Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0

poruka: 556
|
čitano: 230.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0
Mauro kaže...

E sad si me naljutio Namigiva

Bas sam jucer navecer rastavio kuciste, usisao svu prasinu i pocistio od prasine sve ventilatore (a bilo je prasine na njima ohoho).

Preko vikenda ide overclock session, pa ces vidjeti svog Boga Namigiva

Evo onda da još malo više znoja iscuri tokom bencha. ;))))

GTX470:813mhz,1625mhz,1800mhz

SCORE: 915

FPS: 36,3

MIN FPS: 21,3

MAX FPS: 85,4

Imam još jedan bench,al ipak toga otkrijem kada ti postaš nove rezultate ;))))

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 22:53 (microman).
17 godina
odjavljen
microman kaže...

Gospon Mauro je predugo bio na tronu,pa evo da malo dodam natijecateljskog duha. :))))

GTX470:(800Mhz,1600Mhz,1800Mhz)

SCORE: 905

FPS: 35,9

MIN FPS: 21,1

MAX FPS: 84,6

zašto PsyX nema kvačicu?

16 godina
M4X kaže...

zašto PsyX nema kvačicu?

Zato jer je iskljucen u driverima (control panelu)

17 godina

Ionako vam nema koristi sta ju klokate, jer nema sanse da izbacite Zakija sa prvog mjesta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

zaki legenda.. Još ima i lufta da se clocka više nego onih 800/****Smijeh

sticky boredom with a book:S
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 13:40 (stoncin3).
16 godina

zar nisi vidio novi result sa 1000/1300

grafa je benchala tri sata na tom clocku, dalje mi bios grani ali i to cu rjesiti

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

Ionako vam nema koristi sta ju klokate, jer nema sanse da izbacite Zakija sa prvog mjesta..

Microman, ovo je vec izazov Namigiva

S obzirom da imas SLI plocu mogli bi se naci, pa jedan GTX470 SLI Heaven nabaciti da zacementiramo prvo mjesto Osmijeh

16 godina
protjeran

Nemojte cheatati dvije kartuše naspram jedne...? Alo...!Namigiva

@zaki Zakon 1024 score!

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 17:45 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Pa ja ni ne pokušavam skinut Zakija.Ja samo želim vidjet čija GTX470 je žilavija,moja ili Maurova.

Mada Neče ni Zaki dugo ostat na tronu,jer ja iduči tijedan nabavljam još jednu GTX470.

I'll be back
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Nemojte cheatati dvije kartuše naspram jedne...? Alo...!Namigiva

@zaki Zakon 1024 score!

Hmh pa baš i nije jedna.Tojest jedna je sa dva GPU-a,al je meni slatko vidit kad ja sa jednim GPU-om zaostajem svega 4FPS-a.Naravno to može bit samo u ovom benchu,dok u drugim je to samo san,al evo svejedno ljepo za vidit,melem za moje oći. :))))))

I'll be back
16 godina
microman kaže...
... jer ja iduči tijedan nabavljam još jednu GTX470.

Vidim da ti je pod Moj PC GTX470.

Znaci ipak ju ostavljas ili ...?

16 godina
neaktivan
Mauro kaže...
microman kaže...
... jer ja iduči tijedan nabavljam još jednu GTX470.

Vidim da ti je pod Moj PC GTX470.

Znaci ipak ju ostavljas ili ...?

Sutra HD5870 ide na prodaju i drugi tijedan dolazi još jedna GTX470.

I'll be back
16 godina
neaktivan
jesi spojen na neku elektranu za taj sli? Bolje pripremi ventilatore :)
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
jesi spojen na neku elektranu za taj sli? Bolje pripremi ventilatore :)

XFX650W če držat to čudo,jedino mogu zaboravit na OC grafa.A kućište je opremljeno 230mm ventom na bočnoj strani tak da za zagrijavanje nema straha.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Update Liste

Lista je updatana

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Sapphire 4870 @ 800/950 + Gainward 4870 @ 775/1000 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Update Liste

moze samo ispravak nije crna srtela nego strela lol

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
microman kaže...
Mauro kaže...

E sad si me naljutio Namigiva

Bas sam jucer navecer rastavio kuciste, usisao svu prasinu i pocistio od prasine sve ventilatore (a bilo je prasine na njima ohoho).

Preko vikenda ide overclock session, pa ces vidjeti svog Boga Namigiva

Evo onda da još malo više znoja iscuri tokom bencha. ;))))

GTX470:813mhz,1625mhz,1800mhz

SCORE: 915

FPS: 36,3

MIN FPS: 21,3

MAX FPS: 85,4

Imam još jedan bench,al ipak toga otkrijem kada ti postaš nove rezultate ;))))

Evo ga na 916 Namigiva

Nekako cudno s obzirom da su dosta manji clockovi nego kod tebe...

Heaven na 775/900 Heaven na 775/900
17 godina

Ima jedan odličan test rumunjske ekipe iz lab501... 480, 2SLI, 3SLI, 4SLI vs 5870, 2CFX, 3CFX, 4CFX... Ima i Unigine rezultati pa si pogledajte ali prvi link ide na potrošnju, fascinantna potrošnja u Furmarku :))

http://lab501.ro/placi-video/nvidia-gtx480-performanta-in-configuratii-multi-card/13

AMD / ATI all the way
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 1:12 (Cele303).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kao sto sam vec jednom i napisao - fucka mi se zivo za potrosnju.

Nisam kupio HX620 da mi idla cijelo vrijeme i radi sa 30% kapaciteta.

Nije bilo jeftino napajanje, pa neka onda i radi ono za sta je napravljeno - napaja komponente koje trose puno struje.

15 godina
neaktivan
Cele303 kaže...

Ima jedan odličan test rumunjske ekipe iz lab501... 480, 2SLI, 3SLI, 4SLI vs 5870, 2CFX, 3CFX, 4CFX... Ima i Unigine rezultati pa si pogledajte ali prvi link ide na potrošnju, fascinantna potrošnja u Furmarku :))

http://lab501.ro/placi-video/nvidia-gtx480-performanta-in-configuratii-multi-card/13

Mislim da se ove zime netribaju brinit za grijanje sa 4xsliNamigiva

16 godina
neaktivan

Mali OT, iako vezan za Unigine Heaven bench... Cim ukljucim teselaciju, pocnu mi skakati poligoni po ekranu, ali ne onako kako su Unigine developeri zamislili, nego uzduz i poprijeko cijelog ekrana, skroz se nasumicno pojavljuju i bez ikakvog reda. Kao da sam GPU overclockao 200% pa se geometrija i pozicija poligona krivo izracunava. Tesko drugacije objasniti rijecima, ali svaki overclocker bi trebao znati o cemu pricam (nazalost nemam screenshot). Istina, grafa je overclockana, ali spustanjem frekvencija na default, problem je jos uvijek prisutan. Da stvar bude gora, ako pokrenem ijednu drugu igru koja koristi teselaciju, tamo se javlja isti problem. Tek nakon restarta windowsa sve igre rade kako trebaju, al cim opet pokrenem bench, onda se u njemu i opet u svim igrama pojavljuje isti problem. Konfa je pod Moj PC (ATI 5770), driveri 10.4, DirectX i sve ostale điđe-miđe up to date. Da li itko ima slican problem, i ako ga je rijesio, kako? Bench super radi pod DX9/10 u Win7 i DX9 u WinXP, grafa je stara mjesec dana, jedva koristena, temperature ok. Nekako sumnjam na unigine, ali ako vama sve radi, onda se pitam sto bi jos moglo biti. Probao sam i v1 i v2, ali opet ista stvar. Cim iskljucim teselaciju, slika je puno bolja, iako prikaz trave jos nije najbolji, uvijek neki mali crni poligoni skacu nasumicno (a nisu skakavci lol). Molim ako netko zna rjesenje problema, ili barem neku teoriju zasto se to desava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Salji to na reklamaciju jer imas problema sa memorijskim cipovima koji se ocito pregrijavaju!

Kolega moj je imao isti problem ko i ti na 5870 sve radi super dx9, dx10, a na ovom benchu,

i dirt2 pocmu mu se pojavljivat artifekti. Njegovu karticu su zamijenli novom!

Ako ti se desava ovo kao sa slike nemas se sta mislit - pravac ducan

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 1:15 (Jurky).
16 godina
protjeran
Burs kaže...

, pocnu mi skakati poligoni po ekranu, . Cim iskljucim teselaciju, slika je puno bolja, iako prikaz trave jos nije najbolji, uvijek neki mali crni poligoni skacu nasumicno (a nisu skakavci lol). Molim ako netko zna rjesenje problema, ili barem neku teoriju zasto se to desava?

Ja sam probao Open GL i neke crte okomite se pojavljuju na donjem dijelu ekrana...? Dugačke po 3/4 ekrana i široke par cm i u raznim bojama. Što je to? Grafička je ATI, clockana preko 20%, napon je stock? I da i CPU sam clockao za 25%!

16 godina
stoncin3 kaže...

Ja sam probao Open GL i neke crte okomite se pojavljuju na donjem dijelu ekrana...? Dugačke po 3/4 ekrana i široke par cm i u raznim bojama. Što je to? Grafička je ATI, clockana preko 20%, napon je stock? I da i CPU sam clockao za 25%!

Vrati grafu na stock i vidi da li se onda pojavljuju crte.

Ako ne to ti je jasan znak da si pretjerao sa overclockom.

Uglavnom, na ekranu se ne smije pojavljavati nista "cudno". Cim imas kojekakve crte, greske ili takvo nesto to je znak da - ili je grafa previse overclockana ili je grafa neispravna.

Postoji i mogucnost losig drivera, ali ovo sto si opisao bas i nije neki simptom losih drivera. Osim toga, puno vise vlasnika kartica bi se javljalo sa istim problemom da su driveri u pitanju.

Clockanje CPU-a s tim nema veze. Previse overclockani CPU se u pravilu "pobuni" dobrim starim BSOD-om

16 godina

Pročitajte ovo, bit će vam puno jasnije

http://www.playtool.com/pages/artifacts/artifacts.html

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Salji to na reklamaciju jer imas problema sa memorijskim cipovima koji se ocito pregrijavaju!

Kolega moj je imao isti problem ko i ti na 5870 sve radi super dx9, dx10, a na ovom benchu,

E upravo to se desava. Bojao sam se da je do grafe, ali zelio bih biti 150% siguran da je do toga, prije nego idem natrag u ducan, jer komp mi treba svaki dan, a reklamacije znaju potrajati. Najcudnije mi je sto nigdje drugdje nisam to primijetio, nego samo u unigine heaven (vjerojatno jer samo on koristi teselaciju u toj mjeri?). Imam dirt2 al mi je instaliran pod WinXP i tu dobro radi, ali probat cu ga upogonit i pod Win7, pa javim kako prođe.

16 godina
protjeran

Javljam samo grafa je u redu, sve je OK, zdravo radi, nema više artefakata na OpenGL. Ma probao sam na stock, pa sam dizao, spuštao frekvencije GPU-a u i memorije na grafičkoj i nakon dva pokušaja je bilo čisto. Sad probah još jedanputa i sad je opet na 870/1225MHz što je max koji sam postigao ustvari nis ni htio više jer sam clockao prema reviewu i sad je nakon 2 puta opet Open GL prošao bez problema. Valjda bug u programu. Nis reinstalirao drivere a niti Unigine...Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Burs kaže...
Jurky kaže...

E upravo to se desava. Bojao sam se da je do grafe, ali zelio bih biti 150% siguran da je do toga, prije nego idem natrag u ducan, jer komp mi treba svaki dan, a reklamacije znaju potrajati. Najcudnije mi je sto nigdje drugdje nisam to primijetio, nego samo u unigine heaven (vjerojatno jer samo on koristi teselaciju u toj mjeri?). Imam dirt2 al mi je instaliran pod WinXP i tu dobro radi, ali probat cu ga upogonit i pod Win7, pa javim kako prođe.

Mozez probat i ovdje drugi bench call of pripyat! njemu su se pojavljivali atrifakti na ljudima u kuci!

Ali mislim da imas iste simptome ko on i da imas neispravnu karticu!

Kad je budes slao na reklamaciju obavezno inzistiraj da ti je testiraju u heavenu sa upaljenom tesselacijom

jer su kolegi prvi put rekli da je kartica ispravna! Oni to ustekaju, upale recimo 3d mark vide da radi

i onda ti je vrate i kao da je ispravna! I onda kazu stare sheme, promjeni drivere, napajanje, ploca itd.

On je sam sklapao racunalo pa je poslao samo karticu na reklamaciju a imao je drugu za zamjenu kod kuce

a cijeli postupak je trajao prvi put 18 a drugi 27 dana!

zato pamet uglavu kad ides nesto dat na reklamaciju i nemoj ispast n00b jer ce ti uvalit pricu!

16 godina
neaktivan

Moja nova grafa + maleni OC odmah... Cool

CPU: Q9650 @ 3GHz

GPU: GTX480 @ 802/924/1603MHz

SCORE: 990 (39,3 FPS)

Q9650 @ 3.0GHz | ASUS P5Q-E | 4GB @ 800MHz | Gainward GTX480 | WD Caviar Black 640GB | Corsair HX850W | CM-690 |
Moj PC  
8 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice