Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 40.873
|
čitano: 8.052.539
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
15 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
60nine kaže...

najbolja fora im je unazad 2-3 godine kaj Sam u kući prikazuju od 5. dijela prema prvom :)

btw Griswaldi nisu dugo bili, Kolo sreće također...

pa idu od najgoreg prema najboljem,da ne bi nove na kraju gledali,samo prva dva i vrijede...

a svi ostali filmovi se takoder prikazuju,griswaldi su bili jucer,kolo srece je na staru godinu,a divan zivot je upravo sada na prvom...

...potpis nije potreban...
16 godina
Sam u kući mi je fora gledati sa djecom, jer svaka nova generacija dušu ismije, pa i meni bude smjesno. Recimo najstarijem se više ne gleda jer mu je glupo, normalno sa 15 mu je glupo, zato mali od 7 suze roni od smijeha. Taj film ikad neće ostvariti.

A vezano za filmove, žena me jutros darova scratch off posterom 100 iconic movies. Brzinskim pogledom vidim da sam ih više od pola pogledao, od ostatka pola čeka red, a pola su horrori, a njih ne preferiram. Tako da ću sada morati sjesti i ponovno sve pogledati. Samo ne znam. Kojim redom ići i jel gledati cijelu franšizu ili samo jedan film. Poznavajući sebe, vjerovatno po redu i kad je recimo matrix, pogledati sva 3 odjednom 😄
LIFE IS SHORT, WORK HARD, PLAY HARDER, PRAY HARDEST
14 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Pogleda sam i ja Sam u kući opet. Nekad ga bas pogledam, iako je meme film jos uvik je gledljiv, a nekad ga samo upalimo da gori. Nekako mi nije bozic ako ga se ne upali. 

To je ustvari prvi film koji sam pogleda u kinu. Obiteljski prijatelj se smilova i svu nas dicurliju odvea. I to mi je bilo jedno od najboljih iskustava u zivotu. 

Sam u kuci, otic u crkvu (iako nisam religiozan, ne razmisljam nikad o tome ali mi je gušt za bozic) i Mariah Carey All i want for christmass... misliim ta stvar se vrtila po MTV-u, nista posebno, lipa stvar, jedna od - da bi to danas postala Bozicna himna bog te maza, ova miljune dize svaki bozic. Ima glasinu, je, nemoze svak onako potegnit glasom. Ali ipak mi nije klasa Whitney Houston, i nju smo upalili. Koja je ono glasina. Ja mislim da na planetu nema 5 ljudi koji to mogu sa glasom. Ono, beštija od čovika :). Tako da mi se baš sad gleda The Bodyguard, isto moze proc kao bozicni. Uvik dici skinem kad se sitim nekog must watch filma. A i taj film sam gleda u kinu, isto iskustvo koje ću pamti cili zivot. Koja lipa vrimena 

13 godina
Klinci su gledali Sam u kući, pa sam se liječio s Violent Night nakon toga...pravi božićni...
15 godina

ja sam s curom ove godine uso u ekstreme, posto ona ko mala nikad nije imala bozicne obicaje ko ja, odlucili smo svaki vikend do bozica(pocevcsi od 4 vikenda do) pogledat prva dva dijela sam u kuci. pustimo na tvu, upalimo lampice kojih smo postavili da je ko u betlehemu, i trpamo se slatkisima ko da imamo 5 godina. vrhunski nam je. 

13 godina
...
Halo Bing! Kako bratac?
13 godina

ovaj mar je tip osobe koja vjerojatno ima 20-ak god, al zvuči ko da ima 70.

edit: da ne bude off;

Carry-On

Klasični Netflix isprdak. Kao neki triler, al ni t od toga. Čisto ok film za ubit sat i pol u lijeno popodne. Postoje i bolji filmove koji pucaju na ovaj tip narativa poput Phone Booth, Panic Room ili Celluar, svi redom stariji, ali i dalje daleko bolji od ove moderne streaming produkcije.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:16 (Hornet_93).
6 tjedana
Nije valjda da nisi gledao original čega je loša kopija taj film ?

Umri muški 💪 sam vrh božićnih filmova za mužjake 💪
Također Die hard 2 isti čak i bolji božićni ugođaj .
Ali i umri muški 3 je vrhunski ali nema Božić tema , čak i 4 prolazi .
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:45 (Sirotanovic).
3 godine

Jučer na HRT kao malo ću se prisjetiti i pogledati početak Smoke iz 1995 i naravno da sam odgledao do kraja :)

9/10

11 godina
DaNiTo kaže...

pa idu od najgoreg prema najboljem,da ne bi nove na kraju gledali,samo prva dva i vrijede...

a da, jasno da idu zbog toga - samo mi je smiješna ta praksa :) realno su im dovoljna i prva dva, ostale ne moraju ni prikazivati...

15 godina
Hornet_93 kaže...

ovaj mar je tip osobe koja vjerojatno ima 20-ak god, al zvuči ko da ima 70.

edit: da ne bude off;

Carry-On

Klasični Netflix isprdak. Kao neki triler, al ni t od toga. Čisto ok film za ubit sat i pol u lijeno popodne. Postoje i bolji filmove koji pucaju na ovaj tip narativa poput Phone Booth, Panic Room ili Celluar, svi redom stariji, ali i dalje daleko bolji od ove moderne streaming produkcije.

hahahah. 

oko 30, al da cesto mi to kazu u zadnje vrijeme. 

13 godina
gast0n kaže...

Jučer na HRT kao malo ću se prisjetiti i pogledati početak Smoke iz 1995 i naravno da sam odgledao do kraja :)

9/10

Ih, a odmah poslije njega The Straight Story ... nemoj mi reći da nisi pogledao :-) I još sinoć What's Eating Gilbert Grape

3 godine

Eeee.., kakvi filmovi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice