BUG Digitalna arhiva za pretplatnike
- poruka: 103
- |
- čitano: 22.268
- |
- moderatori:
vincimus
Ja sam za to da se nedostatak digitalne arhive za nas kioskičare nadoknadi nečim drugim-npr. posterom.
23 | Fuck yeah da!!! |
---|---|
0 | Da |
2 | Neodlučan |
2 | Ne |
0 | No way ne! |
zuti papiric je samo za preporucenu posiljku, a bug se ne salje preporuceno vec redovnom postom
Ja sam za to da se edostatak digitalne arhive za nas kioskičare nadoknadi nečim drugim-npr. posterom.
meni bi bilo dobro ovo :
da ubace neku slagalicu za kioskičare i da ima nekih 20 slova pa u svakom broju kojeg kupiš imaš dva slova (naravno moraš kupit 10 uzastopnih brojeva) i onda ko prvi riješi dobiva nešto
meni bi bilo dobro ovo :
da ubace neku slagalicu za kioskičare i da ima nekih 20 slova pa u svakom broju kojeg kupiš imaš dva slova (naravno moraš kupit 10 uzastopnih brojeva) i onda ko prvi riješi dobiva nešto
Ma šta god, samo da imamo nešto. Jer mi od ovog "incidenta" sa zapostavljanjem nas kioskičara nekako miriše onaj PCChip.
EDIT: Da ne bi bilo da kenjavim, evo dokaza o mom redovitom kupovanju Buga.
meni bi bilo dobro ovo :
Ma šta god, samo da imamo nešto. Jer mi od ovog "incidenta" sa zapostavljanjem nas kioskičara nekako miriše onaj PCChip.
EDIT: Da ne bi bilo da kenjavim, evo dokaza o mom redovitom kupovanju Buga.
Lijepa kolekcija, ali da li ti znaš koliko si stotica mogao uštediti pretplatom ?
Lijepa kolekcija, ali da li ti znaš koliko si stotica mogao uštediti pretplatom ?
Znam, ali ne želim pretplatu.
Znam, ali ne želim pretplatu.
evo moja :D
a ti bi za svoju koliko si potrosio mogao kupit dobar komad hardwara
na slici su 3 stvari, i za svaku sam dobivao bukvicu od cure, a sad nas hrani :D (talijanski u 3 mj rock, iako mi je trebalo 10 :D)
jooojj , štaa možemo poduzest ako smo slucajno izbrisali bugov mail?? nisam siguran da jesam ali ne mogu ga nac goddamit , a bio mi je u inboxu
jooojj , štaa možemo poduzest ako smo slucajno izbrisali bugov mail?? nisam siguran da jesam ali ne mogu ga nac goddamit , a bio mi je u inboxu
javise se BUGu... ne moze bit jednostavnije... sve dok imaju podrsku bolju od tcomove, dobro je :D
pa jednostavno javi se na pretplata@bug.hr da ti ga ponovno pošalju (tebi treba pretplatnička šifra, jel tako?)
pa jednostavno javi se na pretplata@bug.hr da ti ga ponovno pošalju (tebi treba pretplatnička šifra, jel tako?)
evo poslao sam mail redakciji :D
zato gmail ima opciju search kao i svi web mail servisi
neznam kako ga nemožeš nać, u nekom od foldera je sigurno, ako nije onda ili želiš se švercat za key ili je ovo puka slučajnost
zato gmail ima opciju search kao i svi web mail servisi
neznam kako ga nemožeš nać, u nekom od foldera je sigurno, ako nije onda ili želiš se švercat za key ili je ovo puka slučajnost
a obrisao sam cijeli inbox u windowslive i onda sam obrisao obrisano , mislis da postoji nacin da ga se vrati???
evo dobio sam novi mail , sad opet imam pristup , super :D
I ja uzeo pretplatuu :) Jedva čekam prvi broj :)
Sve je to lijepo, ali zasto se ovo ne uvede za sve usere a ne samo za pretplatnike!?
Pitam ovo posto sam tek danas vidio kako je to sve Vidi izveo.
Nadam se da necu dobiti neki karton radi ovoga sada (to bi bilo ultralose sa vase strane), ali bar pogledajte kako to kod njih izgleda:
http://www.vidilab.com/digitalvidi/arhiva/vidi182/index.php
Sam broj mozete pregledavati online, a moguce je naravno pregledati i sve u .pdf-u te je tu i lijepo pregledan "Sadrzaj" i "Arhiva".
