onda sam miran još par godina
Evo!
Bolji si me na stocku
A imam grafu 500kn skuplje
Inače i kad sam je uzo bila je skuplja od tvoje a tvoja je jača
Platio sam je 1754 kune plus dostava.
Hahahahaha ja sam sa ovom mojom konfom imoa 19fps avg sa istim podešavanjima :SSS...jedino meni dobro skalira u benchmarcima
Taman dok ne izađu 28nm grafe pa upikneš neku high end. Ja tako planiram. I vjerojatno nVidiu uzimam ovaj puta, malo za promjenu.
Hahahahaha ja sam sa ovom mojom konfom imoa 19fps avg sa istim podešavanjima :SSS...jedino meni dobro skalira u benchmarcima
Nea šanse da izvučeš 19 FPS sa 5770 ako ja imam samo 22 sa 5850 OC?
Ako baš hoćeš postaj ss da vidim(o)!
Ma i ja sam miran sa GTX460. Kada je ubodem u novu kutiju, znam da je neću mjenjat minimalno dvije godine, (staru 8800 g80 sam imao oko tri i dan dans sam se mogao ugodno igrat na njoj - na 1280x1024 rezoluciji). Ali pošto je sada u opticaju 24inčni full HD monitor treba malo i obnovit hardverske komponente. Neću umrijet ako neku igru ne budem mogo vrtit u 1920x1080 rezoluciji sve na Ultra + 166xAA i 568 tropickih filtera....
Nea šanse da izvučeš 19 FPS sa 5770 ako ja imam samo 22 sa 5850 OC?
Ako baš hoćeš postaj ss da vidim(o)!
Ma trolla lik otkako se regao ovdje.
Microman kolike su ti temperature grafi pri tim taktovima?
Da stvarno?
Meme na 2050MHz...!?
Sad kad su dvije 60°c. Ipak je iznad njih 220mm vent.
Sad kad su dvije 60°c. Ipak je iznad njih 220mm vent.
Sa 880 MHz na jezgrama samo 60oC. Jel to pod full stressom, ako je, onda su ove cyclone grafe zakon
Stvarno me pereš...!!! Preko 800 bodova si dobio sa klokanom GTX460 -icom.
Dok ja imam 500 i nešto sa HD5850 koja je jača 10-20%!?
Još i taj SLI!?
E onda si car ako tu bude 1500 +/- 100 score?
LOL. Šta su se ukotile ove GTX460 to je strašno. Heboga skoro svaki novi bench sa GTX460. Čini se da imamo novu 8800GT po popularnosti.
I stoncin nije HD5850 baš 20% brža od GTX460(256bit), tu su negdi na 10% razlike.
E da i svi samo benchaju,al Oly nikako da obnovi listu. Znam ja teško mu je otič sa prvog mijesta na single GPU ljestvici.
Dobro brža je moja 10% od 1Gb verzije i 20% od 768/192-bit verzije.
Iako vidim kako skalira u Heavenu. Jadan ja grafa od 1600 kuna me tuče za preko 200 score!!!
Dobro brža je moja 10% od 1Gb verzije i 20% od 768/192-bit verzije.
Iako vidim kako skalira u Heavenu. Jadan ja grafa od 1600 kuna me tuče za preko 200 score!!!
Ma daj nećeš propasti zbog jednog Heavena
Uostalom sve sam ti objasnio na prethodnoj stranici.
neaš beda tnx
Isto sam se zapalio za ovu 5850 kao za prošlu 4870
Ne bih bio ni prodavao da sam znao da če joj cijena ostat toliko dugo na 1100 kuna. Cijelo vrijeme od lani jeseni je ista joj cijena još uvijek.
Ja sam strahovao da će joj vrijednost tim tempom doći na ispod 700 kuna do Božiča 2009.?
Ajd plz odvrti ovaj benchmark na samo minutu da vidim kako se dobije sa tim clockom 895MHz? Pa da usporedimo score. Ja ču na stocku ti OC-anom.
Btw super se clocka!
Jer trebaš puno overvoltat da bi dobio tih 195MHz+?
Ajd plz odvrti ovaj benchmark na samo minutu da vidim kako se dobije sa tim clockom 895MHz? Pa da usporedimo score. Ja ču na stocku ti OC-anom.
Btw super se clocka!
Jer trebaš puno overvoltat da bi dobio tih 195MHz+?
Dignem voltažu koliko mi max. dozvoli Afterburner, a to je sa 0,987v na 1.087v tako da nije strašno veliko povećanje.
Dobio sam 5561 bod; FPS min=80, avg=93, max=131
Hehe, kako se u posljednje vrijeme vrti heaven otkako je fermi izašao
Da sve neki novaci na nVidia
Pogotovo zadnjih sedam dana sa GTX460.
Ova posljednja zašto ne ako je več best buy kupnja sada...!
Istini za volju da mi sad treba high-end grafa ni trena ne bih čekao.
Uzeo bih odmah GTX460 768MB 192-bita za 1600 kuna. znam da nije high-end ali za mene kao da jeste.
Toliko smo blizu...
Pa ja imam 4684 score na stocku...?:o
Svaka čast.
Iako ja lako pređem 6000 ako clockam sa overvoltom
Pa ja imam 4684 score na stocku...?:o
Svaka čast.
Iako ja lako pređem 6000 ako clockam sa overvoltom
Znam, znam jer sam ja svoju 5850 prodao i po prvi put u životu prešao na stranu nvidie
A i ovu sam povoljno nabavio za 1.500 kn tak da sad mogu još jednu za SLI po malo višoj cijeni
kad smo već kod toga ako neko prodaje GTX 460 1GB slobodno može poslati ponudu na pm
lol
Nisi smio to radit.
Pa HD5850 je dosta bolja u prosjeku.
A zašto si prešao na nVidia ili se malo još predomišljaš što je dns bolje?
Inače ovaj SLI ti se isplati samo ne razumijem prelazak sa jače na slabiju?
Ili si odmah planirao taj GF SLI?
Planirao sam prvo staviti 5850 u crossfire ali kad sam vidio kako GTX 460 dobro sklaira u SLI-u to je onda prevagnulo...
plus i physx radi Mafie 2... rofl
Usljedio je "Forumski masakar GTX460 karticama"
Planirao sam prvo staviti 5850 u crossfire ali kad sam vidio kako GTX 460 dobro sklaira u SLI-u to je onda prevagnulo...
plus i physx radi Mafie 2... rofl
I koliko si potrošio na kraju na taj SLI?
Mis kada odbiješ HD5850 ako si ju prodao!:S