kupia san ovaj volan (ima papučice, mjenjač, volan i sve), sve uredno spojeno, instalirani driveri sa CD-a, i kad uđem u igru ništa ne reagira. Odem u postavke, namjestim kontrole na volan - opet ništa ne radi. Na volanu jedna LED-ica svjetli, znači spojen je, a iz uputa šta su došle sa volanom nemože se ništa skužit. Proba san nekoliko igara koje 99% rade sa volanima, ali neće pa neće. Pomoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo pridružujem se..ne znam da li je to taj model..ugl focus je, i ne prepoznaje ga dirt 2..a u control panelu se lijepo da kalibrirati...jel ima tko kakvu ideju?
evo rješenja koje sam ja našao tražeći po googleu i drugim forumima..
treba otići na stranice http://code.google.com/p/x360ce/
skinuti program, otpakirati ga u folder gdje je instalirana igra, pokrenuti program, namjestiti sve što vam odgovara, ja sam ostavio sve kako je
zatvoriti program i pokrenuti igru (program više ne morate pokretati, a prije pokretanja igre važno je da je volan ili joystick već uključen inače vam neće raditi)
također, treba napomenuti da sam na njihovim stranicama našao kako će raditi samo jedan uređaj, znači ne može se koristiti više joysticka najednom