Gdje kupiti bezicni XBOX 360 kontroler za windows?

poruka: 29
|
čitano: 22.955
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Trazio sam, al nikako da nadem gdje kupiti ovakav kontroler: klik .... dakle, puni naziv je Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (u paketu se dobije kontroler i microsoft wireless reciver)... znaci to je bas za windowse, a mogao bih kupiti i bezicni kontroler za xbox 360 (to znam gdje ima za kupiti) i posebno onaj reciver (ne znam gdje kupiti)

Pa eto, gdje kupiti reciver? predpostavljam da su pravi xboxov i ovaj "kao" za windowse isti kontroleri.... ima li uopce razlike?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mislim da to kod nas nećeš nigdje naći,najviše se isplati uzeti na ebayu-u:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=Xbox+360+Wireless+Gaming+Receiver+for+Windows

ja sam se isto mislio dali da uzmem žični ili bežični i tražio ima li gdje receiver za kupiti,ali nisam našao pa sam uzeo žični gamepad.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:27 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Gdje kupiti bezicni XBOX 360 kontroler za wind
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
15 godina

to je samo gamepad.bez receivera.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 19:29 (antimadridista).
16 godina

Eh ebay, problem je sto nisam u mogucnosti placati online (nemam paypal etc.)..... a sve i da imam, ne znam koliko treba platiti postarinu, carinu....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina

To je za xbox, znam gdje ga mogu kupiti kod nas.... ja trazim XBOX 360 wireless receiver za PC

17 godina

http://sophoslab.hr/kontroleri/33/x360-microsoft-wireless-gaming-receiver-for-windows/1441/

Iako skup ko vrag, radije otvori devizni u PBZu i paypal i naruci prek ebaya...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

To je za xbox, znam gdje ga mogu kupiti kod nas.... ja trazim XBOX 360 wireless receiver za PC

To je samo marketinski trik, onu su zapravo isti samo sto ih razlicitio pakiraju. To je i Danny potvrdio - link

Fuck you NATO!
17 godina

Ono na kaj ti misliš je žičani kontroler. Ono na što kreator teme misli je bežični receiver za bežični kontroler a takav postoji samo za xbox a za spojiti ga na pc trebas bas taj receiver...

He who is brave is free.

0 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...
lovac82 kaže...

To je samo marketinski trik, onu su zapravo isti samo sto ih razlicitio pakiraju. To je i Danny potvrdio - link

Dobro... al objasni mi onda kako cu spojiti xbox 360 wireless kontroler na svoj PC? ne vidim drugi nacin, osim ovog wireless receivera

@Dwayne, Danny je napisao da ako pise Microsoft na receiveru da je orginalan, ako je xbox 360 da je fake.... na sophosovom site-u je slika od xbox 360, al moguce je da su samo bezveze stavili sliku, javit cu im se ili otici osobno do njih da vidim.... ako je xbox 360, onda je to zbilja sramotno od njih, prodavati fake za 300 KN :S

Otvorio bih si paypal da znam kako, kada bi mi netko pokazao step-by-step postupak mozda bih i otvorio...

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 0:46 (lovac82).
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
AA-d00d kaže...
lovac82 kaže...

Dobro... al objasni mi onda kako cu spojiti xbox 360 wireless kontroler na svoj PC? ne vidim drugi nacin, osim ovog wireless receivera

Ja sam mislio da pitaš bas za controler, heh sry, ugl da za PC ti treba receiver. Imaš original receiver već za 14 funti (+ dostava 5 funti) - link

Fuck you NATO!
16 godina

Imaš na ebayu za 100-tinjak kn PC Receiver i još si kupiš kod nas bežični controler za XBOX 360, sve spojiš i za 400-tinjak kn imaš bežični za PC.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 9:43 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Imaš na ebayu za 100-tinjak kn PC Receiver i još si kupiš kod nas bežični za XBOX 360, sve spojiš i za 400-tinjak kn imaš bežični za PC.

Zašto da kupi tu wireless controler kad ga može u zavviu kupiti 50% jeftinije.

Fuck you NATO!
16 godina

Ne, neka tu kupi gamepad, ali isti k*rac kad će mu ocariniti vrlo vjerojatno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 9:42 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Do koje vrijednosti se carini roba?

Fuck you NATO!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...
AA-d00d kaže...
lovac82 kaže...

@Dwayne, Danny je napisao da ako pise Microsoft na receiveru da je orginalan, ako je xbox 360 da je fake.... na sophosovom site-u je slika od xbox 360, al moguce je da su samo bezveze stavili sliku, javit cu im se ili otici osobno do njih da vidim.... ako je xbox 360, onda je to zbilja sramotno od njih, prodavati fake za 300 KN :S

Otvorio bih si paypal da znam kako, kada bi mi netko pokazao step-by-step postupak mozda bih i otvorio...

