Ovo je hrvatska humoristična serija. Nije "glupa" ko ostale hrvatske. Prikazuje se svakog ponedjeljka oko 22 h. Meni je odlična, humor je predobar. Serija je jednostavno ZAKON ;D
Hrvatska humoristična serija Zakon
- poruka: 32
- |
- čitano: 34.428
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
hahha prejako ZAKON!!!
gledo sam bas tu epizodu kad su hvatali onog lika sto przi cde kako dobro!!
pre dobro je!
Serija je odlična. Čovjek se stvarno nasmije kakvi likovi glume tranu.
http://vinovo.magnify.net/playlist/ZAKON-TV-Serija
Inserti iz serije (a ima i nekoliko "cijelih" epizoda)
Ova zadnja sa partizanima im je bila KAOS
Partizanska pjesma na kraju - ludnica, serija ima dosta efektnih detalja na koje se covjek moze nasmijati...
http://vinovo.magnify.net/playlist/ZAKON-TV-Serija
Inserti iz serije (a ima i nekoliko "cijelih" epizoda)
Ova zadnja sa partizanima im je bila KAOS
Partizanska pjesma na kraju - ludnica, serija ima dosta efektnih detalja na koje se covjek moze nasmijati...
:) gledam svaki put obavezno
"Tuđe nećemo, svoje nemamo!"
"-Ako ne pobjegnemo, streljat će nas s pijetlovima u zoru! -Strijeljat će nas s pijetlovima?! Jao, pa kakvi su to ljudi!"
"Ja, ich bin Šogor"
Predobre fore u ovoj epizodi. Šteta šta su cenzurirali onu epizodu gdje su lovili ćelavce. U knjizi ousmnjičenih su trebali biti Stanković, onaj koji vodi Bez komentara i ostali ćelavci poznati javnosti. Uvijek se dobro nasmijem :)
POZOR! Danas je posebna epizoda Zakona! Ako sam prošli ponedjeljak dobro čuo, ovo će biti finale!
a i nije neko finale..... ništa nisu otkrili na kraju, nego su čak i zakomplicirali stvari
ali i to je supercool jer to znači da će biti i 2. sezone!! :)
Istina. Cijelo vrijeme sam mislio da su se šalili kad su epizodi nadjenuli ime Grmojev povratak kad ono na kraju on iskoči kroz prozor ;D
Pedobra serija. Pravo osviježenje na domaćoj televizijskoj sceni. Najjači lik mi je Gadžet.
Pedobra serija. Pravo osviježenje na domaćoj televizijskoj sceni. Najjači lik mi je Gadžet.
Crno tržište - sve će da bude legalno ;D
Istina. Cijelo vrijeme sam mislio da su se šalili kad su epizodi nadjenuli ime Grmojev povratak kad ono na kraju on iskoči kroz prozor ;D
A sta ti sad hoces drveni??? vidis da nemam vremena x)))
A sta ti sad hoces drveni??? vidis da nemam vremena x)))
Hmmm? Šta je ovo?
pa citat x)
TO je najbolja serija ikad napravljen, prava parodija na sve!! svaki detalj serije je savršen (sve epizode ima za skinut na stranici: www.najnovije.net
Zasto neki ovo uspeređuju sa bitangama i princezama, pa bitange im nisu ni do koljena!!!! Kak' je Zakon! j*bena serija (najbolja u svemiru)
Zasto neki ovo uspeređuju sa bitangama i princezama, pa bitange im nisu ni do koljena!!!! Kak' je Zakon! j*bena serija (najbolja u svemiru)
Najjača hrvatska serija, vjerojatno i šire. Drago mi je što ne cenzuriraju Mačeka, jedino je bezveze kad su stavili cenzuru na popis osumnjičenih u epizodi "Ćelavi igraju ćelavo". Trebali su se pojaviti Stanković i ostali poznati ćelavci. Cenzuru su stavili i na ispitivanju kad je došao skinhead.
Da, gledao sam necenzuriranu scenu na onoj stanici vinovo-video, al sam je jučer tražio i nemogu naći više taj video.
PS: nije skinhead, nego NAZI skinhead.
Osim na najnovije.net, jel ima neka druga stranca gdje se može skinut serija?
E neznam dal ima! pa šta fali na najnovije, sporo se skida, al' staviš sve odjednom i za 2 dana gotovo!!
Baš gledam seriju da se malo podsjetim. Prezakon je!!! Najbolja HR serija ikad. Puno bolja od onih kvaziameričkih sranja koje nam prikazuju retardirane komercijalne strane televizije.
-Zdravko, jesi li se ti rastavio?
-Još nisam, čekam najpovoljniji dil da čim manje moram viđat' djecu.
"Elvis Katić, Svetkovačke Novosti..."
je li ima iko ikakav link za sve epizode, stream, torrent bilo šta
evo pojavila se na jutubu opet, al bez nekoliko zadnjih epizoda za sada
"Krmpotiću,još jedno sranje napraviš i dat ću ti doživotan imunitet" hahaha legendarno!
Eno imate na HRTi sve epizode,neki dan sam se registrirao i pogledao nekoliko nastavaka.