Metro 2033 benchmark

poruka: 556
|
čitano: 224.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Metro 2033 benhcmark
ATiGamer kaže...

neee po rezama, to mi ubije volu za benchanjem. Ja bih stavio 1680x1050 za sve da možemo svi usporediti rezultate. Ionako u Metru nafrljiš malo teselacije, ovo-ono pa imaš slideshow tak da full HD nije nužna. To je barem moje mišljenje.

Nemaju svi Full HD pa tako ni 1680x1050.

Treba na tri osnovne rezolucije.. da svak može odvrtit na svojoj.

14 godina
odjavljen
Metro 2033 benhcmark

stavi ove rezolucije: 1280x1024, 1440x900, 1680x1050, 1920x1080. neka svatko vrti po potrebi.

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Metro 2033 benhcmark

Vjerujem da svi imaju neki veći tv, pošto su danas praktički standard i bagatela su, pa se za taj test može spojiti na tv.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Nemaju svi Full HD pa tako ni 1680x1050.

Treba na tri osnovne rezolucije.. da svak može odvrtit na svojoj.

Danas tko ima Full HD ima i 1680x1050, a onaj tko ima 1680x1050 ne znači da ima Full HD. Znači prilagođavamo se masi kako bi svi zajedno mogli usporediti scorove. Meni bi bilo bezveze da se napravi podjela po rezama jer će ovi s najboljim karticama benchati na Full D a reze ispod ko ih yebe. Zato se i čmarkovi u gotovo svim temama na performance presetu.

17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Danas tko ima Full HD ima i 1680x1050, a onaj tko ima 1680x1050 ne znači da ima Full HD. Znači prilagođavamo se masi kako bi svi zajedno mogli usporediti scorove. Meni bi bilo bezveze da se napravi podjela po rezama jer će ovi s najboljim karticama benchati na Full D a reze ispod ko ih yebe. Zato se i čmarkovi u gotovo svim temama na performance presetu.

Je ali oni koji imaju manju od 1680x1050, šta će oni?

Malo si previše zapeo za 1680x1050..

BTW evo stanje od prije 3 godine, mislim da je sad samo više Full HD rezolucije.

Mislim da je najbolje da svatko odvrti na svojoj i gotovo.

A oni koji imaju volje nek odvrte i na nekoj nižoj, čisto ako se žele usporediti sa nekim iz te manje rezolucije.

Briga mene, ali ne možeš zapostaviti 1280x1024 a 1680x1050 ostaviti, mislim da se podjednako koriste.

Evo još jedna anketa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 12:11 (Penryn).
14 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

oprosti, ali ako je tema TOP Metro 2033 benchmark, onda se i ispod 1680 nebi trebalo ici, a mainstream kartice unatrag 3 godine jos uvijek mogu postici solidan rezultat. ja sam zato i predlozio da se vrti na 1024 i 1680 rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

Ma briga mene, nego mi smeta što se ATIgamer uhvatio 1680x1050 kao da se jedino ona koristi, a u biti ima skoro jednako toliko ljudi sa 1280x1024 i sličnim.

Evo mala anketica.

Koju rezoluciju koristite na vašem monitoru?

8 1280x1024
0 1440 x 900
9 1680x1050
12 1920x1080
3 neka treća..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Neka kupe novi monitor jer su već davno bili zreli za penziju. 1680 još uvijek spada pod više reze ak da je najbolje da se uvede kao unikatna za potrebe testa kao što je uostalom i u ovoj temi. Živo me zanima tko ima 1280 monior i brzu DX11 karticu.

15 godina
odjavljen
ATiGamer kaže...
Penryn kaže...

Neka kupe novi monitor jer su već davno bili zreli za penziju. 1680 još uvijek spada pod više reze ak da je najbolje da se uvede kao unikatna za potrebe testa kao što je uostalom i u ovoj temi. Živo me zanima tko ima 1280 monior i brzu DX11 karticu.

Ja imam, i ne mogu zamisliti veći monitor, ne bih ništa vidio, a i ide mi na živce widescreen, i neću sada bacat pare zza monitor kad mi je ovaj sasvim ok, a i ako želim imam u sobi 40" lcd tv pa lako spojim ako treba veća rezolucija.

14 godina
ATiGamer kaže...
Penryn kaže...

Ja imam.HD 6850 i 19 inchni ekran sa rezom 1280*1024.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
protjeran
Metro 2033 benhcmark

meni je smiješno da se danas netko zove gejmer, da kupi karticu od 1500 kn a da ima monitor 19` 1280x1024, bez veze {#}

Reketarim po forumu..

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Nadam se da ćeš prije HD7950 uzeti kakav pošteni FullHD monitor, jer ako ne upravo si sam sebi skočio u usta.   {#}

14 godina
neaktivan
Visitor kaže...

meni je smiješno da se danas netko zove gejmer, da kupi karticu od 1500 kn a da ima monitor 19` 1280x1024, bez veze {#}

nije fer ulaziti u to sto tko i koliko ima ili nema....

15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Nadam se da ćeš prije HD7950 uzeti kakav pošteni FullHD monitor, jer ako ne upravo si sam sebi skočio u usta.  {#}

Ne vidim kako sam si uskočio u usta. Jedna lasta ne čini proljeće. Meni je nepojmljivo da još može netko bit na 19" monitoru jer je razlika nebo i zemlja u odnosu na neki pristojni 22-inčni s HD/1680 rezom. Prošla bi me volja za igranjem na istom ( u biti već me je prošla no znaš šta hoću reći).

Radite što vas volja ali znam da će ispast đumbus ako se stavi mogućnost testiranja na više reza.

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Penryn kaže...

Nadam se da ćeš prije HD7950 uzeti kakav pošteni FullHD monitor, jer ako ne upravo si sam sebi skočio u usta.  {#}

Ne vidim kako sam si uskočio u usta. Jedna lasta ne čini proljeće. Meni je nepojmljivo da još može netko bit na 19" monitoru jer je razlika nebo i zemlja u odnosu na neki pristojni 22-inčni s HD/1680 rezom. Prošla bi me volja za igranjem na istom ( u biti već me je prošla no znaš šta hoću reći).

Radite što vas volja ali znam da će ispast đumbus ako se stavi mogućnost testiranja na više reza.

svakako se slazem s tobom, ali opet nebi htio iskljuciti one koji ne mogu benchati na tim rezama....

16 godina
ATiGamer kaže...
Penryn kaže...

Zašto bi bio đumbus?

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/dirt-3-benchmark/102251.aspx

Ovdje sve ok izgleda i vidi se koje su rezolucije najviše korištene.

14 godina
protjeran
xyan kaže...
nije fer ulaziti u to sto tko i koliko ima ili nema....

ma ne mislim ja sad na socijalne slučajeve ili dečke koji nemaju love za solidno računalo, nego pričam o likovima koji IMAJU novaca i kupe i5 , skupu matičnu, odličnu karticu a škrti su kupiti solidan 1680` monitor.

samo sam na to mislio a ne da uvrijedim nekog što nema para za "računalo".

Reketarim po forumu..
15 godina
neaktivan
Spyware kaže...

Zašto bi bio đumbus?

http://www.bug.hr/forum/topic/benchmark/dirt-3-benchmark/102251.aspx

Ovdje sve ok izgleda i vidi se koje su rezolucije najviše korištene.

Pa upravo o tome pričam. Svi "veliki" testiraju na Full HD, a niže reze ko ih jebe. A koliko vidim jedino je Sheeva izbenchao na 1280x1024, ostali su svi reda radi.

14 godina
odjavljen
Metro 2033 benhcmark

ja mislim da bi se testovi trebali samo raditi na full hd rezi i 1680x1050, ipak ovo ispod ''svaka'' grafa može odvrtiti solidno.

0 0 hvala 0
16 godina
Metro 2033 benhcmark

Ja sam mislio uvrstiti rezultate iz ove teme. A koliko vidim većina ih je 1680*1050 budući da je tako i zadano...

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Metro 2033 benhcmark

Ja imam ekran koji imam,gamer nisan,imam ok karticu ali ne tucen bencheve tako da me nije ni briga sta ce ko uvrstit.Osobna je stvar ko ce igrat na kojoj rezi i kakvom ekranu.Sta smo ja i meni slicni ludi jer imamo mid range dx11 kartice a igramo na 1280*1024?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 18:51 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Sta smo ja i meni slicni ludi jer imamo mid range dx11 kartice a igramo na 1280*1024?

Naravno da ste ludi, to uopce nije pod upitnikom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 19:31 (ATiGamer).
14 godina
ATiGamer kaže...
zoharbizo kaže...

Sta smo ja i meni slicni ludi jer imamo mid range dx11 kartice a igramo na 1280*1024?

Naravno da ste ludi, to uopce nije pod upitnikom.

Kultura?Di je nestala?To je moja stvar na kojoj cu rezi igrat i na kojem ekranu.

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Kultura?Di je nestala?To je moja stvar na kojoj cu rezi igrat i na kojem ekranu.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija

Mislim ne znam kakav odgovor očekuješ na takvo pitanje. Nitko te nije nazavao glupim, ludim niti ikakvim sličnim epitetom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 20:02 (ATiGamer).
14 godina
ATiGamer kaže...
zoharbizo kaže...

http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija

Mislim ne znam kakav odgovor očekuješ na takvo pitanje. Nitko te nije nazavao glupim, ludim niti ikakvim sličnim epitetom.

Aha.

14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Ja imam ekran koji imam,gamer nisan,imam ok karticu ali ne tucen bencheve tako da me nije ni briga sta ce ko uvrstit.Osobna je stvar ko ce igrat na kojoj rezi i kakvom ekranu.Sta smo ja i meni slicni ludi jer imamo mid range dx11 kartice a igramo na 1280*1024?

..clockan ti je CPU, zašto ??

..clockana ti je memorija, zašto ??

..imaš 6850 BE, zašto ??

a nisi kao gejmer ???? :zubo:

Reketarim po forumu..
14 godina
Visitor kaže...
zoharbizo kaže...

..clockan ti je CPU, zašto ??

..clockana ti je memorija, zašto ??

..imaš 6850 BE, zašto ??

a nisi kao gejmer ???? :zubo:

Moje komponente ti govore da sam gamer?Clockan je jer sam tia vidit koliko ide na stock naponu,memorija se automatski overcloka kad ocas procesor a nije ti otkljucan mnozitelj.Grafa nije BE verzija nego je bila na taktovima BE verzije jedno vrime pa to nisan minja.I sve to ne govori da sam gamer,prema tome mani se corava posla i mene.Moja stvar sta cu radit sa komponentama i na kojem cu ekranu igrat.Uvati se sebe i budi kulturan dijete.

14 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

Evo i mene :)

Sve je na stocku, budem još probao sa procesorom na 4.4 GHz ali prije toga moram updejtat bios.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Sve je na stocku, budem još probao sa procesorom na 4.4 GHz ali prije toga moram updejtat bios.

o, vidim sjeli novi cooler i Superoverklokica :D {#}

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
nick54312 kaže...

o, vidim sjeli novi cooler i Superoverklokica :D {#}

Dada, 8GB rama i SSD :D

A i matična je nova :)

Nešto me zeza ovaj komp, sve ljepo clockam i dobijem score 68 FPSa   {#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice