Vaši 3D mark vantage rezultati

poruka: 743
|
čitano: 188.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Vaši 3D mark vantage rezultati

Šta ću imat više score onda?Iznenađen

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ne nego PUUUUUUNOOOOOOO niži.Smijeh

I'll be back
15 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Ne, imat ćeš manji ali običaj je da se PhysX isključuje u postavkama prilikom Vantagea jer imaš viši score od normalnog.

17 godina
protjeran

Sry nisam našao gdje isključit PhysX?Neodlučan

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
16 godina
neaktivan

Hehe vidi se da je dosta prošlo od kad si imao Nvidiu.Smijeh

Uglavnom odi na Nvidia Control Panel i tamo sa ljeve strane imaš opciju Physx, klikni na tu opciju i vidit češ da je stavljeno pod Auto ti samo trebaš promijenit na CPU.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
microman kaže...

Hehe vidi se da je dosta prošlo od kad si imao Nvidiu.Smijeh

Uglavnom odi na Nvidia Control Panel i tamo sa ljeve strane imaš opciju Physx, klikni na tu opciju i vidit češ da je stavljeno pod Auto ti samo trebaš promijenit na CPU.

EVO GA!!!Smijeh Ponosan na novu nVidia u kučištu...!!!

ZOOM!!!xD ZOOM!!!xD
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Sry nisam našao gdje isključit PhysX?Neodlučan

A zasto da lik iskljuciva psyhsix ako njegova grafa podrzava tu tehnologiju i vrti je umijesto da to cpu odradjuje.....To je dio sposobnosti i prednosti nvidijine grafe i nikako mi nemoze uc u glavu da on to treba iskljucit da bi kao njegova grafa pokazala prave rezultate...pravi rezultati su oni sa ukljucenim physxom a ne oni sa iskljucenim.....

Any way here we go

sve na extra.... sve na extra....
* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 4:04 (mejt).
17 godina
protjeran
mejt kaže...
stoncin3 kaže...
A zasto da lik iskljuciva psyhsix ako njegova grafa podrzava tu tehnologiju i vrti je umijesto da to cpu odradjuje.....To je dio sposobnosti i prednosti nvidijine grafe i nikako mi nemoze uc u glavu da on to treba iskljucit da bi kao njegova grafa pokazala prave rezultate...pravi rezultati su oni sa ukljucenim physxom a ne oni sa iskljucenim.....

Tako je...!!!Belji se

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

EVO GA!!!Smijeh Ponosan na novu nVidia u kučištu...!!!

stoncin3 kaže...

Tako je...!!!Belji se

E pa Stoncine slika govori tisuču rijeći.HAHASmijeh

Stoncine ni Physx ti ne pomaže protiv moje Low Voltage zvjeri Stoncine ni Physx ti ne pomaže protiv moje Low Voltage zvjeri
I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 6:28 (microman).
17 godina
protjeran

Kad si ju nabio sa tim overclockomSramim se

lol

Imaš bolji CPU isto i njega se isto da clockat ja moga neda se preko 3.60GHz na zraku.

Nemoj da moram po vodeno hladjenje u RijekuNevinašce

@microman de reci mi dali da ugradim Gt240 kao PhysX karticu pored ove moje nove "zvjerke"

Inače od grafičke obrade ne bavim se ničim osim gamingomSmijehsad trenutno rokam novi MOH 2010 ima i tu PhysX da vidim

o čemu se zapravo radi?

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 11:26 (stoncin3).
17 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Kad si ju nabio sa tim overclockomSramim se

lol

Imaš bolji CPU isto i njega se isto da clockat ja moga neda se preko 3.60GHz na zraku.

Nemoj da moram po vodeno hladjenje u RijekuNevinašce

@microman de reci mi dali da ugradim Gt240 kao PhysX karticu pored ove moje nove "zvjerke"

Inače od grafičke obrade ne bavim se ničim osim gamingomSmijehsad trenutno rokam novi MOH 2010 ima i tu PhysX da vidim

o čemu se zapravo radi?

možeš probat da ti nestoji bezveze ali gt240 je slaba za fiziku...meni 8800gt na mafii nije vrtila fiziku(odjeće) kako spada

17 godina
protjeran

lol

Da vidiš piše ovdje na game-debate pod system requirements za Mafiju 2 da treba recommended nVidia GTX285 ili jača kartica samo za PhysX, a za igru treba GTX480!!!??? LOL

o.c.

Mafia 2 Video Cards and resolution: APEX High settings
Minimum: NVIDIA GeForce GTX 470 (or better) and a dedicated NVIDIA 9800GTX (or better) for PhysX
Recommended: NVIDIA GeForce GTX 480 for Graphics and a dedicated NVIDIA GTX 285 (or better) for PhysX NVIDIA GPU driver: 197.13 or later.
Viče

Kakve su to igre počeli raditi? Trebaš komp kutiju od 2000€ minimum da moš Mafiju 2 igrat ili M2033 dns? core i7 OC+dvije grafe GTX480 i GTX285

samo to ti dođe 2500+3500+3000+ostalo

16 godina
neaktivan

Meni je Mafia2 čist uredno radila sa dvije GTX460 i jednom 9800GT(512mb) za Physx.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ot

lol Pa šta ti to tebi nije puno para više...?

2xGTX460 i 9800GT ove dvije po 1700-1800kn je 3500kn i jedna 9800GT je koliko oko 700-800kn pa ti računaj...!?

Samo na grafe 4 i pol soma kuna da je Mafija 2 "čisto uredno radila..."

To ti ja i govorim, kakav to HW trebaš tebi ne kažem ništa jer i ja radim pa si mogu priuštiti ko i ti malo skuplje komponente

iako ja ne mjenjam komp 4-5 gdn (grafe jedinoxD) kakav HW da vrtiš neke shootere, gle Mafia II, Crysis, Crysis Warhead, Metro2033 su nedostižne bez takvog HW skupog jedino na DX10 i medium, 1280 rezi

pa ti kupuj pa poslije igraj doma sa smanjenim detaljima ko da su te pokrali u gameshopu ne prodali igru. Ima još naslova da ne duljim!

Po meni ovo jedino potiče na piratizaciju softvera i bijes kod gameraViče

17 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

ot

2xGTX460 i 9800GT ove dvije po 1700-1800kn je 3500kn i jedna 9800GT je koliko oko 700-800kn pa ti računaj...!?

To ti ja i govorim, kakav to HW trebaš tebi ne kažem ništa jer i ja radim pa si mogu priuštiti ko i ti malo skuplje komponente

iako ja ne mjenjam komp 4-5 gdn (grafe jedinoxD) kakav HW da vrtiš neke shootere, gle Mafia II, Crysis, Crysis Warhead, Metro2033 su nedostižne bez takvog HW skupog jedino na DX10 i medium, 1280 rezi

pa ti kupuj pa poslije igraj doma sa smanjenim detaljima ko da su te pokrali u gameshopu ne prodali igru. Ima još naslova da ne duljim!

microman dobiva te grafe od poznanika pa ih testira,ne kupuje sve te grafe

17 godina
protjeran

Ja ne namjeravam ništa testirati. Samo vrtim benchmarkove doma kad neš dobim ili kupim novo (ili kad clockam šta radim vrlo rado:D)

A ta računica radi tri igre mi nikako nede u glavu? Valjda je tako moralo bit da ne ne bi postojale high-end grafičke k.Cool

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

ot

Ako baš želiš onda moraš računat ovako. Prva HD5870 2600kn, GTX470 3000kn(u tadašnje vrijeme), druga HD5870 3000kn, dvije GTX460(256bit) ukupno 3700kn i 9800GT(512mb) 800kn- Sveukupno 13000kn. Šta stvarno misliš da sam toliko ludn da zbacam tolike pare samo na grafe?

I'll be back
17 godina
protjeran

Huh sry @microman nisam sve pratio otpočetka.. Slažem se da je ugl nemoguće dns baš sve te imati u tako kratkom vremenskom roku kod nas pogotovoBogataš obzirom na današnji prosjek plaća te nedavnu globalnu recesiju

btw u vrijeme kad si to i nabavio. btw no comments na tebe i benchmarkove naprotiv svaka čast što si uspio to sve dobaviti i odvrtiti nego sam se obazrio na skupocjeni hardvare kod nekolicine oku ugodnih te veoma primavljivih

igrica za PC. A zašto ih ne bi doradili, optimizirali, drajvere ispolirali na vrijeme ne nakon izlaska nove serije, sredili grafički dio igre jer na zvuk unutar igre ne trebaš ni kune potrošit dost integrirana zvučna, a CPU trebaš i GPU isto da boli glava prije kupovine, u momentu dok plaćaš hardware novi te nakon što završiš sve misije u igri i prođeš sve tri igre pa se misliš da li je ovo meni trebalo?! Ironija kupca ili crni humor na račun istog.

17 godina
protjeran

sry na double post

Uspio sam vantage na 875/1200 odvrtit. Evo scorea dolje na SS:-)

evo i na imageshack link

Super sam zadovoljan scoreom i cijenom;)

Maksimalni stabilan clock grafičke Maksimalni stabilan clock grafičke
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E stoncine moj stoncine, zašto si bio toliko nestrpljiv? Danas u ADM-u možeš kupit PoV GTX460(256bit) za iste pare koje si ti dao za 192bit verziju,a da ne govorim da je Nvidia najavila spustanje GTX470 na razinu GTX460.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Hehe uvijek sam 300kn u plusu. Prodam 5850 za 1600 kupim 460 768 oc za 1300. Sad može onda doć jedna GTX470 OC od 1300kn u case doma kod mene ako ti kažeš to bude istinito?

Dam ovu sad novu nekome za 100kn manje kažem nabrijana OC edicija tvornički jači aftermarket kuler itd. nova novcata, par tjedana stara, garancija, Mafija 2 kupon za download itekako

si ja zaletim u ADM po novu lako lako... Ne treba ti to meni 2 puta reć samo neka im cijena padneBelji se

15 godina

Evo moj čmark

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
odjavljen

evo moj novi score sa malim ocem grafe i proca

http://www.pohrani.com/f/3n/JR/1k64aXey/oc-grafe-850.png

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo i moje strojcine: 

Asus P6T SE

Intel Core i7

Sapphire ATI Radeon HD5970

Kingston HyperX DDR 6GB

Signature
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
_rApida_ kaže...

Evo i moje strojcine: 

Asus P6T SE

Intel Core i7

Sapphire ATI Radeon HD5970

Kingston HyperX DDR 6GB

slabo

klokaj taj procesor,on mora ić preko 4500mhz,a grafičku isto klokaj

15 godina
neaktivan

Nebi bilo loše da postate i "Stock" i "OC".

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 18:25 (Wolverine_pce).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Sta nejdu grafe iznad 950 core clock-a ili si to samo tak za početak bench odvrtil...

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Sta nejdu grafe iznad 950 core clock-a ili si to samo tak za početak bench odvrtil...

Na žalost sve iznad 950 / 1100 rezultira trganjem slike.

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
15 godina
neaktivan

nisam siguran ali mislim da nemaju mogucnost software voltmoda, pa ide koliko ide....po netu gledam da ide i na 1Ghz za bench...pod stock naponom naravno

edit: sad vidim da ova se rusi iznad 950, jbg onda su oni na testovima imali bolje primjerke

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 18:35 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice