Vaši Everest rezultati
- poruka: 180
- |
- čitano: 57.863
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Evo i od mene.. VAŽNO! Proc mi je prikazan kao 3200+..
Moj proc, ram i matična:
AMD Phenom II 550BE @ 3,48 GHz (fbs 200 => 240).
2x 1 GB Bufallo DDR2 800 MHz + 2x 1 GB Crucial DDR2 800MHz @ 800 MHz automatske latencije (nije tweakano)
Asrock A770DE+, bios 1.20.
Evo moja CPU-Z validacija:
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=800513
Kao što vidite, dalo bi se poigrati malo još latencijama memorije (stavljeno mi je na automatski).
A evo i rezultata:
Lista > up to date
I malo osvježavanje teme
Evo jos malo oc na i7
Sad je na 4.4 GHz
Memory score je malo pao a cpu score porastao
Validacija CPU-Z http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=816960
Molim da se brisu testovi od vava i corona budući
da neispunjavaju uvjete a to je minimum 5.02 Everest a
njihovi su stariji pa dolazi do nelogičnosti
tipa i7 920 na 4000 brzi od i7 na 4400
Hvala na razumjevanju.
Evo moj novi core i7. Može on još više, a i voltažu nisam naštimal. Dam update dok ga podesim.
evo moj X4 620 @ 3.25 ali vratit cu ga sutra preksutra na 3.32 radi rezultata boljih :D vidi se u everestu koliko je bolji pri 3.3 a moga bi i vise potegnit :D (zeleni rezultat)
Samo ti fali CPU Queen rezultat
Evoo mene opet ali sad sa opakim Quadom
Nego evo mojeg prijasnjeg posta sa benchom ali sa starim 4000+ x2 2.5 procom ja mislim da je tak bilo
Sada je puuuno puuno bolje
Sada kada sam novi proc stavio je pocelo pisati dual channel za rame,ocito stari nije podrzavao ili ko zna zasto
EDIT:Veca slika,tu
Ovo zaboravi,pogledaj novi post
Fali ti CPu Queen
(što se tiče updatanja teme, njega će biti, ali imam tehničke probleme s tablicom (čitajte: slučajno sam ju obrisao, bravo ja ))
Fali ti CPu Queen
(što se tiče updatanja teme, njega će biti, ali imam tehničke probleme s tablicom (čitajte: slučajno sam ju obrisao, bravo ja ))
Zeleno:lolololololololololololololol
Zuto:Stize
I to zaboravi.
Uf pa taj Athlon nije puno sporiji od mog Phenoma 920 (al' zato je od Q9650-ke . Moram te malo bockati)
Uf pa taj Athlon nije puno sporiji od mog Phenoma 920 (al' zato je od Q9650-ke .Moram te malo bockati)
.Ma nema veze bitno da gta 4 piči ko bog
Oly evo update jer sam OC-ao proc pa da je malo veci score
EDIT:Sad pogledao malo tabelu.Uglavnom,samo sam kod latencije dobar ali s novim procom vise nigdje nisam,svi su bolji od mene.Tak da steta neta sto je uppao ove slike.
Evo ubio si mog Phenoma
Fali ti CPu queen
mogao bis updejt liste ovdje...postao sam prije dosta rezultate