Vjeruj mi nebi se iznenadio da je fake. Ono razlika je nikakva zaista al mislim to je više stvar principa da u dućanu kupuješ originalno a pogotovo kad dođe 300kn{#}Što se tiče paypala to ti izgleda otprilike ovako: Dođeš u PBZ i dobar dan ja bi otvorio devizni žiro račun. Da da, može može, dokumenti, potpis potpis. Za tjedan dana dobiješ debitnu visa electron karticu registriras se na paypal i deri. Za detaljnije informacije imas ovu temu, al ovo što sam ti rekao je ugl to {#}

AA-d00d kaže...

Do koje vrijednosti se carini roba?

160kn. Al uvijek ćeš se provući, recimo meni nikad nije došla carina ni za iteme preko 500kn. Ono što me iznenadilo je da mi je došla ogromna paketčina iz amerike (u 4.mj) a unutra Jordan šlape u kutiji, broj 47.5, bio je na paketu račun na negdje 65$ (360kn) i nikom ništa {#}  A ovo za naručivanje gamepada ću baš isprobati kad dođe MW3 verzija {#}

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox360-wireless-pc-receiver-oglas-2630092

Ovaj ti prodaje za 200 Kn. 20 funti na ebayu je ipak malo manje. Možda netko prodaje i za manje.

Inače, već duže razmišljam o tome ali za komp mi žični kontroler savršeno radi i kad se igram na kompu, uvijek sam u stolici i blizu, pa ne vidim zašto bih se morao zezati s punjenjem baterija i razmišljati imam li koju punu kad mi usred neke borbe u igri otkaže.

Ali dobro, to je stvar osobnih preferenci. Wireless je naravno pravi izbor kad se igraš na telki i iz kauča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 12:05 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Fake je al nije to bitno bitno je da radi i da malo dođe {#} A što se tiče ovog gamepada play and charge kit ti ne treba radije kupi 2 punjive AA baterije od 2400mAh i deri trajat će ti par tjedana najmanje do sljedećeg punjenja a puniš ih fino prek noći dok spavaš ;)

He who is brave is free.
16 godina

Izgleda da cu ipak otvoriti paypal, vec mi je dosta ovih nasih i njihovih paprenih cijena i to jos za fake :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dwyane Wade kaže...

Fake je al nije to bitno bitno je da radi i da malo dođe {#} A što se tiče ovog gamepada play and charge kit ti ne treba radije kupi 2 punjive AA baterije od 2400mAh i deri trajat će ti par tjedana najmanje do sljedećeg punjenja a puniš ih fino prek noći dok spavaš ;)

NE bih rekao da je to fake.

16 godina
Dwyane Wade kaže...
A ovo za naručivanje gamepada ću baš isprobati kad dođe MW3 verzija {#}

Iako me ne zanima bas taj MW3, mora priznati da kontroler opako izgleda, sto jest jest

perkoxcar kaže...
Dwyane Wade kaže...

Ako je vjerovati Danny-ju: klik (na kraju posta)

17 godina
perkoxcar kaže...
Dwyane Wade kaže...

OK prvo na njemu piše XBOX360 a ne Microsoft. Drugo pogledaj stražnju stranu pakiranja i onaj odvratni crveni CD s driverom meni to ne liči na original nego na nešto što je neki kinez poprintao. Treće nigdje ali baš nigdje se ne spominje da je proizvođač Microsoft ni da je proizvod originalan. Sve što piše je da radi i da je namijenjen za to što je namijenjen. To sve stoji ali kada kupuješ preko eBaya i želiš nešto originalno moraš obratiti pažnju na takve detanje. Npr kupuješ slušalice i piše "Works with iphone, ipad, ipod..." i Copmatible Brand: Apple i izgledaju iste kao originalne. Jesu li originalne? Četvrto item je iz Hong Konga, u 90% slučajeva znaš o čemu se radi.

He who is brave is free.
13 godina
neaktivan

Korisnik: antimadridista
Zar u ducanu ebay ima samo rabljenih stvari ili samo orginalnih novih stvari ?
Puno hvala nov sam pa neznam bas pisati poruke trebam se malo naviknuti na Bug {#}

Sev
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 15:53 (Sev).
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 17:15 (buby8992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Daj čitaj malo naslov - BEŽIČNI

11 godina
neaktivan

IMAM JA ZA PRODAT RECIVER ZA XBOX  WIRELESS CONTROLLER 99 kn

JA GA MALO KORISTI RADI SUPER KUPLJEN PRIJE KOJI MJESEC DOBI SE I DRIVER UZ RECIVER

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice