- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da dam i ja svoj rezultat, Znači proc mi je simbolično clockan C2D E8400 sa 3.0 @ 3.4 GHz i grafulju XFX 5770 XXX sa 875/1300 @ 950/1370, nisam nigdje dirao voltažu i ostavio na auto postavkama ventilatore, e sad me zanima temperatura grafe mi je u testu bila max. 82 stupnja, jeli to previše???
A što se tiče rezultata mislim da je čist dobar.
evo i moj score pod laganim clockom...jel ok to?
http://yfrog.com/jcdadayj
evo i moj score pod laganim clockom...jel ok to?
http://yfrog.com/jcdadayj
Ela...!;)
Vidim imaš isti CPU ko i ja:))
Isto je klokan ko i moj na 3.2GHz.
Sad ću postat jedan screenshot da vidiš kako se nosi sa 3DMark Vantageom ova moja kartica
Isto iz serije AMD HD5000 samo je ona jača od tvoje 5850!
Inače ništa za čudit se ovaj score sa HD5830 moš samo sanjat..
Jedino ova moja rastura koja i košta 1000 kuna višexD
edit
oko 3000 imam više
Kakva HD 5830, ako ja dobro vidim on ima 5770, a ne 5830...
Mislio sam da ni 5830 ne može
nego sam konto jel ok score s obzirom na moju grafulju i ostatak konfe :D
jel ok score s obzirom na moju grafulju i ostatak konfe :D
Moja dodje 2000 kuna. Evo! klik
Moja ne može dostići HD 5870? Huh prevario biš se kako se da OC-ati moja. Ja sam ju natjerao na 975/1250 i prolazi Furmark, 3DMark, Crysis benchmark. Na tom clocku mis da gazi HD 5870 stock. Ajd i ova se da clockat pa ti je to to ako hoćeš:P Pogledaj listu ovdje
OK score obzirom na tvoju konfu
Ajd baš da vidim meni je nekako poznatiji 3DMark 06. De odvrti pa postaj u temu 3DMark 06
tnx
Pa i HD 5830 clockana dostize HD 5850...
EDIT:Pa i clockana HD 5770 dostise stock hd 5850 u heavenu...
Pogledaj listu...
Evo da dam i ja svoj rezultat, Znači proc mi je simbolično clockan C2D E8400 sa 3.0 @ 3.4 GHz i grafulju XFX 5770 XXX sa 875/1300 @ 950/1370, nisam nigdje dirao voltažu i ostavio na auto postavkama ventilatore, e sad me zanima temperatura grafe mi je u testu bila max. 82 stupnja, jeli to previše???
A što se tiče rezultata mislim da je čist dobar.
Usporedbe radi evo usporedan test tvoje i moje konfiguracije, moj CPU je na 4GHz dok je tvoj 600MHz sporiji, ali zato tvoj GPU radi na 150MHz više nego kod mene.
Moj scoreTvoj score
Ma to sam puknuo za primjer.
Nez baš da li se daju uspoređivati razlike medju
HD5770->HD5850 te naprijed razlike izmedju HD5850->HD5870?
Štoviše i razlike u cijeni je osjetno manja!
1100->2000->2600 kuna.
Tako negdje ide i razmak u performansama -po meni.
@mtopol
Tvoj score je super, ali ipak tvoja grafa je jače clockana nego moja (tvoja memorija za 150 MHz, a moja za 70 MHz, tvoj Core za 100 MHz, a moj za 75 MHz), tako da je tvoj clock skoro za duplo jači od mojeg, naravno stock vrijednosti, to je naravno što se tiče GPU scora, a CPU score to je naravno razlika od 600 MHz.
Nego da te pitam što se tiče clocka proca, na koliko ti je voltaža i kako ti se kreće temperatura?
@mtopol
Tvoj score je super, ali ipak tvoja grafa je jače clockana nego moja (tvoja memorija za 150 MHz, a moja za 70 MHz, tvoj Core za 100 MHz, a moj za 75 MHz), tako da je tvoj clock skoro za duplo jači od mojeg, naravno stock vrijednosti, to je naravno što se tiče GPU scora, a CPU score to je naravno razlika od 600 MHz.
Nego da te pitam što se tiče clocka proca, na koliko ti je voltaža i kako ti se kreće temperatura?
voltaza mi je 1,32V , imam stock cooler, temperatura je oko 38C idle , full load oko 70C
@mtopol
voltaza mi je 1,32V , imam stock cooler, temperatura je oko 38C idle , full load oko 70C
Auuu, pa nisam mislio da 4 GHz može ići na stock cooler-u, ja na 3,4 GHz nisam dirao voltažu, ali imam Katanu 3 cooler, u idle mi je 25C, u a full load-u oko 55C, morat ću razmislit o 4 GHz.
jel ok score s obzirom na moju grafulju i ostatak konfe :D
Moja dodje 2000 kuna. Evo! klik
Moja ne može dostići HD 5870? Huh prevario biš se kako se da OC-ati moja. Ja sam ju natjerao na 975/1250 i prolazi Furmark, 3DMark, Crysis benchmark. Na tom clocku mis da gazi HD 5870 stock. Ajd i ova se da clockat pa ti je to to ako hoćeš:P Pogledaj listu ovdje
OK score obzirom na tvoju konfu
Ajd baš da vidim meni je nekako poznatiji 3DMark 06. De odvrti pa postaj u temu 3DMark 06
tnx
pa ne znam baš da ju gazi al dobro,kako god da se i 5870 fino clockat pa ju ne može onda 5850 dostići nikako...uglavnom je sve to "kolko para,tolko muzike" ako me kontaš ;)
imo sam preko 15 i po tisuća kada sam ga bio odvrtio prije koji tjedan,ali kad uhvatim malo vremena odvrtim opet i postam u 3d mark06 temu
Eo da se osvježi ova TEMA!
Imam stavio sam si GT240 zamjensku dok ne uzmem HD6770.
Score je zapanjujuć pored 14k+ na 5850..
mogao si bar iskljucit pisimX ako je vec usporedjujes sa 5850, da dobijes realniji score :))
Nis znao.
Koliko se dobi više bez Physx?
Gdje je to moguće disejblat? Ne bih deinstalirat htio
Nis znao.
Koliko se dobi više bez Physx?
Gdje je to moguće disejblat? Ne bih deinstalirat htio
ne dobije se vise, nego dosta manje na CPU scoreu, tj dobijes realni rezultat......
A gdje ga podešavati?
Eo da se osvježi ova TEMA!
Imam stavio sam si GT240 zamjensku dok ne uzmem HD6770.
Score je zapanjujuć pored 14k+ na 5850..
Sry na offtopicu ali dal ja to dobro vidim da si testiral vantage u 4 ujutro.....
Sry na offtopicu ali dal ja to dobro vidim da si testiral vantage u 4 ujutro.....
Yes!
Ja sam ti se ranije probudio gledao TV dosadilo mi pa rekoh samome sebi
ovo ti je nova kartica odi malo benchati pa sam postao poslje heh
Nis znao šta drugo radit u biti.. Jučer sam ju ugradio, a jutros reinstaliro drajver i stavio Physx
da kompletiram.
btw Ne samo Vantage nego i 3DMark06!
Zakon....
Heh znaš da to meni nije teško za napravit takve stvari!
Ja sam kupio novu grafičku jučer. GTX 460 768MB OC Gigabyte
EDIT @M4X
Još se dobro držim Moj stari dobri quad core na 3.40GHz i slabija grafa GTX460 768, a ti imaš samo 500 bodova viši score
I to sa core i5 clockanim i HD5850 clockanom
Vidite da nije baš toliko slabija moja nova kartica!? A košta 800 kuna manje
Ja sam kupio novu grafičku jučer. GTX 460 768MB OC Gigabyte
EDIT @M4X
Još se dobro držim Moj stari dobri quad core na 3.40GHz i slabija grafa GTX460 768, a ti imaš samo 500 bodova viši score
I to sa core i5 clockanim i HD5850 clockanom
Vidite da nije baš toliko slabija moja nova kartica!? A košta 800 kuna manje
Kakav je to CPU score? Isključi PhysX u postavkama.