K.T.2 - Pravda na zadatku

poruka: 74
|
čitano: 25.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator

Evo danas pogledao jednu epizodu ove po meni najlošije serije ikad snimljene...tako lošu glumu valjda nisam vidio...pa je ne znam tko je odlučio da se to s*nje emitira...

hajde da čujem vaše dojmove...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan
RE: K.T.2 - Pravda na zadatku

Ovo je toliko loše da je dobro. Hahaha ja ne mogu vjerovat da netko to financira. A jos manje mi nije jasno da ovo puštaju vec ne znam koji put. Epic serija haha

15 godina

Gluma im je za hurac, svi su ukočeni, a radnja, mislim naša policija niš ne more riješit a ovi sve slučaje riješe ! Iznenađen

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
16 godina
moderator

ma bolju sam glumu vidio u amaterskom kazalištu...ovo je tragedija totalna...

evo upravo gledam i dođe mi da plačem...

EPIC FAIL

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
odjavljen

Naslov teme treba biti K.T.2 - Budale na zadatku

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
15 godina
neaktivan
Ova gluma je gora od one Sudnice koja je takoder bila prikazivana na RTL-u. Ali svi ljudi koji su "glumili" ovdje su nadeni na cesti, pa stvarno neznam sta od toga zakljucivat. Ali kao sto je neko ovdje rekao to je tolko lose da je dobro. Meni je to humoristicna serija :D
I'm soo SERIAL
15 godina
neaktivan

ma joj u jednoj sam epizodi vidio iz nekog regala nogu producenta ili nekog uglavnom nije imo veze s glumom..

15 godina
ManBearPig kaže...
Ova gluma je gora od one Sudnice koja je takoder bila prikazivana na RTL-u. Ali svi ljudi koji su "glumili" ovdje su nadeni na cesti, pa stvarno neznam sta od toga zakljucivat. Ali kao sto je neko ovdje rekao to je tolko lose da je dobro. Meni je to humoristicna serija :D

ajme kad je bila ta sudnica puna cigana Smijeh ja krepo od smjeha koliko su jadni Smijeh

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
15 godina
neaktivan
Ajde, ajde bez rasizma molim. Ali da sve su te serije za puko popunjivanje programa. Nemaju dovoljno za sapunice. Meni je to komicno, pa znam pogledat :D
I'm soo SERIAL
16 godina
moderator

bolje da popune program s reprizama nekih većih utakmica npr od 98. do danas...ili nešto slično...to ih ništa ne košta a radije bi to gledao nego bilo koju domaću seriju...

17 godina
protjeran

Tako je to kad nemaju kvalitetu. Ili mi je još bolje kad oko podne uplim tv i uplašim se da sam u španjolskoj jer je sve sapunica do sapunice.

15 godina
neaktivan
Ja sam tako i tak prestao gledati nase TV kanale. Mislim da vise od 50% vremena provedeno pred TV imam upaljen Vh1 classic. Kao sto sad svira predamnom
I'm soo SERIAL
16 godina
neaktivan

Hahaha najbolje mi je kada je neka akcija pa onda idu onako s pistoljima i skrivaju se iza ugla i vicu "pokrivaj me" hahaha Epic. Smijeh

If you squeeze my lizard, ll put my snake on you!
15 godina
protjeran

Bolju glumu viđam i na dječijim igrokazima...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan

Meni je ovo zabavno a nekad i zanimljivo upravo zato što je jadno :D .

15 godina
protjeran

ma čim počnem gledati znam ko je ubica...hahaha al glumci su im fascinantni :D

15 godina
neaktivan

Pa šta nisu ti "glumci" i po struci inspektori.

17 godina

Ta serija je toliko loša da je morate pogledatiBelji se

BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan

ak ce te ju gledat onda nikad nece otici sa "malih ekrana"

15 godina
protjeran

Pogledao i nisam povjerovao koliko su loše glumce uzeli za seriju hahaha ko da rade za šaku riže...SmijehSmijehSmijeh

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
odjavljen

Ona plavuša ženska je bila puno bolja od one druge... A onaj starij je smotan ko ćusa

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
16 godina
neaktivan

Pogledao sam još prije davno par epizoda i to je strašno.

Onakav spoj ne talenta,ne  glume,snimano bez ikakve volje,skroz amaterski rijetko gdje se može naći..Doduše može na RTL-u..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
neaktivan

Hahhaaha najjace mi je ono-

Dodje onaj frajer Leon pred vrata i kaze : Nazalost, imamo lose vijesti za vas. Vasa je supruga ubijena.

A ovaj bez teksta samo :

O ne (smrc, smrc). Smijeh

Hahahha ja bi to stavio u zarn humoristicnih serija

15 godina
protjeran
Cobanac kaže...

Hahhaaha najjace mi je ono-

Dodje onaj frajer Leon pred vrata i kaze : Nazalost, imamo lose vijesti za vas. Vasa je supruga ubijena.

A ovaj bez teksta samo :

O ne (smrc, smrc). Smijeh

Hahahha ja bi to stavio u zarn humoristicnih serija

Hahaha da katastrofa znam u jednoj epizodi neka žena je dobila metak ili tak neš i dođe ona crna murijakinja onak flegma idem ja po hitnu nisam mogao vjerovati hehe nemogu ni sad.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
16 godina
neaktivan
čekaj, nisu je valjda ponovo počeli prikazivati?
16 godina
neaktivan

dodje inspektor čovjeku na vrata i kaže:žena vam je mrtva,a ovaj molim?mrtva?kako to mislite mrtva??ah ništa hvala što ste me obavijestili

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 15:42 (al zagorec).
16 godina
betmen kaže...
čekaj, nisu je valjda ponovo počeli prikazivati?

jesuPlač

Xfire:mirkeckiller///////////COD2 nick:|BuG|Mirkeckiller ///////// Trackmania nations forever login:mirkeckiller
16 godina
neaktivan

Da! Baš tako, toliko loše da je dobro.

Pa sićan se ja, prije 3 godine meni je to cili razred gleda samo da bi se smijali, toj lošoj glumi. LOL

Najsmišnije mi je bilo kad je onaj ćelavi posta raper! Hahahaha, koje crnjenje.

a da i ja nešto napišen :D
15 godina
al zagorec kaže...

dodje inspektor čovjeku na vrata i kaže:žena vam je mrtva,a ovaj molim?mrtva?kako to mislite mrtva??ah ništa hvala što ste me obavijestili

A sto ces,izgleda da ga je toliko u srce pogodilo da ga nije bilo briga,a mozda je igrao BFBC2 online pa je morao ic :))

15 godina
odjavljen
dr. zlo kaže...

Najsmišnije mi je bilo kad je onaj ćelavi posta raper! Hahahaha, koje crnjenje.

Bila je nekidan ta epizoda - Baš je bila kul. Onaj zivcani kako nezna nitko pjevatSmijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice