AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 592.470
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: ATI Radeon 6XXX
djdomi kaže...
stoncin3 kaže...

uf, ti se još držiš s 5850 :) zaviri pod moj pc :)

Ja ću se držati ove do kraja. Zapravo nis niti trebo 4870 mjenjat.. Možda ni 8800GT da nisam htio neke igre prezahtjevne odigrat na maxCool

trash bin can:S
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 21:34 (stoncin3).
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...
djdomi kaže...
stoncin3 kaže...

uf, ti se još držiš s 5850 :) zaviri pod moj pc :)

Ja ću se držati ove do kraja. Zapravo nis niti trebo 4870 mjenjat.. Možda ni 8800GT da nisam htio neke igre prezahtjevne odigrat na maxCool

haha, drugi gledaju na kolko će AA igrat, a ja oću li uopće igrat :)

sad će mi rođak posudit 3650 za blackops dok ne kupim novi komp.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
protjeran

Imaš pravo..Osmijeh

Ja sam imo X1950 pro 256 AGP 2004-teBogataš

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 21:38 (stoncin3).
15 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Imaš pravo..Osmijeh

Ja sam imo X1950 pro 256 AGP 2004-teBogataš

Nisi. Ta je grafa izišla tek oko 2006. godine.

2004. godine je zadnja grafička bila 9800XT, a mislim da su se u zimi pojavile X800 Kartice - Dakle ni traga još X1000 serije.

// OFP Forever Fan // PM isključen zbog izuzetno dosadnih likova koji pitaju glupa pitanja.
17 godina
protjeran

DA. Imaš pravo, integrirku i P4 2004-te onda na to 2006. tu grafSramim se Prodo mi ju frend za male pare još mi se hvalio kako mi je windows experience index narastao

Sjećam se kako nis mogao onda GRID odigrat jer je trebo dual core

17 godina
ATI Radeon 6XXX

Hahaha kak je lik skurio fudu:

This so called "minor refresh", as stated here previously, doesn't seem to be so minor after all.

(komentiranje onog ati-evog slidea gdje su uključene HD6750 i 6770, da napomenem fudo još uvijek zove HD6 "minor refreshment")

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.9.2010 22:23 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX
Sudeći po specifikacijama HD6770 ATI/AMD je napravio malo vise od blagih promijena,a Nvidia treba napravit malo vise od pukog skidanja cijene.
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ATI Radeon 6XXX

Prema fudi navodno ni nvidija nemiruje već priprema novi GPU, Fermi 1.5 LOL

"Nvidia is working on a mid-life kicker chip, something that will eventually replace Fermi and something that will have to deal with the competition until Kepler comes at 28nm.

The new chip is designed to fight the Radeon HD 6000 series and of course Nvidia thinks that it has a clear win, although we quite sure ATI thinks the same and judging by the sucess of the HD 5000 series, its optimism is well founded.

At this pointe we don’t really know, as much of the information we are gathering is contradictory. We believe that Nvidia's kicker comes after Radeon HD 6000 launch, but there is a big chance that you'll see this new Fermi, let’s call it Fermi 1.5 even in late 2010.

These plans are not fixed yet, at least we don’t know that they are, but it looks that Q4 2010 will be quite interesting when it comes to the graphics market."

Fudzilla

S obzirom da još nisu izdali GF108, sumnjam da imaju i novi gpu koji će se natjecat sa HD6770. Da to nije ona GTX475 u pitanju?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
microman kaže...
Sudeći po specifikacijama HD6770 ATI/AMD je napravio malo vise od blagih promijena,a Nvidia treba napravit malo vise od pukog skidanja cijene.

Priča se nešto o GTX 475 koja bi imala performanse GTX480 po cijeni GTX 470(u početku, znači 3000 kn).

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX
Hyp: Nvidia definitivno mora nest sklepati jer na tome nemoze ostati,posebice zato sto trenutna postava jedva vuče kraj sa krajem,bilo kako bilo Božić i Nova Godina će biti veoma zanimljivi.
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
microman kaže...
Hyp: Nvidia definitivno mora nest sklepati jer na tome nemoze ostati,posebice zato sto trenutna postava jedva vuče kraj sa krajem,bilo kako bilo Božić i Nova Godina će biti veoma zanimljivi.

Bilo kako bilo,radujem se rezanju cijena GTX 470 (SLI,her I come!!!!).

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Uglavnom kada onda mozemo ocekivat nasljednike 5850 i 5870 i to u Hrvatskoj???ZA 15jstak dana cu imati dovoljno para za novi komp pa me zanima da uzmen tad ili da pricekan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
r3pka kaže...

Uglavnom kada onda mozemo ocekivat nasljednike 5850 i 5870 i to u Hrvatskoj???ZA 15jstak dana cu imati dovoljno para za novi komp pa me zanima da uzmen tad ili da pricekan...

12-18.10.2010, kod nas u prodaji krajem 10.-og.

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
r3pka kaže...

Koja ce to biti oznaka serije 6850 ili 6950...jer ne mislin na 6700 seriju koja je preimenovana ..ako bude krajen desetog cu pricekat onda,,fala na info...

17 godina
r3pka kaže...
Hyperion kaže...
r3pka kaže...

Koja ce to biti oznaka serije 6850 ili 6950...jer ne mislin na 6700 seriju koja je preimenovana ..ako bude krajen desetog cu pricekat onda,,fala na info...

WTF?

Prvo izlaze HD6750 i 6770, a HD68** i ostale valjda kasnije izlaze jer se dotične nespominju nigdje.

15 godina
neaktivan

aha uf onda teska odluka jer mi se ne ceka misecima a opet ne zelin uzimat grafe stare preko godinu dana,jbga nista fala na info

16 godina
neaktivan
a šta ne izbacivaju prvo low end modele pa jače, kao što su najavili?
17 godina
protjeran
ATI Radeon 6XXX

As for a release date, that wasn’t included in the leaked document, but it has been rumored that AMD is ready to make a launch announcement some time in October.

Evo za HD6700 seriju najavili su sredinom mjeseca..

klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Sredinom mjeseca tek izlazi,a kod nas je možeš očekivati dva do tri tijedna kasnije. Znači početkom jedanaestog.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ma dođe i do nas brzo..

Ne mora značit 2-3 tjedna..?

Ovu sam uzeo čim je došla u HR, a kod nas je došla kad i izašla u svijetu.

Samo se nadam da će to bit isto opet..

Isto je bilo i sa Fermijem, izašle su treći mjesec i 2-3 dana su već bile na policama kod nas u nekim dućanima

Istina falilo ih je.. heh GTX460 naročito pa su ih kupci morali naručivati i čekati po tjedan dana i višeSmijeh

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ma dođe i do nas brzo..

Ne mora značit 2-3 tjedna..?

Ovu sam uzeo čim je došla u HR, a kod nas je došla kad i izašla u svijetu.

Samo se nadam da će to bit isto opet..

Isto je bilo i sa Fermijem, izašle su treći mjesec i 2-3 dana su već bile na policama kod nas u nekim dućanima

Istina falilo ih je.. heh GTX460 naročito pa su ih kupci morali naručivati i čekati po tjedan dana i višeSmijeh

Svak Hardware koji izađe kod nas dođe u nekih dva tijedna. HD5850 je došla u Microline nakon tijedan i pol dana od izlaska. GTX460 nakon dva tijedna. A ako če ovo biti vruči komad Hardwarea možeš očekivat minimalno dva tijedna.

I'll be back
17 godina
protjeran

Ma dobro. Nego rađe ne. Poslije će HD5850 biti po 1700 kuna a ja ću za svoju dobiti max 1300 onda.

Radije si ja kupim neku zamjensku ionako idem trošiti (nisam dugo) heh za 1000 kuna pa novu i ovu dočekam sa 1900 kuna plus dvije nove grafičke..Belji se

16 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

Ja ču vidit kak stoji HD6970 sa realase date-om, ako če to biti pred Božić(kak se šuška) onda ču uzet dvije takve i vozi, a ako je nema prije drugog mjeseca onda uzimam dvije GTX480.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Heh dobar si HD6970 CFBelji se

Nego kako će stajati HD6770 naspram HD5870?

Znam da je jača od moje ali koliko joj fali da nadjača 5870 karticu?

Gledao sam malo u specs ove od danas (jučer) i čine mi se podjednake!

15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX
Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Ja ču vidit kak stoji HD6970 sa realase date-om, ako če to biti pred Božić(kak se šuška) onda ču uzet dvije takve i vozi, a ako je nema prije drugog mjeseca onda uzimam dvije GTX480.

zimi se SLI 480 visestruko isplati....uz kartice dobijes i jos neke pogodnosti.....Smijeh

koji ce to stroj biti covjece u oba slucaja.....

Google is your friend
17 godina
neaktivan
microman kaže...

lol, otkud ti pare za to?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
protjeran
thedream kaže...

Ja bi samo 6770

Oće biti što ta kartica?

Ja planiram apgrejd!Osmijeh

Jurky kaže...
microman kaže...

zimi se SLI 480 visestruko isplati....uz kartice dobijes i jos neke pogodnosti.....Smijeh

Pa zar ta 6970 ne bi trebala biti bolja i brža od GTX480?Iznenađen

17 godina
ATI Radeon 6XXX

Baš me zanima jel ide mušaša na HD6770...

Mogao bih ja i prodat tu HD5850 povoljno.

stoncin3 kaže...

Pa zar ta 6970 ne bi trebala biti bolja i brža od GTX480?Iznenađen

Pa vidiš da misli na pakao koji generiraju dvije GTX480, toliki pakao da će otopiti sav led i snijeg u gradu i okolici ROFL

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 11:12 (Hyperion).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Griju se da ne trebaš pećnicu u sobi i daljexD

Ja sam javio na BOL da prodajem svoju 5850. I ovdje u oglase i burzu sad upravo. Jer 1800 puno pitat?Neodlučan

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice