Neka ova tema bude univerzalna za traženje titlova za filmove, serije itd.
Trebam titlove za....
- poruka: 212
- |
- čitano: 105.228
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
jel imaju di hrvatski titlovi za seriju men at work (2012)??
U nekoj temi sam ovo vec napisao..Ali, jos cu jednom, nije mi tesko.. Prije sam uvijek po raznoraznim stranicama trazio titlove, pa skini, pa odzipaj, pa provjeri jel pasu, bla bla..
Ali ako netko nezna, iako vecina znaju, Bs.player ima u sebi ugradjen automatsku trazilicu prijevoda, i u 99% slucajeva uvijek nadje sto treba (osim nekih starih serija ili tako nesto), potrebno je samo pokrenuti film u njemu, i otvori se prozorcic s listom titlova, kliknete i gotovo..
Ja jos uvijek to radim na ovaj nacin, iako mi Bs.player NIJE primaran za gledanje videa, vise negledam u njemu..Ali odlicno sluzi za titlove, puno manje vremena da se nadje bas ono sto ti treba..Inace filmove gledam u Splash PRO EX..Odlican program s podrskom za HACC..
kako spojit 4 titla u 1??
Tražim titlove za seriju nash bridges i nalazim samo za drugu sezonu, titlovi mogu biti na hr,eng ili tal. Ako netko zna gdje bih moga potraziti.
Trebali bi mi hrvatski titlovi za Lost 2. sezonu. Našao sam par komada ,ali nijedan ne odgovara. I postoji li nekakav jednostavan program kako mogu namjestiti titlove na određeni FPS tj. da točno prate epizodu?
Probaj sa BS player-om ja njega koristim on ti sam skida titlove....
Pokušao sa tim Workshop-om ,ali izgleda da nije problem u FPSu nego baš u titlovima. Znači čujem na engleskom rečenice ,a titlovi pišu neke druge. Ne kužim. Sa 1. sezonom je normalno radilo.
I još je najgore što sam probao 3 različita titla od različitih uploadera i nijedan ne odgovara.
Pokušao sa tim Workshop-om ,ali izgleda da nije problem u FPSu nego baš u titlovima. Znači čujem na engleskom rečenice ,a titlovi pišu neke druge. Ne kužim. Sa 1. sezonom je normalno radilo.
I još je najgore što sam probao 3 različita titla od različitih uploadera i nijedan ne odgovara.
Onda upotrijebi Subtitle Edit. To mora raditi, samo što imaš malo više posla...
imal tko titlove za 2 and half men 4 i 5 sezona, al da su ispravni
Eto uspio sam nekako. Još samo treba FPS namjestiti.
Kao da su titlovi bili zamijenjeni. Npr. titl broj 5 je bio za epizodu 4, titl broj 6 za epizodu 5 itd.
To je valjda nešto zbog 23 i 24 epizode.
Ja imam instaliran bs player koji ako nema prijevoda uz film (u mapi) sam traži na nekoliko stranica (mogu se zadati i neke druge) na jeziku koji je odabran. Više uopće ne tražim samo označim koje i stisnem download.
Zanima me jel se može titl (bijeli) "obojat" u neku drugu boju (plavu, žutu, smeđu...) ?
Inače, iman infinity 6000t resiver i on mi prijevode za filmove prikazuje u bijeloj boji, na svjetlo sivoj podlozi?!, pa bi mi tribalo titl, obojat u drugu boju, da ga mogu uopće vidit na televiziji. (Ako se to uopće može)
Trebam titlove za The Exorcist u 2 CD formatu. Imam titl za 1CD format, no pošto imam razdvojene videje (prvi fajl traje 1:07, drugi isto tako) ne mogu loadati ovaj titl za drugi fajl.
Trebao bih titlove za ovu verziju filma: Leon.the.Professional.Extended.1994.BrRip.x264
Nigdje ih nemogu naći baš za tu verziju ovi ostali mi nerade dobro.
EDIT. Zaboravio sam napisat Hrvatske titlove i sl.
Trebao bih titlove za ovu verziju filma: Leon.the.Professional.Extended.1994.BrRip.x264
Nigdje ih nemogu naći baš za tu verziju ovi ostali mi nerade dobro.
EDIT. Zaboravio sam napisat Hrvatske titlove i sl.
Mogao si napisati za čiji release (naziv ripera) ti točno trebaju jer BrRip x264 ih je većina, no evo ti linkovi pa potraži: Leon - Leon 2
Naziv ripera je YIFY, a budem gledao s engleskim prijevodom.

Jel tko našao neki balkanski prijevod za brrip ili neš tako za film The dictator?
Jel tko našao neki balkanski prijevod za brrip ili neš tako za film The dictator?
imam isto to pitanje. imam 1080p verziju filma i nemogu naci odgovarajuce titlove
Trebam prijevod za njemački film "Manta, Manta", ako netko ima neka viče!
@Rooswelt & Toxic
http://hr.podnapisi.net/the-dictator-2012-titlovi-p1698868 + Subtitle Editor da bi podesili željeni fps.
Konačno se pojavili prihvatljivi titlovi za BRrip The Dictator. Doduše srpski ali na latinici. Provjerio sam i odgovaraju filmu.
EDIT: Evo i hrvatskih titlova...
Ima netko link hrvatskih titlova za A Bronx Tale? Našao sam jedne, ali su na 2 CD-a, što mi ne odgovara.
Ima netko link hrvatskih titlova za A Bronx Tale? Našao sam jedne, ali su na 2 CD-a, što mi ne odgovara.
Izvoli prijatelju http://www.opensubtitles.org/hr/subtitles/3949236/a-bronx-tale-hr
http://titlovi.com/titlovi/the-dictator-147288/
http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=the+dictator
EDIT:Sad sam vidio da ste dobili link
Trebam točne titlove za film 8MM 2 (2005)!! Hvala unaprijed :-)
Tribaju mi titlovi za "Its Always Sunny In Philadelphia.S05.720p.BluRay.x264-SiNNERS". Naša san neke ali ne odgovaraju.
neki od vas kao da su ćoravi... jesam li lijepu komentarčinu ispisao na prethodnoj strani kako skidat titlove i što činiti kada ne pašu a vi i dalje hoćete sve na gotovo...
zapamtite, vremena su danas takva da ako si sami ne pomognete, neće nitko umjesto vas...