Kakva volta šta ti je. nema je do kraja travnja/početka svibnja najranije. do tad se naigraš ko budala.
nego ajde u timespy temu probaj skinit moj rekord kad vec ovdje neide :)

Kakva volta šta ti je. nema je do kraja travnja/početka svibnja najranije. do tad se naigraš ko budala.
vidi frajera što se razbahatio, u promilima me vodi ovdje, mikroskopske razlike
koliko 11k timespy treba rušiti?
A vidi tebe, genijalca. Imamo iste grafe, imamo isto hlađenje (ti još bolje zapravo), i ti bi ocekivao što točno? Razliku od 2000 bodova? Nemoj bit smiješan. Uostalom, u sprintu na parsto metara, i stotinke prave razliku između prvog i svih onih iza njega ;)
A vidi tebe, genijalca. Imamo iste grafe, imamo isto hlađenje (ti još bolje zapravo), i ti bi ocekivao što točno? Razliku od 2000 bodova? Nemoj bit smiješan. Uostalom, u sprintu na parsto metara, i stotinke prave razliku između prvog i svih onih iza njega ;)
Ma što se odmah pjeniš, ajde budemo rušili rekorde, ovih par promila ćemo riješiti sad kad zasnježi...
veća mi je sreća momentalno što možemo Lucija zaje.... sa njegovom štrkljavom ptičurinom, jedino još može Stjepanja i Kingpina angažirati da mu probaju složiti stabilno na 2075Mhz
Daj Stjepane pusti i ti neki bench ovdje, da tvoja Luca od majstora pokupi koju OC fintu
Neki forumasi ubili svu volju pa nemam vise interesa kad vidim kak se razgovaraju.lp
Jadnicak, steta
Malo bi trolnio, al isto bi malo i bocnio. E jbga. evo i ja sam trolao ;)
skoro pa novi bild desetke
Bravo. Probat ćemo večeras skinit ovo.
Samo nemoj Lucija i dedu Anshu tražiti gpu OC savjete i sve će biti OK
nije laka borba za 3 mjesto na svijetu u superheavyweight kategoriji
50 bodova razlike a isti setup, driveri sve isto kao prošli put kad sam ostvario 24245 score...
50 bodova razlike a isti setup, driveri sve isto kao prošli put kad sam ostvario 24245 score...
Savjete za oc modernog gpu-a? lol. pomiči slajdere u desno kolko ide. malo soka po potrebi. curve neću slagat. imam još par caka koje nisam ispucao, vidjet ćemo kako će ići.
Pao snjeg eto i boljih rezultata
Kaj ce ovi dalmoši eywa i ansha kod njih toga nema, mogu se samo sjetiti kako ej bilo ljepo biti prvi
pa dobro eywa33 je bio poprilicno puta na vrhu za razliku od nekih ovdje curica, njemu i slicnima je to pod normalno jer se covjek kad je napadnut sitnicama pojedinaca ne brani kao neki, prihvatis "poraz" boljeg/jaceg cestitas i ides daljelp
Savjete za oc modernog gpu-a? lol. pomiči slajdere u desno kolko ide. malo soka po potrebi. curve neću slagat. imam još par caka koje nisam ispucao, vidjet ćemo kako će ići.
da nazalost je tako, cak nemas ni onaj dio s teskim artefaktima ili dio gdje je moguce prolaziti cijele testove bez slike, barem sam ja to radio
lp
Pao snjeg eto i boljih rezultata
Kaj ce ovi dalmoši eywa i ansha kod njih toga nema, mogu se samo sjetiti kako ej bilo ljepo biti prvi
pusti ti to, znaju oni doli imati bure, naprave malo promaje po kući/stanu i nama onda za benchanje ne može pomoći 3 metra snijega, ja mogu jedino kod ženinih u Senj kad je bura, vjerujem da bi se tamo dalo nagurati na 2150Mhz kad udre bura
ništa, ako uspije rashladiti sistem i prebaci 24300, dežuramo u noćnoj i hladimo, pa da probamo na 2126mhz odvrtiti
pusti ti to, znaju oni doli imati bure, naprave malo promaje po kući/stanu i nama onda za benchanje ne može pomoći 3 metra snijega, ja mogu jedino kod ženinih u Senj kad je bura, vjerujem da bi se tamo dalo nagurati na 2150Mhz kad udre bura
ništa, ako uspije rashladiti sistem i prebaci 24300, dežuramo u noćnoj i hladimo, pa da probamo na 2126mhz odvrtiti
Đaba mu bura kad je kod nas manja temperatura
pa dobro eywa33 je bio poprilicno puta na vrhu za razliku od nekih ovdje curica, njemu i slicnima je to pod normalno jer se covjek kad je napadnut sitnicama pojedinaca ne brani kao neki, prihvatis "poraz" boljeg/jaceg cestitas i ides daljelp
pa Stjepane što tvoja draga BFFica je bio ovdje prvi što ne? dok nisu došle 1080ti i dok Ansha nije nabavio blok?
treba tamo na rang listi staviti u zagradu najbolji renking pa pratimo tko je koga smjenio
Dezurne cvilidrete su pocele sa svojim menstrualnim ispadima, to je tak kad furaš mainstream maxwell 4 godine pa nemas sa cime parirati niti odvrtiti test protiv proslavljenih entuzijasta sa najnovijim generacijama
Lave, na 5 bodova si mi. Kod nas na jugu toplo u pm. Ne mogu oladit sobu ispod 22C lol. Prolazi mi 2100mhz, na 2113 mi rokne na 15om testu. Za poludit. Al polako. Ići će to još.
https://media1.tenor.com/images/35b9a8d480d756f6d31d2d59d56abb4a/tenor.gif?itemid=5139192
Cekamo ponoc za daljne rezultate
Lave, na 5 bodova si mi. Kod nas na jugu toplo u pm. Ne mogu oladit sobu ispod 22C lol. Prolazi mi 2100mhz, na 2113 mi rokne na 15om testu. Za poludit. Al polako. Ići će to još.
ma to ti je debelo u zoni statističke greške, vrti još koji put i dat će ti koji bod više i to je to
Eyva, koliko ta grafa ima kubika?
Logicuse, ukleši nas u prvi post zlatnim slovima eywu i mene kao neprikosnovene šampione jer tesko da ce to itko rusiti dok ne izađe volta
Lave kako mozes stati na tih 299, prebaci sad to na 300 nebudi pekmez
Otvori prozore navece i obuci se dobro pa da vidimo sta kaze...
Logicuse, ukleši nas u prvi post zlatnim slovima eywu i mene kao neprikosnovene šampione jer tesko da ce to itko rusiti dok ne izađe volta
Kad saznam koliko cilindara grafe imaju, da mogu unit podatke.
Lave kako mozes stati na tih 299, prebaci sad to na 300 nebudi pekmez
Čak i moj motor prebaci 300 jbt.
Ma jos je zelen, najbolje da ju meni posalje da mu ja napravim rekorde
Edit
Imas i moj skor sa 1080kom novi pa unesi, a njihovo nemoj do sutra ner ce kak je krenulo cijelu noc nadjebavat jedan drugog, sutra ne rade