ovo je zadnji bench
Vaši 3DMark '06 rezultati
- poruka: 1.323
- |
- čitano: 323.958
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo je zadnji bench
evo mojih rezultata. može neko reči jesu li to donekle dobri rezultait ili su mali?
nemoj klokat ništa na laptopu
zašto???
Nemožeš na laptopu clockati, imaju zaključani BIOS
I oprostite na offtopicu
14216 3dmarks
14216 3dmarks
nemrem vjerovat da ja s dualcem dobijem veci score... :P
kolki je tvoj score?
kolki je tvoj score?
1000 bodova veci od tvojega, imas u prijasnjim postovima sliku
Grafičku si za 100MHz više clockao (GPU), a procesor za 600MHz. Njegov je samo jači u onom cpu benchu, ovi drugi testovi sumnjam da koriste više od 2 jezgre.
Kada bi on clockao kao ti nebi imao šanse,ali šta ćeš... (ATI-evci stavite si minimap u CCC-u na najmanje/najlošije, dobit ćete parsto bodova)
kolki je tvoj score?
Grafičku si za 100MHz više clockao (GPU), a procesor za 600MHz. Njegov je samo jači u onom cpu benchu, ovi drugi testovi sumnjam da koriste više od 2 jezgre.
Kada bi on clockao kao ti nebi imao šanse,ali šta ćeš... (ATI-evci stavite si minimap u CCC-u na najmanje/najlošije, dobit ćete parsto bodova)
to sam i ja htio reci ali sam pustio nekog drugog da ne ispadne da ga imam na piku, ali uglavnom sto se tice testova trabunja gluposti
kolki je tvoj score?
Pa neka OC-a ako moze... lol teško da ce phenom II ici preko 4GHz,
kolki je tvoj score?
na 3,6-3,8GHz će ići, i malo grafičku još i evo ga.
kolki je tvoj score?
na 3,6-3,8GHz će ići, i malo grafičku još i evo ga.
ajde neka proba pa da vidimo... :P
Evo i mojih rezultata :D
Maticna : Gigabyte MA770-UD3
RAM: 2gb 1066mhz
Procesor: AMD PHENOM II x2 550 BE @ 3,6
Graficka: GTS 250 1gb DDR3
Nije lose al moze bolje 1280x1024 rez uz jos 2 gb rama i malog overclocka grafe lagano 19000 poencica :)
Evo, sad će i mene pljuvati...
Grafičku nisam dirao, tako da je na defaultu (još se uigravam sa sustavom, kupio sam rabljeni 940BE pa mu još tražim granice...). Također, driver grafe mi je stavljen na quality, a ne performance...
Dakle:
CPU: Phenom II X4 940BE @ 3,5 GHz
GPU: Radeon 4850 @ stock, 512MB
RAM: 2x2 GB
MBO: Asrock A780GFullDisplayPort
Evo i jedne "modificirane" HD4850... Nekoc bila sa single slot hladnjakom, sad je quad slot hladnjak :))
Na kartici je napravljen i voltmod (pencilmod), GPU napon dignut na 1.35V, memorija cak radi na 1300MHz bez voltmoda, pa sam i ostavil tak, inace je deklarirana na 1000MHz po datasheetu (Qimonda chipovi)...
Evo i 3DMark06 rezultata: STOCK CLOCKED , nisam vrtil benchmarke sa igrama (nije mi se dalo), ali u igrama sam dobil 15-25FPS-a vise, radi usporedbe CODWaW radi na 1920x1200 sa svim detaljima na max skroz glatko i FPS ne pada ispod 45 :))
Sljedeca je na redu moja 8800GTX
ja imam ravno 9000
Intel E2200 @ 2.20GHZ
2GB 800Mhz
HD3870
Nije lose al moze bolje 1280x1024 rez uz jos 2 gb rama i malog overclocka grafe lagano 19000 poencica :)
Tu nešto neštima!
5000 cpu score na 3,6GHz a imaš samo 2 jezgre, pa trun više dobije quad core na toliko GHz, 17000 je nemoguće s ovom konfom.
Evo jedan rezultat sa 9800gtx+ tj. isti vrag kao i gts250 sa quadom -> http://www.imagesforme.com/show.php/635633_3dmark9800gtxq6600700.JPG
Evo i isto sa 9800gtx+ ,ali E8600 je u igri na 4GHz i dobije 3800 bodova pod cpu score http://img208.imageshack.us/img208/9939/3dmarkf.jpg , a jači je od tvog na istom taktu.
Cheater ili si otključao 4.-u jezgru ,ali ovu 4.-u jezgru isključujem jer u cpu-z piše 2 cores, i ime je ostalo nepromjenjeno.
Evo i moje stare 8800GTX na steroidima :))
Naravno napravljen voltmod GPU-a i memorije, OVP i OCP modovi, zamijenjeni kondici (napokon je prestala cvilit grafa pod opterecenjem), a za hladjenje je tu jos uvijek Accelero Xtreme 8800 ali sa 2x92mm venta i 1x80mm ventom s malo vecim protokom zraka...
Evo par slikica:
SLIKA1 - prije modifikacija
SLIKA2 - dodani low ESR kondici veceg kapaciteta
SLIKA3 - Vmem i Vgpu modovi
SLIKA4 - svi modovi na hrpi
I na kraju 3DMark06 score - SLIKA
Dobil sam nelosih 16280 bodova, dalo bi se jos vise nagurat da imam vodeno hladjenje, ali je ovo dosta zasad... Zaboravil sam printscreen okinut sa default taktovima, ali bilo je oko 12500 bodova...
Tu nešto neštima!
5000 cpu score na 3,6GHz a imaš samo 2 jezgre, pa trun više dobije quad core na toliko GHz, 17000 je nemoguće s ovom konfom.
Evo jedan rezultat sa 9800gtx+ tj. isti vrag kao i gts250 sa quadom -> http://www.imagesforme.com/show.php/635633_3dmark9800gtxq6600700.JPG
Evo i isto sa 9800gtx+ ,ali E8600 je u igri na 4GHz i dobije 3800 bodova pod cpu score http://img208.imageshack.us/img208/9939/3dmarkf.jpg , a jači je od tvog na istom taktu.
Cheater ili si otključao 4.-u jezgru ,ali ovu 4.-u jezgru isključujem jer u cpu-z piše 2 cores, i ime je ostalo nepromjenjeno.
Lik je u ps-u editiro score.. ali zajeb se je... pazi score od zadnjeg ovdje sa e8600 i 8800gtx ima veci graficki i cpu score a manji ukupni score..
e jbga... nemoze to tako. cheater fail :D
ch33ta, svaka cast na slikama, treba imati hrabrosti, pa takve stvari raditi po kartici
Evo moj zadnji naclockani score (napravljen samo da se na PC Ekspertu postavi na GTX260 listu), vratio sve na default i cekam da postane preslabo za bilo sta, pa onda vracam overclock:
evo upravo ga stimam pa dok se ceka novi score update-am ga..
koja je to ploca omg?? pa fscb imas na 515 jbte led hebeno
ploca je asus p5qpro turbo.. strava..
ploca je asus p5qpro turbo.. strava..
ajde pls testiraj max fsb te ploce po mojoj procjeni ona bi trebala ici na 600 fsba samo pazi da spustis mnozitelj proca
zanima me samo jel ovo normalan score za gtx285? cini mi se malo slabasno. grafa je oc
zanima me samo jel ovo normalan score za gtx285? cini mi se malo slabasno. grafa je oc
kolko vidim testo si na visti na xpu ces dobit veci score i da normalan je to score za gtx285.. zasto ti se cini slabasnom?
kolko vidim testo si na visti na xpu ces dobit veci score i da normalan je to score za gtx285.. zasto ti se cini slabasnom?
kolki ti je score sa 1 x4890?ili kolki bi bio opcenito.. vidim da su neki likovi uspjeli sa gtx260 nagurat 19k!!zato pitam.. inace opak stroj imas.