Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0

poruka: 556
|
čitano: 230.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Vaši Unigine rezultati - Heaven Benchmark 2.0
Krmic kaže...

Evo moj score:

I dali mi netko moze reci zasto nemogu grafu kloknuti u MSI Afterburneru vise nego sto dozvoljava ati overdrive?

Pisao sam o tome ovdje

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
protjeran

Ja odvrtio bench, ali PrtScreen ne hvata, samo crna slika u Paintu? Ni F10 ne radi? Nema ss u c:/users/name/Heaven=(

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stoncin3 kaže...

Ja odvrtio bench, ali PrtScreen ne hvata, samo crna slika u Paintu? Ni F10 ne radi? Nema ss u c:/users/name/Heaven=(

kaj nije f12 za SS

16 godina
protjeran

xD tnx idem probat još jednu odvrtiti

16 godina

Uključi fraps ak ti neradi printscreen ili taj inbenchmark print screen.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 16:58 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Koji: "inbenchmark" printscreen? Aha, skužio sam!

EDIT evo sa malo clockanom grafom i CCC 10.3. I da za ove postavke trebaš procesor na 4GHz i neki HD5970 CF da bi se vrtilo kako treba. Ja imam oko 18 FPS samo. Trza li ga trza... Šala!;)

muhaqeri s foruma i ja imamo skoro isti score, isto clockanim grafama, iste grafe samo on ima Phenoma II 965, a ja Intela Q6600 na 3,00. I on je stavio CCC 10.2, ja 10.3. Razlika je u samo 3 boda u moju korist naravno:P

Heaven 2.0 HD5850 OC Heaven 2.0 HD5850 OC
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 17:47 (stoncin3).
16 godina
neaktivan

Evo kloknuo sam na 850/1200... Smijeh

850/1200 5850OC 850/1200 5850OC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

OMG oly sta uradi jadnim 5000 grafama????

Pa moja beštija bi pod ovim opterecenjem crkla ak ne i zapalila se a vidim ova 5970 jedva na 30 fpsa drzi benchmark Neodlučan

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Pa moja beštija bi pod ovim opterecenjem crkla ak ne i zapalila se a vidim ova 5970 jedva na 30 fpsa drzi benchmark Neodlučan

Moramo im malo shadere protresti do zadnjeg elektrona snage Cool

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
16 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...

To i ja kažem i to još sa 5850 OC i još na rezi 1280xD

16 godina
neaktivan

A da sam vam stavio full HD ili čak 2048 x 1536 (3 megapiksela iliti cijeli MP više od full HD) Cool

Mislim da bi vam ubio grafe, a admini bi me protjerali zbog masakra nad radeonkama i mislim da bi me neki forumaš digao kao Pukanića Nevinašce

EDIT: Ova reza, 2048 x 1536 je ubila i moje grafe Šutim

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 22:13 (Oly_E3).
15 godina
neaktivan

stoncin3,zbog tebe moram staviti 10.3 da vidim da li budem dobio 3 boda višeSmijeh.

16 godina
protjeran

Da. Hehe ja sam svoj procesor clockao na 3.0 pa sada imamo isti score u tri boda! Samo ja kad dođem doma popodne idem clockati i grafu na 850/1200 ponovo pa ću odvrtit još jednom bench unigine tako i tako. Sad je Phenom II 965 jednak mome Q6600 na 3.0.

EDIT: eo ja došo doma malčice ranije s poslaNevinašce Pa sad imam novi rezultat. Konfa: Intel C2Q Q6600 @3.00, ATI HD5850 @850/1200, RAM DDR2 OCZ Platinum @1000MHz

OC za bolji rezultat OC za bolji rezultat
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 13:41 (stoncin3).
15 godina
Oly_E3 kaže...

A da sam vam stavio full HD ili čak 2048 x 1536 (3 megapiksela iliti cijeli MP više od full HD) Cool

Mislim da bi vam ubio grafe, a admini bi me protjerali zbog masakra nad radeonkama i mislim da bi me neki forumaš digao kao Pukanića Nevinašce

EDIT: Ova reza, 2048 x 1536 je ubila i moje grafe Šutim

Tak ti treba,nadam se da vise nije zlatna koka i da te vise nebude slusala oko OCanjaBelji se

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
15 godina
neaktivan

mislim da tu proc ne igra nikakvu ulogu već samo grafa.evo sada sa 10.3 došla su i ta 3 boda.

16 godina
protjeran

Ne mogu vjerovat! U bod isti rezultat. Čak je i framerate jednak kao meni!xD Pogledaj gore ja sam clockao grafičku uz pomoć AMD GPU Clock Tool za HD5870. Imam novi rezultat. Stavio sam na 850 Core/1200MHz Memory. Toliko mis da ide bez diranja voltaža na grafičkoj HD5850?