Ne znam samo do kuda im seze arhiva (sada sam pogledao, od broja 80...nije lose), ali bar mogu svaki novi broj pogledati online bez da trosim novce i na taj casopis posto i dalje kupujem samo jedan IT casopis, BUG (prije sam kupovao sve, ali sam sa vremenom odustao od toga jer nemam ni kuda sa svim tim silnim casopisima, a i trosio sam malo previse novaca na sve to zajedno posto obavezno svaki mj. kupim i neku knjigu).
Nadam se da ce tako i BUG biti dostupan za sve, kako je to sada Vidi!
P.S.
Ili uvedite i online pretplatu kako to ima PC Chip po nekoj prihvatljivoj cijeni....kod njih je 120 kn za 6 mj sto je ok.
jel pdf dolazi pretplatnicima u nekom smislu ili izbacuju pdf tek kad broj prode? tj stariji broj?
ja tu ne vidim neku financijsku racunicu ako dajes PDF za svih, a i ako ga das samo za pretplatnike znaci da ga oni mogu dignut na net in notime...
iako, lijepo bi bilo da mogu na tabletu citat BUG, ili imati cijelu indexiranu arhivu sa vlastitim pretrazivacem
koliko vidim, to je samo dio časopisa. Ima 58 stranica zadnji, a dok oduzmeš reklame, dobiješ još manji broj. Tak da to je samo okrnjeno izdanje :D
Ili se varam?
jel pdf dolazi pretplatnicima u nekom smislu ili izbacuju pdf tek kad broj prode? tj stariji broj?
ja tu ne vidim neku financijsku racunicu ako dajes PDF za svih, a i ako ga das samo za pretplatnike znaci da ga oni mogu dignut na net in notime...
iako, lijepo bi bilo da mogu na tabletu citat BUG, ili imati cijelu indexiranu arhivu sa vlastitim pretrazivacem
Otvori link koji sam ostavio i sve ce ti biti jasno.
Bez obzira na neku "racunicu", Vidi daje i .pdf za nove brojeve te jos jedan "interaktivni" nacin pregleda svakog broja.
Znaci dostupni su im svi brojevi od 80-og pa do najnovijeg broja 182 (Svibanj, znai ovaj mj.).
Uglavnom jako lijep potez od strane Vidi-a pa bi bilo ok da i mi dobijemo slican nacin pregledavanja BUG-a.
Tek danas sam skuzio to sa Vidi-em pa cu sada imati sta za citati na poslu (na smartphone-u ).
koliko vidim, to je samo dio časopisa. Ima 58 stranica zadnji, a dok oduzmeš reklame, dobiješ još manji broj. Tak da to je samo okrnjeno izdanje :D
Ili se varam?
Je, moj promasaj....samo 58 stranica.
Zahvaljujem na ispravku!
No zato sam bar naisao na odlicnu ponudu od PCChipa, 24 mj. 210 kn za online pretplatu.
Pitanje za BUG-ovce:
Hoce biti mozda pretplate samo za BUG u online izdanju?
Korisna stvar, a vjerujem da bi bilo jeftinije nego u tiskanome obliku?
P.S.
Da, znam gdje se mogu naci svi brojevi vecine IT casopisa no volio bih legalno imati dostupne tako neke casopise kada god pozelim.
Ili se varam?
Je, moj promasaj....samo 58 stranica.
Zahvaljujem na ispravku!
No zato sam bar naisao na odlicnu ponudu od PCChipa, 24 mj. 210 kn za online pretplatu.
Pitanje za BUG-ovce:
Hoce biti mozda pretplate samo za BUG u online izdanju?
Korisna stvar, a vjerujem da bi bilo jeftinije nego u tiskanome obliku?
Ok, vidim da su ti drugi pomogli da skužiš kako krivo govoriš za "neke druge" domaće IT časopise, pa ti ne moram ja objašnjavati...
Digitalna pretplata na Bug nije isključena, samo je pitanje koliko ljudi ima interes za to? Već sada u stvari nudimo i jedno i drugo - dobivaš i papir i digitalno izdanje istovremeno (samo što izostaje aktualni broj u digi obliku).
koji tablet koristiš?
koji tablet koristiš?
ipad2 i galaxy tab...
ma sve to radi ok...ali bi pdf datoteka bila puno preglednija, manje zooma, manje skrolanja i svega ostalog... barem meni
Ja bi svim nezaposlenim ITiovcima podjelio besplatni acc na arhivu.
Prethodno bi bilo potrebno donjeti dokaz o provođenju na burzi i slanju više stotina "uzaludnih" molbi.