8800 gts mali problem...

poruka: 9
|
čitano: 1.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
8800 gts mali problem...

Pozz...
e ovako...tijekom online igranja cod mw2-ke...zasteko komp...restartao sam ga i izgubio sam vec namjestenu rezoluciju desktopa (1440x900).Mislio sam da su driveri pa sam ih reinstalirao..ali 0 bodova nije bilo do njih,na odabiru zeljene rezolucije imam sve osim te navedene koja meni treba,koja je u biti maximalna rezolucija monitora.
Mogu igrat igre bez problema..ali nemogu namjestit maximalnu rezoluciju sto sam primjetio takoder kada stavim na najvecu rezoluciju koju moj monitor moze prikazat,kvaliteta slike mi je drasticno opala tj. kvaliteta slike kao na tek instaliranom windows xp-u bez grafinih drivera ( da bolje docaram :) )
Da ne oklijevam problem je dosta slican ovom topicu(http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/problem-grafom-8800gts/106271.aspx),samo sto meni u device manageru tvrdi da graficka kartica radi ispravno,te nije bilo nikakvih linija opcenito.
Sad me zanima,dali ju moram peci kao sto pise u gore navedenom topicu ili ima kakvo drugo rijesenje za taj moj problem?
Radi se o GEFORCE 8800GTS 640mb verzija 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 23:15 (HopeItWorks).

0 0 hvala 0
14 godina
8800 gts mali problem...

Isti takav problem imao s 9800gtx+ amp zotac koja je trenutno kod starog,isti error,probao nove winse sve novo i opet isto i rastavio grafu 200C 8 minuta i 40tak sekundi,izvadio da se ohladi stavio pastu pokrenuo i eno radi kod starog,ima već par mjeseci.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 8800 gts mali problem...

znaci moram je peci...dobro,hvala :) 
samo da pitam da vidim dali sam dobro shvatio..posto sam novi oko toga,citao sam sada dost,ali posto si ti to vec napravio..

znaci,skidam sve sto se moze skinut s grafe?,a sto je s plasticnim konektorima,mogu izdrzat 200C?
i pastu stavljam jednaku kao na proc ili ima bas posebna za grafu?  

14 godina
HopeItWorks kaže...

samo da pitam da vidim dali sam dobro shvatio..posto sam novi oko toga,citao sam sada dost,ali posto si ti to vec napravio..

znaci,skidam sve sto se moze skinut s grafe?,a sto je s plasticnim konektorima,mogu izdrzat 200C?

Evo da se nezahebeš u nečemu radi ovako kao s videa koji sam priložio.

13 godina
neaktivan

hvala ti lijepa na brzom odg. i velikoj pomoci :))

13 godina
neaktivan
kruskar kaže...
HopeItWorks kaže...

e samo mi jos odg sto je s pastom? :) 
moze kao ona sto ide na procesor? 

14 godina
HopeItWorks kaže...
kruskar kaže...
HopeItWorks kaže...

e samo mi jos odg sto je s pastom? :) 
moze kao ona sto ide na procesor? 

To je sve jedna te ista pasta,tako da ide,i usput imaš gumb hvala pored ona 2 palca.

13 godina
neaktivan

eo samo da javim da je uspjelo...:) 

14 godina
HopeItWorks kaže...

eo samo da javim da je uspjelo...:) 

Bravo,čestitam.

A kad se nekom zahvaljuješ imaš gumb Hvala ispod.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice