The Fourth Kind

poruka: 5
|
čitano: 2.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Fourth Kind

The Fourth Kind je horror film temeljen na stvarnim studijima slučaja. Naime film mi se vrlo svidio i ako ga je neko još pogledao nem rece ša misli o tom filmu. Cool

evo još i trailera za one koji nisi pogledali

16 godina
neaktivan
The Fourth Kind

ja sam gledao i stvarno film je odlican svaka cast

17 godina
neaktivan
The Fourth Kind

meni isto film dobar...podsjeca me na paranormaL activity zbog toga kak je napravljen...ali brckodator, film nije temeljen na stvarnim dogadjajima i stvarnim likovima, sve je to PR i bas zbog toga mi se sve to svidja...imas na netu brdo tih spika di je ekipa isla provjeravat dal je to sve istina...iako se takve stvari svakodnevno dogadjaju, ovaj film nije istinita prica, likovi su izmisljeni...ali svaka cast, super su to sve skupa isfurali...

18 godina
neaktivan
The Fourth Kind

Meni je solidan, ali imao sam možda prevelika očekivanja...

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
The Fourth Kind

Evo gledao sam razne hororce i psihološke hororce novijih i starijih naslova i od ovog filma nisam imao prevelika očekivanja jer sam ga otišao pogledati u kino sa bratićem tek tolko jer nam je bilo dosadno, a nismo znali što gledati. Ime filma me zavaralo i mislio sam da je film još jedan shit o izvansemaljskim rasama no onda šokIznenađen i velika zainteresiranost za krajem filma me toliko priljepila za sjedalo u kino dvorani da se na kraju nisam micao kao i večina koja je gledala film jer na kraju jednostavno svi smo ostali šokirani. Evo meni je film odličan, a sada je li stvaran ili nije to me nije briga nego glavno da je dobar i da ga se isplati pogledati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice