Uff šta je maurova gtx470 oderala mejtovu hd5850.
Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0
- poruka: 556
- |
- čitano: 230.515
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina.
Ovo je tema gdje nvidioti dolaze na svoje.
Istina.
Ovo je tema gdje nvidioti dolaze na svoje.
Misliš gdje se vidi koja grafa bolje radi s teselacijom šalim se naravno
Daj mi atigameru jednu gtx470 pa me zovi kako očeš.
Daj mi atigameru jednu gtx470 pa me zovi kako očeš.
Žalim, nemam je na lageru trenutno.
samo ja se sa svojom grafom smrze u sred zime...a ti sa svojom nvidiom imas centralno grijanje freee...
I bolje performanse... A sada dosta sa offtopicom molio bi, updatanje ide uskoro, vjerojatno u petak (i to sve teme)
I bolje performanse... A sada dosta sa offtopicom molio bi, updatanje ide uskoro, vjerojatno u petak (i to sve teme)
Onda moram upogonit svoju grafu u Tropics i Sanctuary.
Jesu li rezultati s novijom verzijom bencha važeći?
Ne... Tropics - 1.2, Sanctuary 2.2, Heaven 1.0, Heaven 2.0/2.1
Ne... Tropics - 1.2, Sanctuary 2.2, Heaven 1.0, Heaven 2.0/2.1
Na Sanctuary neradi link za download.
A na službenoj stranici je samo novija verzija za skidanje.
Instaliro sam nove drivere dakle 260.89 klokam grafičku i uvijek mi izbaci istu pogrešku (slika dolje) i pitanje za Maura ili Micromana dali ste dizali voltažu grafičke kada ste klokali
Da, dizao sam voltazu.
Ali to dizanje je bilo samo za izvrtiti taj bench na tim postavkama.
Npr, za izvrtiti Heaven bench iz ove teme pri 850/950 frekvencijama drzao sam voltazu na 1,087V (maximum) i ventilator na 100%.
Naravno, to nikako nisu postavke za 24/7 nego izvrtiti bench i to je to.
Vjerujem da bi te frekvencije mogle i na malo nizoj voltazi, ali nije mi se dalo zafrkavati i traziti nego sam za potrebe bencha jednostavno nafrljio na najvise i voltaze i vent.
Evo sad malo isprobavam lagani OC, tj. frekvencije koje su standardne na Zotac Amp! verziji - 656/851. Drzim voltazu na 0,950V (moj stock je 0,925V) i vent na auto.
Ako se to pokaze 100% stabilno (znaci nekih 2-3 tjedna grafa se nijednom ne srusi ili smrzne) onda cu probati voltazu spustiti za jedan nivo.
Da me slucajno ne koci ova 8800gt za physix?:D
Inace imam padove napona kada stavim 8800gt evo dole sa izvadjenom 8800 i clockom grafe sta sam dobio:D jeli dovoljno?
lol
Ti se to šališ ili? De mi reci da to nije tvoj score.. Molim te?
Pa imaš preko 1200 bodova sa HD5850 OC. Ta kartica daje 550-600 max na tim postavkama. Ja znam pa imao sam ju gdn dana.
I sad imam GTX460 768 OC koja joj parira ajd u nekim igrama manje koji FPS, ali ovdje te perem.
Moj benchmark sinoc odradjen, sada sam na poslu al veceras ako stignem odvrtim jos jedan pa stavim...ako nije poludio ovaj prog jedino za testiranje...pri ovom benchu mi temp nije presla 65 C a vidis na koliko je gpu...
Manje prčkati po postavkama mipmap procesiranja ili sličnog tweakanja (forceanje gašenja AA i AF filtera itd.)
pri ovom benchu mi temp nije presla 65 C a vidis na koliko je gpu...
Temp ti je OK za Heaven. Pa vrti se oko 4-5 minuta. Btw nije ti to Furmark za ATI-ce
Manje prčkati po postavkama mipmap procesiranja ili sličnog tweakanja (forceanje gašenja AA i AF filtera itd.)
Vjerovatno je uredio neke profile u catalystu? lol dobi dupli score!!! Šteta što nisam znao mogo sam lažirati dok nis imo GTX-icu
pri ovom benchu mi temp nije presla 65 C a vidis na koliko je gpu...
Temp ti je OK za Heaven. Pa vrti se oko 4-5 minuta. Btw nije ti to Furmark za ATI-ce
Vjerovatno je uredio neke profile u catalystu? lol dobi dupli score!!! Šteta što nisam znao mogo sam lažirati dok nis imo GTX-icu
Nisam nista mijenjao u catalystu niti znam da ima kakve profile? za sta?
do sada sam vrtio samo nvidiu....imao 8600gt od xfx_a 4 godine pa 8800gt neko vrijeme a sada kupio ovu 5850 atijevku....inace koristio sam 8800gt do sada za physix medjutim kad sam je izvadio i izvrtio bench dobio sam ovo gore sa slike...odradicu jos jednom samo sam u vremenu ogranicen...nemogu stic posto mi treba racunar....
I to na stock? Jelda..:\ btw Iam i ja gigabajticu kad bi barem za nVidiu radili takve grafe
I to na stock? Jelda..:\ btw Iam i ja gigabajticu kad bi barem za nVidiu radili takve grafe
Ne clockao sam proc na njoj i prilozio sam i gpuz i overdrive....da nije mozda do drivera kakva brljava.,,
Inace imam padove napona kada stavim 8800gt evo dole sa izvadjenom 8800 i clockom grafe sta sam dobio:D jeli dovoljno?
da čovječe Expl0iT na 1080/1370 s HD 5870 ima 617 punti i prosječan fps 24,5 a ti s 5850 na 920/1100 s HD 5850 imaš preko 1210 score i prosječni 48 fps hahahaha....
1200 na 5850 lol da imas 2 u kistri neznam bil imo tolki score.. mislim ta tolko imaju 2 r 5870 lol.. ako i tolko..
Ahahaha ja il sam lud ili nesto nestima tu evo vrtio upravo sada bench opet sada rezulzat jos i veci......
Ide reinstalacija sistema sutra pa da vidimo hoce bit promijene....
Ahahaha ja il sam lud ili nesto nestima tu evo vrtio upravo sada bench opet sada rezulzat jos i veci......
Ide reinstalacija sistema sutra pa da vidimo hoce bit promijene....
nemoj reinstalirat ništa.
vidiš kako ti super radi grafička na ovom setupu.
samo ćeš shebat stvar hahahaha....
edit; sejvao sam si tvoj benč pa ću se kur*it s njim po forumima ;)
Ma u igricama frcera sve na max i radi sve al mi cudno sta je ovo sa poenima gore ima kad sam vrtio prvi put bench i bilo je 450 imao sam dvije grafe u masini....sada kada sam izvadio nvidiu ova moja pobudalila....sumnjam na drivere da nisu nesto skurili se....
Nemoj reinstalirati nista, vjerovatno je samo neki krivi setting.
Za pocetak, udji u benchmark, pritisni tab Tesselation i vidi da li ti je sve na 1.00 i kvacica ukljucena (vidi printscreen dolje).
Mozda si prilikom podesavanja nesto poremetio.
Inace, time se direktno iskljuci tesselacija.
Evo, isprobao sam kada se taj setting stavi na 0,00.
Rezultati bolesni (vidi screen)
A vidi isto kada se stavi na 2,00
a tako vi nabijate rezultate, malo smanjiš efekte teselacije scale, factor, distance i dobiješ prihvatljiv rezultat.
ne moraš potpuno isključiti teselaciju ;)
a tako vi nabijate rezultate, malo smanjiš efekte teselacije scale, factor, distance i dobiješ prihvatljiv rezultat.
Ne.
Sluzbeno prijavljeni rezultat je na default settinzima. Kada kupis onu MSI GTX470 naclockaj ju, pa provjeri.
Ali istina, jako se lako moze manipulirati rezultatima kao sto vidis mada ne vidim nekog smisla.
To je skoro isti vrag kao da igras online FPS za aimbotom.
to sam ukljucio na onom pocetnom prozoru i nisam dirao nista vise samo kad pokrene idem benchmark...pokrenem kasnije jos jednom i pregledam i to....