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
15 godina
neaktivan

ova grafa je predobra da bi je clockao više od dozvoljenog,pogotovo nakon kaj sam zbog clocka intela e5200 na gigi ep35ds3l skurio dva utora od rama,tako da je pobjeda tvoja, a što se tiče voltaže mislim da bilo kakva izmjena ne samo voltaže može biti pogubna po tvoj džep

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 14:20 (muhaqeri).
15 godina
muhaqeri kaže...

ova grafa je predobra da bi je clockao više od dozvoljenog,pogotovo nakon kaj sam zbog clocka intela e5200 na gigi ep35ds3l skurio dva utora od rama,tako da je pobjeda tvoja, a što se tiče voltaže mislim da bilo kakva izmjena ne samo voltaže može biti pogubna po tvoj džep

Da bila bi pogubna samo ako neznas sta radis a ako znas onda se onda da i to dobro na OCat ali grafe su jako osjetljive sto se voltaze tice nego procevi.

16 godina
protjeran

Znam. I ja sam se prvi put bojao OC-ati procesor. To sam i prvo napravio. Pitao sam malo na forumu i gledao razne reviewe od Q6600 G0 na internetu pa sam skužio kako to ide. I sam sam nakon pola sata dobio puno jači procesor. Mis da sada pariram Intelovom C2Q Extreme Q9650 3GHZ, 1333MHz:D i imam 10% bolje performanse u zahtjevnim igrama. Kad sam clockao grafičku onda sam u Crysis Warhead mogao igrati sa 32FPS-ova na Enthusiast i na nativnoj rezoluciji 22 inča. A to nije malo za nekoga kao mene i mog brata jer igramo shooters i sl. Ti se nemoj bojati. Rađe pitaj nekog iskusnog da ti pokaže ako si se već opekao sa RAM-ima i onda gledaj malo kako se to radi i naučiš. Pa ja sam bio do pred godinu dana n00b, a sada sve sam radim na kompu doma:P Čak sam polako počeo i sam po BIOSU raditi, mijenjati grafičku karticu, clockati s toolovima, testirati softvere raznorazne itd. I više se zanimaš ujedno kad to voliš!Namigiva

15 godina
stoncin3 kaže...

Da. Hehe ja sam svoj procesor clockao na 3.0 pa sada imamo isti score u tri boda! Samo ja kad dođem doma popodne idem clockati i grafu na 850/1200 ponovo pa ću odvrtit još jednom bench unigine tako i tako. Sad je Phenom II 965 jednak mome Q6600 na 3.0.

EDIT: eo ja došo doma malčice ranije s poslaNevinašce Pa sad imam novi rezultat. Konfa: Intel C2Q Q6600 @3.00, ATI HD5850 @850/1200, RAM DDR2 OCZ Platinum @1000MHz

Čini se da ovdje cpu ne igra nikakvu ulogu. Moj cpu je slabiji od tvog, imam sve od tebe slabije, jedino sam malo više OC-ao grafu

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
16 godina
neaktivan
pa vidio si da se rezultat povećao za 11 bodova kad sam ga oc-a još 220 mhz

Ništa od našeg Eyefinity-a ako ne nabavimo pretvarač: display-dvi!
16 godina
protjeran

Da znam. Vidio sam to već. Susreo sam se s tim istim rezultatom nakon clockanja procesora u 12. mjes. Inače igre rade bolje i brže!

15 godina
pod009 kaže...

Šta, da diplay port pretvara u dvi? Ja imam jedan HDMI kabel, za jopin monitor, jedan dvi za svoj. Ako tebi treba dvi pitat ćemo jopu

Život je najgluplja igra, ali ima dobru grafiku
15 godina

Evo i mene

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dobro se clocka taj i5? Jesi na vodenom hladjenju?Nevinašce

16 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...
pod009 kaže...

Šta, da diplay port pretvara u dvi? Ja imam jedan HDMI kabel, za jopin monitor, jedan dvi za svoj. Ako tebi treba dvi pitat ćemo jopu

Sorry za OT,al m.bug nema PP :)

ne možemo povezat jopin monitor jer na HD5850 HDMI ide preko transmitora kao i za jedan od DVI

treba nabaviti Display port>DVI (oko 90 kn)

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.3.2010 17:52 (pod009).
15 godina
stoncin3 kaže...

Dobro se clocka taj i5? Jesi na vodenom hladjenju?Nevinašce

Ako si mislio na mene,da dobro se clocka,ne na zračnom Zalman...Performa

15 godina

Evo mog rezultata 5870... sve je na stock speedu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 14:41 (Babo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Babo kaže...

Evo mog rezultata 5870... sve je na stock speedu...

gpuz ti je malo u banani.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice