...da se svi skupa suzdržimo od komentiranja i kritiziranja na temi Vaša najbolja digitalna fotografija
dakle, ovdje idu samo one fotke za koje želite da budu komentirane!
ako niste sigurni jeste li dobro kadrirali, ako vas zanima drugo mišljenje, ako, ako, ako......
znači, fotka je u ovoj temi da bi bila komentirana, a mi smo ovdje da kažemo svoje mišljenje u svrhu eventualnog poboljšanja fotografije.
i molim, bez durenja, ljutnje i prepucavanja, kritika će uvijek biti. cilj teme je učenje i poboljšanje naših fotografija, za one koji to žele
PRAVILA
1. malo truda uložiti pa davati konstruktivne komentare. ako vam se sviđa napišite što vam se sviđa. u suprotnom napišite što vam se ne sviđa.
od komentara poput "divno, predivne fotke, baš mi se sviđa" nitko nema previše koristi. ako ništa drugo, bar onda dopišite "meni je odlična fotka, sviđaju mi se boje".
2. molim vas, stavljajte jednu fotku po postu za koju želite komentar, radi lakšeg praćenja i fotki i komentara.
DODATAK!!
Zamolio bih sve forumase koji postaju tudje fotke zbog dodatnog misljenja da navedu autora i izvor doticne fotke ili ce one biti izbrisane.
Takodjer molim forumase koji sa sigurnoscu znaju porijeklo odredjenih fotografija da mi ukazu na iste zbog njihovog uklanjanja.
Ne zelim ovu temu zagaditi neovlastenim postanjem tudjih fotografija kao ni mogucim svadjama.
Hvala