Ima li netko titlove za The Dictator (2012) na hrvatskom jeziku??? Ako neko ima nek mi pls ostavi tu link ili ne mi posalje PM...
DETALJNIJE UPUTE
poruka kopirana od: Mitko (nije mi se dalo uredjivat poruku pa sam samo zaljepio tako kao je:D )
Potrudicu se da se ukljucim malo u temu, ali...
Ne mozete samo jednsotavno reci; e potreban mi je prevod za taj i taj film. To nije tako lako, ustvari lako je reci ali tesko je naci.
Evo citiracu filmove sa prvog posta, tesko da ces naci prevod ako samo kazes potreban mi je za film The Dictator (2012 kao prvo film ti je piratski, moras navesti od koga je RIP (jer u vecini skidamo ripove) da bi lakse pronasli odgovaraju titl. Kod svakog filma cemo naci nastavak od koga je RIP kao sto su npr. AMIABLE, MAX, UNKNOW, AXXO i ostali...
@pas101
Evo recimo ne znam kao bih ti mogao pomoci za titl sto se tice filma The Expendables 2
No pretpostavljam da si skinuo The.Expendables.2.2012.TS.READNFO.XViD-INSPiRAL ili The Expendables (2010) DVDSCR XviD-MAX
Na www.titlovi.com i www.opensubtitles.org (meni proverene adrese za titlove) nemas odgovarajucih titlova jos niko nije radio za ova 2 ripa. Pricekaj jos dan - 2 eventualo 3. i izaci ce prevod ali obrati paznju kada skidas titl na ovo boldirano.
Ili recimo ako neki put neko ne moze da nadje prevod istog autora ripa moze da pokusa sa ostalima u 70% slucajeva se titlovi podudare u nekim slucajevima znaju biti u razmaku 2-3 sekunde sto i nije strasno vecina plajera koje koristimo (BSP, MV2, Splash Pro etc.) poseduju opciju podesavanja titla da li zuri ili zastaje.
Evo znaci nas kolega forumas TracerCPP je napravio program koji sam pretrazuje titlove detaljnije na linku http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje/vasi-programerski-radovi/113640.aspx?page=1&jumpto=3527062&sort=asc&view=flat