Nikako da skupim hrabrosit da pitam profesoricu iz kemije dali zna proizvodit Meth :D
Breaking Bad
- poruka: 465
- |
- čitano: 110.553
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nikako da skupim hrabrosit da pitam profesoricu iz kemije dali zna proizvodit Meth :D
Lol, pa za što će ti tu hrabrost? Samo je pitaj, nije da ćeš je pitati da li će proizvoditi meth s tobom xD
Lol, pa za što će ti tu hrabrost? Samo je pitaj, nije da ćeš je pitati da li će proizvoditi meth s tobom xD
A neugodno mi haha :D
A onda u biznis lagano
jebe-sh meth daj je pitaj jel zna krkase proizvodit..veca zarada i svi ih gutaju
jebe-sh meth daj je pitaj jel zna krkase proizvodit..veca zarada i svi ih gutaju
Doduše, ne pamtim kad sam vidio nekog ko konzumira meth na ulicama balkana
A onda u biznis lagano
Pa vjerovatno nebi niti znala da joj kažeš meth, ali da ju pitaš metamfetamin možda bi i znala.
Pa vjerovatno nebi niti znala da joj kažeš meth, ali da ju pitaš metamfetamin možda bi i znala.
Ako mu odgovori sa "Da" nakon što ju pita da li zna proizvoditi "kristal", onda ima veće šanse da uđe u biznis
Ošiša se na ćelavo, pusti brkove i možemo krenut!
ne opet nebi znala jer je to naziv za zrzu,zinu,brzo,kolach tj speed :D
A onda u biznis lagano
trebao bi još par ljudi za pseudo.
Nije lagano, a pogotovo nisi naučio puno toga iz serije jer su u njoj namjerno faljivali kako se to ne bi zloupotrijebilou RL. Tako da pratiš Walterovu formulu ne bi dobio meth, niti bi to što dobiješ bilo plave boje, ona scena sa kadom i kiselinom iz prve sezone je fikcija. Naravno ovo ne govorim zato što se kužim u kemiju već je to sam redatelj priznao.
Naravno da ne bih pratio walterovu formulu... Znaš, nije teško doći do prave formule za meth, ali nije lako doći do sastojaka. Sam proces je relativno lagan.
Ma o ćemu mi pričamo, da i nabaviš sve postojala bi velika šansa da se raznešeš. A druga stvar, ne bi to mogao nigdje prodavati, pa trud uzalud.
Nije lagano, a pogotovo nisi naučio puno toga iz serije jer su u njoj namjerno faljivali kako se to ne bi zloupotrijebilou RL. Tako da pratiš Walterovu formulu ne bi dobio meth, niti bi to što dobiješ bilo plave boje, ona scena sa kadom i kiselinom iz prve sezone je fikcija. Naravno ovo ne govorim zato što se kužim u kemiju već je to sam redatelj priznao.
Naravno da ne bih pratio walterovu formulu... Znaš, nije teško doći do prave formule za meth, ali nije lako doći do sastojaka. Sam proces je relativno lagan.
Ma o ćemu mi pričamo, da i nabaviš sve postojala bi velika šansa da se raznešeš. A druga stvar, ne bi to mogao nigdje prodavati, pa trud uzalud.
Baš
gdje mogu skinut te zadnje epizode .. pogledao sam svih 12 iz pete sezona. volio bih pogledat i te zadnje. moze link ovdje a moze i PP. hvala unaprijed :)
gdje mogu skinut te zadnje epizode .. pogledao sam svih 12 iz pete sezona. volio bih pogledat i te zadnje. moze link ovdje a moze i PP. hvala unaprijed :)
www.vodly.to i traži Breaking bad pod tv shows
koliko sve skupa ima epizoda u petoj sezoni? dal postoji i šesta ili zavrsava sa petom?
svih pet sezona (do 12. ep) sam pogledao u tri dana .. doslovce nisam izlazio iz kuce ... nije bas za pohvalit al govori o tome koliko je zarazna, odnosno koliko je kvalitetna :)
koliko sve skupa ima epizoda u petoj sezoni? dal postoji i šesta ili zavrsava sa petom?
svih pet sezona (do 12. ep) sam pogledao u tri dana .. doslovce nisam izlazio iz kuce ... nije bas za pohvalit al govori o tome koliko je zarazna, odnosno koliko je kvalitetna :)
5 sezona ukupno ima, zadnja (peta) sezona ima 16 epizoda.
5 sezona ukupno ima, zadnja (peta) sezona ima 16 epizoda.
upravo sam odgledao i zadnje 4 epizode .... ne mogu vjerovat koliko je cijela serija fenomenalna ... od prve epizode pa sve do zadnje ... to je nesto najbolje sto sam ikad gledao ... 10/10 nedvojbeno
Za maškare sam Walter White, bit će pacijenata koji neće znati tko sam pa će pitati: "Tko si ti?"
You know. You all know exactly who I am. Say my name. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Za maškare sam Walter White, bit će pacijenata koji neće znati tko sam pa će pitati: "Tko si ti?"
You know. You all know exactly who I am. Say my name. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kad te pitaju tko si, samo im odgovori "I AM THE ONE WHO KNOCKS"
Super serija, steta sto je zavrsila :(
Super serija, steta sto je zavrsila :(
I meni je na početku bilo žao jer sam bio jako pod dojmom, ali bolje da je završila kao slavna, nego da su je razvukli i da se protezala, pa da je završila razvodnjeno...
Ove serije ću se uvijek sjećati s osjećajem i tuge, i nekakve blage radosti, ne znam, svatko zna o kojem točno osjećaju pričam.
Isto tako, kada čujem Baby Blue i kada se sjetim zadnje scene, uvijek doživim isti osjećaj, no ajde, barem ne razmišljam o seriji kao što sam prije mjesec dana.
Vrijeme je da krenem na neku drugu seriju, vjerojatno pogledati dosada izašle epizode Mentalista, pa GoT ili New Girl, vjerojatno oboje (ne u isto vrijeme).
Don't be sad cause it ended, smile because it happened. :)
Meni je serija super, ali Burn Notice ili dr. House su tu isto negdje pre zakon
Meni je serija super, ali Burn Notice ili dr. House su tu isto negdje pre zakon
Zašto TD-ate momka? Dr. House je fenomenalna serija.... Breaking Bad je naravno vrh na mojoj listi, ali šta je tu je
Imam jedno pitanje.Zna li netko od vas da li se može negdje u Hrvatskoj kupiti Heisenberg majica?
Mislim da ima u H&M ili u C&A.
Imam jedno pitanje.Zna li netko od vas da li se može negdje u Hrvatskoj kupiti Heisenberg majica?
što u cro? Naruči preko neta...
guglaj redbubble