Unigine Superposition 1.0

poruka: 1.372
|
čitano: 544.164
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Unigine Superposition 1.0
Lucidius kaže...
Nravano da se javljaju

Bez tebe nema života. 

8 godina
protjeran

Bas ste me lijepo nasmijali i olaksali izlazak od zubara...

Kolega War3, neka Vega pod hitno mora sjesti u case inace ce 8600k poceti strajkati jer mu dajes premalo posla 

Njonjo, ni tebe dugo ne vidjeh, jesi ti ziv covjece, jel sve ok?

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A da eno ga trune sa ovom rx470, moraju cijene jos malo pasti do kupnje vege, sad bi bilo suludo ista uzimati. 

9 godina
protjeran

Hebote gledano za gaming vise FPS-a moja konfa daje od te tvoje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Lijepo je kad covjek zna sam sebe tjesiti, dok ovaj tvoj parkinson umire i na 60hz gdje oci krvare moje klizi i na duplo vecim hz (naravno u igrama gdje kartica to dopusta). Cak i u onim naslovima gdje je 1060 nesto bolja od moje rx 470 malac se spotice svako malo. 

13 godina
protjeran

Pa RX serija odlicno skaliraju u ovom benchu, stovise rx 480/580 daju za 1000 bodova vec skor, u rangu s gtx 980 4gb! tak da je ova gtx 1060 s bijednih 3gb smijeh zivi, ja s 4gb karticom nisam mogaoigrati Pubg na high umire ko krepana kokos..

edit.

evo moj stari skor s starudijom od gtx 980 na bijednih 1500 i nesto sitno mhz

edit.02

sad sam vidio da je lucidusu gpu na idleu pri 20°c, lol zamislite sta je morao raditi da to postigne... kuciste vani na kisi i ventovi na 500%

Na sta je nas Premium entuzijast spao...jbte izgleda nema ni za gainere i proteine, ak trebas posao javi se trebam 20 radnika. Druze svo ono sranje koje ti je izlazilo iz usta za druge forumase ti se odbilo o glavu, i nekalp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 19:07 (Stjepanj).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Lijepo je kad covjek zna sam sebe tjesiti, dok ovaj tvoj parkinson umire i na 60hz gdje oci krvare moje klizi i na duplo vecim hz (naravno u igrama gdje kartica to dopusta). Cak i u onim naslovima gdje je 1060 nesto bolja od moje rx 470 malac se spotice svako malo. 

je al parkinson je koštao 400 kn u stavri platio sam ga još 2002.

Sobzirom na kvalitetu PC naslova i to je previše

9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Pa RX serija odlicno skaliraju u ovom benchu, stovise rx 480/580 daju za 1000 bodova vec skor, u rangu s gtx 980 4gb! tak da je ova gtx 1060 s bijednih 3gb smijeh zivi, ja s 4gb karticom nisam mogaoigrati Pubg na high umire ko krepana kokos..

edit.

evo moj stari skor s starudijom od gtx 980 na bijednih 1500 i nesto sitno mhz 

edit.02

sad sam vidio da je lucidusu gpu na idleu pri 20°c, lol zamislite sta je morao raditi da to postigne... kuciste vani na kisi i ventovi na 500%

Na sta je nas Premium entuzijast spao...jbte izgleda nema ni za gainere i proteine, ak trebas posao javi se trebam 20 radnika. Druze svo ono sranje koje ti je izlazilo iz usta za druge forumase ti se odbilo o glavu, i nekalp

Te rx 480 jedino pod vodom mogu dati toliko, a gtx 980 je dana danas u rangu gtx 1060 6GB, tak da nis cudno, za informirane ljude 

Za grafu nista cudno da je na 22c sa ventovima na 100% i ambijent temp od nekih 16c, ipak je to 120w kartica, lupas standardno o necem o cem pojma nemas. Al meni bitno da i dalje imam jacu grafu od tebe sa gtx 970 jos iz doba Sanadera i Kosorice, i nije od frenda 

EDIT:

Covece pokidao sam vas sa G4560 i 4GB RAM-a, ima d au zemlju propadnete 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 19:21 (Lucidius).
13 godina
protjeran
XXX kaže...

Deda nemoj opet zapocinjati, ionako mi je vec dosta tipkanja. 

17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
XXX kaže...

Deda nemoj opet zapocinjati, ionako mi je vec dosta tipkanja. 

A kaj bum ti ja mali, sam ti radi za hardver

13 godina
protjeran
XXX kaže...

A kaj bum ti ja mali, sam ti radi za hardver

Mora covjek neke guste u zivotu imati. 

17 godina
odjavljen

al daj se bar makni sa 24" TN monitora, imam taj isti samo na 75 hza i dobar je jedino za glupiranje po forumu

Fino 50" VA panel pa da vidiš kaj je gušt

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Hebote nisam mislio da cu ovoliko naprasiti guzove sa ovom đeparac konfiguracijom 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 19:28 (Lucidius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nisam vrtio nikakav bench već 100 godina, rekoh idem probati da vidim di sam, kad ono skužim da mi monitor ne podržava "traženu" rezu 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
nine kaže...

nisam vrtio nikakav bench već 100 godina, rekoh idem probati da vidim di sam, kad ono skužim da mi monitor ne podržava "traženu" rezu 

Ukljuci DSR pa stavi na FULLHD, a da odvrtis test nemora ni podrzavat;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 19:37 (Lucidius).
13 godina
protjeran
XXX kaže...

al daj se bar makni sa 24" TN monitora, imam taj isti samo na 75 hza i dobar je jedino za glupiranje po forumu

Fino 50" VA panel pa da vidiš kaj je gušt

Iskreno to bi mi financijski bio pre veliki zalogaj, pogotovo jer je kartica iduca na redu. Drugo je to sto je meni fluidnost puno ispred nekakvih boja i to je gust zbog kojeg sam i isao na ovaj cpu, da sam na 60hz vozio bi neki 8100 i super.

13 godina
protjeran

ambijent temp od nekih 16c? kaj sad zivis u šupi?

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
protjeran

Vidi  ti naseg Stjepka sto se pobarabio preko noci, cim se Luci vratio okrenulo ga 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

A koliko je kod tebe temp kada padne noc? Ajde covece idi tamo gledaj ima li kakva stara raga na njusci za jeftine pare da i ti mozes sa nama vrtiti neke testove kada ti vec urednici ne zele pokloniti kao meni 

Eto sada sam bas gledao i ravno 15c je temperatura, izgleda da su te opet neke curice iz razreda maltretirale pa neznam gdje ti je glava di ti je rep, sav si izvan sebe...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 21:13 (Lucidius).
12 godina
odjavljen

Šta se ovo događa po forumu. Počelo se masovno benčat sa nekim čipićima srednje kategorije? 

Top high ultra enthusiast bug foruma velio još pred par mjeseci da se kuha svašta kod njega, pa proda mašinu. Ja kontao sad kad uleti sa HEDT-om 18t/36c i custom vodenjakom sa tri loopa... kad ono privjesak, rama ko kompić za školu iz 2005. i neki krnji gpu čipić. 

Al dobro je, opet je zabavno i opet razvaljuje guzove... 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...

Šta se ovo događa po forumu. Počelo se masovno benčat sa nekim čipićima srednje kategorije? 

Top high ultra enthusiast bug foruma velio još pred par mjeseci da se kuha svašta kod njega, pa proda mašinu. Ja kontao sad kad uleti sa HEDT-om 18t/36c i custom vodenjakom sa tri loopa... kad ono privjesak, rama ko kompić za školu iz 2005. i neki krnji gpu čipić. 

Al dobro je, opet je zabavno i opet razvaljuje guzove... 

Sta ti znas sta je pravi gejming, mi uzivamo u igrama ne patimo na brojac 

#budgetking #bestbuy #kaucgaming #consolekiller

12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...

Sta ti znas sta je pravi gejming, mi uzivamo u igrama ne patimo na brojac 

#budgetking #bestbuy #kaucgaming #consolekiller

. Palim brojač samo kad benčam.

#hladnokošpricer, #144hz, #slikaklizikomaslac... still ridin' the wave.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
8 godina
protjeran

nije na forumu bilo ovako zabavno od izlaska kave, svima ide lajkić, pusa 

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
protjeran

Ulozeno dobiveno prika moj 

Edit:

Pa nisam ja dabe placen da se vratim lave moj, hebiga ja imam svoju tarifu, nema dabe ni u stare babe, ha da 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2018 21:31 (Lucidius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Lucidius kaže...

Ulozeno dobiveno prika moj 

Edit:

Pa nisam ja dabe placen da se vratim lave moj, hebiga ja imam svoju tarifu, nema dabe ni u stare babe, ha da 

Luci moj nije tebi lako, poslovne ponude samo pršte sa svih strana, eno Stjepko ko fol traži radnike, a želi ti platiti da mu složiš pošteni komad HW-a 

9 godina
protjeran

Neznam gdje cu od obaveza

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lucidius kaže...
Stjepanj kaže...

A koliko je kod tebe temp kada padne noc? Ajde covece idi tamo gledaj ima li kakva stara raga na njusci za jeftine pare da i ti mozes sa nama vrtiti neke testove kada ti vec urednici ne zele pokloniti kao meni 

Eto sada sam bas gledao i ravno 15c je temperatura, izgleda da su te opet neke curice iz razreda maltretirale pa neznam gdje ti je glava di ti je rep, sav si izvan sebe...

Ja zivim u kuci a ne vani...lp

17 godina
odjavljen

Ili ti taj i5 delidator zagrije sobu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
lav1000 kaže...

nije na forumu bilo ovako zabavno od izlaska kave, svima ide lajkić, pusa 

Ajde, ovaj riža refresh je malo podigao atmosferu. Al brzo splasnulo činimise. Nego, kad ćemo malo bf zaprašit? Ja evo skupljam screen šotove razbijanja ovih njubara. Bome nakupilo se. 

13 godina
protjeran
XXX kaže...

Ili ti taj i5 delidator zagrije sobu 

Da samo znas kako...tekuci metal se 2x istopio cudo nevidenolp

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice