lol Pa kako je moguče...? Pa ja sam sa HD5850 i Q6600 postigao score od 505 i 19.9 FPS-a! Barem ti imaš i7 i 5870!
Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0
- poruka: 556
- |
- čitano: 230.515
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
lol Pa kako je moguče...? Pa ja sam sa HD5850 i Q6600 postigao score od 505 i 19.9 FPS-a! Barem ti imaš i7 i 5870!
Mozda ima previse smeca u kompu,AV upaljen,onda onaj intelov mod za smanjivanje takta nekad (u AMD-a se to zove C'N'C) ko ce znat.
Hehe nemam pojma stvarno... pokuša san opet isto sve pokrenit i ovaj put mi se malo diga min fps ( nemam pojma zašto ), a overall score osta sličan... e i ovaj put je gpu-z točno pokaza podatke nisam ni primjetia da je falia podatke skroz...
Hehe nemam pojma stvarno... pokuša san opet isto sve pokrenit i ovaj put mi se malo diga min fps ( nemam pojma zašto ), a overall score osta sličan... e i ovaj put je gpu-z točno pokaza podatke nisam ni primjetia da je falia podatke skroz...
A kaj nema 5870 160 gb bandwith? na forumu sam to vidio a tu je tebi 153.
Evo progugla san par 5870 gpu-z screenshota i sve koje su na stock pokazuju 153...
Evo progugla san par 5870 gpu-z screenshota i sve koje su na stock pokazuju 153...
http://img402.imageshack.us/img402/9964/kokogalaze.jpg
malo nerealno al eto...svaka verzija prica svoju pricu
To su vjerojatno vaporx ili neke oc verzije 5870... ja imam sapphirovu "običnu" verziju
To su vjerojatno vaporx ili neke oc verzije 5870... ja imam sapphirovu "običnu" verziju
moja je sapphirova stock freq verzija...nije ni vapor x hladnjak na njoj a nije ni tvornicki klockana
Evo dok ne stigne druga 5870
Pozdrav rodji ma gdje sad bio
rodjo mirno ti more i donesi karticu zivu i zdravu a ssd-ove stavi u toplo
ATI 5870 @ 1075/1300
i7 920 @ 4.35
nadam se da ce i moja kartica dogurati taj takt :)
pa te mozda i stignem ;P
EDIT : ispricavam se na double postu :/
611 bodova
sa freq 1076/1350 te procesor na 4 ghz.
EDIT:
posto sam primjetio da je danas kartica od volje za O.C pogurao sam je na 1080/1370 i tako ostvario 617 Bodova.
Lijepo... hd5870 su lude kartice za oc.. al bolje ne pitajte kolko moja ide hd5970 oc edition.. :D
bolje ne pitaj sta bi bilo kada bi fleshao bios kartice i podigao voltaze iznad 1.350 :P
Lista je updatana
Lista je updatana
je ali nisu uvažena moja 3 boda više zbog kojih sam instalirao novije drivere,nema veze ionako ništa ne znači
Lista je updatana
je ali nisu uvažena moja 3 boda više zbog kojih sam instalirao novije drivere,nema veze ionako ništa ne znači
Izgleda da sam te preskočio. Updatano je
stoncin3 čini mi se da malo pomalo ideš na 1000 sa gpu
Mislim da mogu još jedino memoriju na grafi dignuti na 1250MHz. Onda bi jedino još ako idem na 1GHz morao mijenjati cooler na grafi i prčkati po voltažama, a to neću.
Mislim da mogu još jedino memoriju na grafi dignuti na 1250MHz. Onda bi jedino još ako idem na 1GHz morao mijenjati cooler na grafi i prčkati po voltažama, a to neću.
Kakkvo mijenjanje coolera? Moja sa stock coolerom ide malo vise od 1050. Samo trebas stavit ventilator da se vrti vise i malo dic voltazu.
Možda bi mogla jedino memorija sa 1225 na 1250MHz bez dizanja napona na ovoj mojoj Sapphire? Ja sam stavio clock kao na overclockersclub.com reviewu za moju. Imaju identičnu kao ja... 870/1225. Samo ja ne bih dizao napon pa da ne moram previše mislit na temperature. Ovako je još dosta hladnaxD
Pa mislio sam samo za test da digneš voltažu i frekvenciju. Nitko te ne tjera da ju tako uvijek držiš
Ma napravio sam si ja več MSI AB profile za 2D i 3D pa lako za voltažu. Jedino sam si mislio više neću clockati jedno vrijeme jer ne treba mi baš...
Ma napravio sam si ja več MSI AB profile za 2D i 3D pa lako za voltažu. Jedino sam si mislio više neću clockati jedno vrijeme jer ne treba mi baš...
da jedno dan dva
Ma neću još tako skoro. He, he.
Lista je updatana
Očekivao sam da će se Fermiji ovdje ovako ponašati
ja sad skidam bench pa probam odvrtit, al nece mi okinut 1.0, ruši se