ja sad skidam bench pa probam odvrtit, al nece mi okinut 1.0, ruši se
Kolju se valjda 1.0 i 2.0 verzija. Kod mene se 1.0 verzija rušila
ja sad skidam bench pa probam odvrtit, al nece mi okinut 1.0, ruši se
Kolju se valjda 1.0 i 2.0 verzija. Kod mene se 1.0 verzija rušila
Full stock frekvencije.
Min FPS posebno impresivan
neka netko ima i fermi na forumu
možemo li znati gdje si je i za koliko kupio ??
ako možeš da postaš rezultat u sanctuary i tropics benchmarku,da vidimo u dx10 kakvi su rezultati
2300kn (PDV ukljucen), 2 godine garancije, a ducan neka ostane "mala tajna" jer je kartica dosla preko veze
Budem skinuo i izvrtio to mada sam do sada primjetio da driveri strahovito "guse" karticu.
Npr. 3DMark06 ne moze natjerati GPU Utilisation preko 55-65 % (GTX260 je npr uredno tukla 98-99% cijelo vrijeme), tek na Canyon Flightu na 2-3 sec dodje 99%, cak i na zloglasnom Crysisu GPU Utilisation ide oko 70-85% na Very High sa svim mogucim napucanim do kraja umjesto da ju nasvira na 99%. Kartica presusno treba nove drivere.
Posto temperature vjerovatno vecinu zanimaju - dosta se grije, Crysis i Heaven Benchmark sa divljim postavkama ju dizu na 83-84'C.
Ventilator pri tome ostaje tih, te je ocito podesen na tisinu, a ne neko uber hladjenje.
2300kn (PDV ukljucen), 2 godine garancije, a ducan neka ostane "mala tajna" jer je kartica dosla preko veze
Budem skinuo i izvrtio to mada sam do sada primjetio da driveri strahovito "guse" karticu.
Npr. 3DMark06 ne moze natjerati GPU Utilisation preko 55-65 % (GTX260 je npr uredno tukla 98-99% cijelo vrijeme), tek na Canyon Flightu na 2-3 sec dodje 99%, cak i na zloglasnom Crysisu GPU Utilisation ide oko 70-85% na Very High sa svim mogucim napucanim do kraja umjesto da ju nasvira na 99%. Kartica presusno treba nove drivere.
Posto temperature vjerovatno vecinu zanimaju - dosta se grije, Crysis i Heaven Benchmark sa divljim postavkama ju dizu na 83-84'C.
Ventilator pri tome ostaje tih, te je ocito podesen na tisinu, a ne neko uber hladjenje.
pa nije baš pretopla ako kažeš da ju ubiješ u crysisu i heavenu... znači nije toliko loše koliko se pričao i btw čestitam na kupnji; nadam se da ćeš biti zadovoljan...
mislim da bi gtx480 cak trebala rusiti hd5970 po performansama u Unigine testovima,
update:
na 825mhz/1275mhz- nezelim jos grafu tjerati na max OC, ima jos vremena
Ne kužim zašto se bojite tjerati grafu na max OC za test, pa neće joj ništa bit od 10 minuta na visokom clocku. Staviš vent na 100% da se ne pregrijava i to je to. Meni se zablokirala jedno 10 puta, restartao se komp itd. dok sam našao maksimum, i to sam krenuo od 1000 MHz, nisam ni pokušavao stavljat ništa prije toga.
budem cim naide konkurencija
nezz, zast(nije do grafe) ali se rusi grafa cim prede temp od 74c(isto je bilo i sa HD4870x2) i nisam to skuzio jer se fino dala klokat dok god nisam skinuo afterburner i stavio ga da prati tempove real time,zna li netko uzrok problema?
lol Bit će bit će konkurencije..xD No ne mora značit da su ti real temp 74°, to ti je GPU procesor, a imaš i memorije na grafi, shadere koji se isto prate pa pogle ako se možda da se to ne grije previše. Ta grafa se inače grije ko ova moja pa mi malo i čudno što ti se dešava. BTW ja sam svoju clockao max do bez diranja napona i ne prelazi 67°C u MSI AB-u!
ja sam mislio na stock, ali dobar rez
Evo da ju stavimo na prvo mjesto
Ma daj
grafička uništava HD5970 kad se oc-a
Zbog teselacije...
Zbog teselacije...
Normalno kad u Hawenu je 90% teselacije,a 10% ostaloga.No u igrama je ipak drugačije i HD5870 je u globalu nešto(ne puno) jača grafa.
evo moga rezultata
http://s654.photobucket.com/albums/uu270/Pain111/?action=view¤t=unigineheaven20.jpg
ati 5870 900/1215 nije velik oc :D
Hehe i ja sam tako nešto približno dobio prije OC-a graf. Koji ti je CPU?
i5,vidiš u benchmarku da je radio na 2664MHz
prije sam napravio benchmark na 1998MHz i skor je za 0.1 FPS manji,odnosno 3 boda manji
dakle CPU apsolutno nema nikakav značajan utjecaj,odnosno on je mizeran
pise...stock i5 750
MOJ PC pogledaj stoncine, stoncine...
CPU ima laganiji utjecaj kod framerate nego GPU. Ipak ja u 3D Marku imam jako slabi score naspram svojoj klasi sa jače OC-anim proc, ja imam 2.997(@3GHz) i stabilniji average framerate
MOJ PC pogledaj stoncine, stoncine...
lol M4X nema Moj PC ispunjen
ja dobivam isti rezultat s 5850 kao max, doduše meni je 16.7 :P
ja dobivam isti rezultat s 5850 kao max, doduše meni je 16.7 :P
imamo skoro iste komponente,ja imam samo wd caviar blue 500gb i matičnu p55a-ud3r
Gospon Mauro je predugo bio na tronu,pa evo da malo dodam natijecateljskog duha. :))))
E sad si me naljutio
Bas sam jucer navecer rastavio kuciste, usisao svu prasinu i pocistio od prasine sve ventilatore (a bilo je prasine na njima ohoho).
Preko vikenda ide overclock session, pa ces vidjeti svog Boga