naravno ako.

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ajmo se sada zekat ali ozbiljno.

pokreni i na 1080p cod aw multipalayer sve postavke na ultra pa javi da li uopce mozes igrat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

e da probaj ultrat cod aw pa javi kak je proslo :) ustvari ovdje imam hrpu prednsoti jer neces moci niti igrati radi limitirano vrama :) e jesam te sada...

Hmm ja sam prosao  COD AW kampanju na ultra ali ne na ovoj grafi i bilo je doslovno 99% vremena lock 60 fps....mozda sam ju odigrao na 290....mozda na 780....nemam pojma ali ti si igrao OPET nekakvu nepatchanu verziju ak te je ta igra zezala :) 

12 godina
toxic kaže...

Ajmo se sada zekat ali ozbiljno.

pokreni i na 1080p cod aw multipalayer sve postavke na ultra pa javi da li uopce mozes igrat :)

Igrao sam betu ovog novog COD na ultra postavkama i bilo je dalekooo iznad 60 fps....ak je to ikakvo mjerilo za prethodne CODOve...neznam.

17 godina
MEGATAMA kaže...
toxic kaže...

e da probaj ultrat cod aw pa javi kak je proslo :) ustvari ovdje imam hrpu prednsoti jer neces moci niti igrati radi limitirano vrama :) e jesam te sada...

Hmm ja sam prosao  COD AW kampanju na ultra ali ne na ovoj grafi i bilo je doslovno 99% vremena lock 60 fps....mozda sam ju odigrao na 290....mozda na 780....nemam pojma ali ti si igrao OPET nekakvu nepatchanu verziju ak te je ta igra zezala :) 

imam original multiplayer tako da je update

cache sun shadow map i cache spot shadow map

opcije su bile na off na gtxici i opcija ispod siguran sam kada si igrao jel tako?

Sve koje gledam koji govore da igraju na ultra niti jedan tu opciju nema ukljucenu na gtxici.. a vrlo vjerojatno ti je i supersampling bio na off

neka netko proba pa javi kada su bas sve opcije na maks.. ja se stvarno ne sjecam koliko sam frejmova imao na gtx 970, samo znam da su mi ove opcije bile na off da mogu glatko igrti.. sada stvarno to nije slucaj

dakle pricam o multiplayeru..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 15:33 (toxic).
12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Ako me pitas za ovu betu od novog CODa SVE na MAX i letjelo je iznad 60 fps i to poprilicno.

Isao po sina u vrtic pa ti zato kasnim sa odgovorom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Ako me pitas za ovu betu od novog CODa SVE na MAX i letjelo je iznad 60 fps i to poprilicno.

Isao po sina u vrtic pa ti zato kasnim sa odgovorom :)

ne pitam, pitam za cod aw.

našao sam video gdje lik sa gtx 980 kada ukljuci sve opcije i supesampling na 16/8x pada na 10-20 frejmova.

A što se tiće shadow of mordora

razlika u korist obicne r9 390 20 fpsa., čak kada je i ocao gtx 970 razlika je bila u korist r9 390 10 fpsa

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 15:54 (toxic).
13 godina
protjeran
4mal kaže...
Mozemo i stjepanja pitat da nam se pridruzi ;-)

Ak ima muda ahahhah...

rado no sve sam prodao...cekam bolja vremena! inace ide zima trebalo bi uzeti nesto sto dobro grijelp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 15:58 (Stjepanj).
12 godina
AMD Radeon R9 300 Series

Toxic upravo sam odvrtio Mordor bench na identicnim postavkama kao iz tog videa i average framerate mi je 84 fps,opet daleko iznad 60 fps i fantasticno igrivo :) :)

O tome ti ja pricam,negdje ce nam grafe bit jednake negdje ce tvoja bit malo bolja ali nigdje neces navuc 25fps :) :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Toxic upravo sam odvrtio Mordor bench na identicnim postavkama kao iz tog videa i average framerate mi je 84 fps,opet daleko iznad 60 fps i fantasticno igrivo :) :)

O tome ti ja pricam,negdje ce nam grafe bit jednake negdje ce tvoja bit malo bolja ali nigdje neces navuc 25fps :) :) 

napravi ovo na cod aw i budes vidio da ti nije igrivo :) ako nije liku sa gtx 980 nece niti tebi..

uglavnom nema niti veze, ja sam happy kako god okreneš..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 16:13 (toxic).
12 godina
toxic kaže...
MEGATAMA kaže...

napravi ovo na cod aw i budes vidio da ti nije igrivo :) ako nije liku sa gtx 980 nece niti tebi..

Nemam pojma nemam tu igru ali vidim da spominjes supersampling....sto je interno dizanje reze na 2k.....4k......tako da je moguce da frljite igre na 4k pa onda....a zasto pada na 20fps :) :) Ja sam odigrao kampanju tog CODa i znam da je bilo 60 fps na nekoj od starijih grafa koje sam imao,inace COD igre su kompletno nezahtijevne i u kampanji i u MPu osim ako igra nije zbugana ili nedovrsena...neoptimizirana.....

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

A ništa onda cemo samo pricati o igrama koje su super optimizirane za nvidiju i biti ce super jel ? 

Ajde da ne zatrpavamo temu, idemo se ja i ti dogovoriti interno neke testove pa cemo se javiti negdje vec i gotovo..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
AMD Radeon R9 300 Series

Dying Light, Project CARS, COD:AW, netko je i novog Batmana spominjao... vi namjerno birate problematične i loše izvedene igre za benchmarke?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

A ništa onda cemo samo pricati o igrama koje su super optimizirane za nvidiju i biti ce super jel ? 

Ajde da ne zatrpavamo temu, idemo se ja i ti dogovoriti interno neke testove pa cemo se javiti negdje vec i gotovo..

Nisam siguran ali mislim da ti je i COD AW nvidia igra....ako se dobro sjecam igra je u startu imala nekakav cpu bug i to ti je izazivalo lose performanse na svemu i nije imalo veze sa grafama ali to su vrlo brzo patchali i u sjecanju mi je igra ostala kao nista posebno zahtijevna.

Tonci ja biram igre koje igram i koje su mi vrhunske,necu ic snimat neko smece samo u svrhu benchanja.

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

koji quest je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

koji quest je to?

Nemam pojma ja sam te questove odavno rijesio.Zona se zove Crook Boog ili tako nesto na mapi je gdje i Novigrad.Mocvara gdje zive 3 vijestice ali to ti je najpozatija zona igre radi problema na konzolama sa tim djelom.Lako nac na googlu...

12 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Dying Light, Project CARS, COD:AW, netko je i novog Batmana spominjao... vi namjerno birate problematične i loše izvedene igre za benchmarke?

Kad sam ja zadnji put stavio bencheve sa Metro: LL, Grid, GTA V, Hitman i slicne koje su optimizirane i 99% balansirane na obje strane(da nisu, ne bi svaki relevantan portal benchao upravo na tim igrama) i nije "Meant to be played" ili "Gaming Evolved" naslov onda mi je megatama poceo soliti pamet zasto ne bencham MGS, Dying Light, W_D i jos neke naslove naklonjene Nvidiji. Jos mi je ostala nepoznanica otkad se to benchevi rade na neoptimiziranim igrama samo da se dokaze da AMD ne radi dobro na Nvidia naslovima ili obrnuto...

Cisto da podsjetim, bench se radi na OPTIMIZIRANIM igrama da se usporedi hardware u IDENTICNIM uvjetima i vidi koji je bolji, a ne na igrama/programima koji u startu daju 30 ili vise postotnu prednost jednoj kompaniji. LOL...

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 17:27 (GamerX9).
12 godina
GamerX9 kaže...
Tonči kaže...

Kad sam ja zadnji put stavio bencheve sa Metro: LL, Grid, GTA V, Hitman i slicne koje su optimizirane i 99% balansirane na obje strane(da nisu, ne bi svaki relevantan portal benchao upravo na tim igrama) i nije "Meant to be played" ili "Gaming Evolved" naslov onda mi je megatama poceo soliti pamet zasto ne bencham MGS, Dying Light, W_D i jos neke naslove naklonjene Nvidiji. Jos mi je ostala nepoznanica otkad se to benchevi rade na neoptimiziranim igrama samo da se dokaze da AMD ne radi dobro na Nvidia naslovima ili obrnuto...

Cisto da podsjetim, bench se radi na OPTIMIZIRANIM igrama da se usporedi hardware u IDENTICNIM uvjetima i vidi koji je bolji, a ne na igrama/programima koji u startu daju 30 ili vise postotnu prednost jednoj kompaniji. LOL...

Daj video tih svojih bencheva jer se ja sjecam samo fantaziranja.I ako se dobro sjecam rekao sam da se te igre koriste u svim benchevima jer rade dobro na svemu mogucem i one uopce nisu upitne ali NITI mjerodavne za cjelu gaming situaciju.10 igara nisu cjelokupni gaming...to sam rekao?

Eto imate sad moj video Witchera 3,jedne od najboljih ali i najbitnjih igara unazad par godina i da naglasimo...Witcher se predstavlja da se jednako dobro vrti na AMDu i Nvidiama ako se iskljuci HW.....niti blizu.

EDIT:

Sad sam pokrenuo Metro LL Redux i onaj pocetak sam snimio kad su oko vatre i kad dolaze na njih "demoni" i neki average 110 fps otprilike tako da je po meni uzaludno ovaj naslov spominjat uopce jer on leti na 1080p daleko daleko iznad 60fps.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 18:12 (MEGATAMA).
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

nisam mogo nac ili jos to nisam otkrio ali sam za probu upo 2min. malo novigrada 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 18:13 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

nisam mogo nac ili jos to nisam otkrio ali sam za probu upo 2min. malo novigrada 

Evo ti sad nemozes fulat zonu :)

https://www.google.hr/search?q=witcher+3+crookback+bog&rlz=1C1ASUC_enHR604HR604&espv=2&biw=1920&bih=940&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBkQsARqFQoTCOyPkpv-2MgCFUwPGgod33IJxQ

I samo podesi identicno kao ja i Toxic i obavezno tocno u podne da bude sto blize sa postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 18:15 (MEGATAMA).
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ok idem chekirat 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 18:28 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MEGATAMA kaže...

Nisam siguran ali mislim da ti je i COD AW nvidia igra....ako se dobro sjecam igra je u startu imala nekakav cpu bug i to ti je izazivalo lose performanse na svemu i nije imalo veze sa grafama ali to su vrlo brzo patchali i u sjecanju mi je igra ostala kao nista posebno zahtijevna.

Tonci ja biram igre koje igram i koje su mi vrhunske,necu ic snimat neko smece samo u svrhu benchanja.

CODAW je smeće... engine, igra je ok. Što se tiče biranja igara, pa naravno, biraj igre koje želiš, ali realno stanje ne možeš dobiti na igrama koje imaju problem. Ako benchas, benchaj fer, a to može jedino sintetika. Kompromis je prava situacija, ali to ovisi o igrama koje igraš.

12 godina
Tonči kaže...
MEGATAMA kaže...

CODAW je smeće... engine, igra je ok. Što se tiče biranja igara, pa naravno, biraj igre koje želiš, ali realno stanje ne možeš dobiti na igrama koje imaju problem. Ako benchas, benchaj fer, a to može jedino sintetika. Kompromis je prava situacija, ali to ovisi o igrama koje igraš.

Sintetika nema veze sa stvarnim ponasanjem jedne igre.....vidi se da si toliko udaljen od igara da si kompletno irelevantan za raspravu o igrama.Sa teorije se malo prebaci u praksu....Po tebi je posteno...sta?Ignorirat postojanje Witchera 3,Dying Lighta,Pcarsa,MGS GZ...dali da izignoriramo i vecinu Ubisoft igara?Uglavnom...cekam rezultate 4Mala i izlazim iz ovog gubljenja vremena sa Tonciem.

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

lol tek sam na pocetku questa Return to Crookback Bog grrrr ,koji dio questa je vas clip tocno...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 19:20 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

lol tek sam na pocetku questa Return to Crookback Bog grrrr ,koji dio questa je vas clip tocno...

To je nakon questa ja sam finishirao igru.

17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

rijesio upa se clip 

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

rijesio upa se clip 

Kak te se dojmio taj quest???

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 20:17 (MEGATAMA).
17 godina
AMD Radeon R9 300 Series

ok je iako dosta kratko 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice