Metro 2033 benchmark

poruka: 556
|
čitano: 224.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Metro 2033 benhcmark
RaZ0R9111 kaže...

850/1200

S time da ja imam 2gb rama..:)

Pričekajte utorak da dobijem GTX570. Odmah ju idem clockat i odvrtimo jedan benchmark{#}

Ehm a do onda da ne ispadne da se qurčim evo jedan sa zamjenskom grafom GT440 DDR3 1GB DX11.

Btw nemojte misliti da če ostati ovako to je do utorka a onda ima da se gejma na max settingsima i Full HD Metro 2033{#}

autorove default postavke i zamjenska grafička kartica-komp pod Moj PC aktualni autorove default postavke i zamjenska grafička kartica-komp pod Moj PC aktualni
When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 4:23 (Doc Holiday).
14 godina
Doc Holiday kaže...
RaZ0R9111 kaže...

850/1200

Pričekajte utorak da dobijem GTX570. Odmah ju idem clockat i odvrtimo jedan benchmark{#}

Ehm a do onda da ne ispadne da se qurčim evo jedan sa zamjenskom grafom GT440 DDR3 1GB DX11.

Btw nemojte misliti da če ostati ovako to je do utorka a onda ima da se gejma na max settingsima i Full HD Metro 2033{#}

GTX 570 nemoze povuci metro 2033 na max,i dalje ces imati odredeni drop u fpsovima na toj rezoluciji.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran

Uahhh več si mi budan...?

XD

Ili nisi opče išao spavat?:DD

on topic

Frejmdropa če bit to sigurno jer na MSAAx4 i full HD to može jedino HD6990 ili GTX580 ali da če biti igrivo to zasigurno tvrdim:P

Kaži nis te razumio misliš da če min ići padati ispod 25 FPS u najzahtjevnijim scenama? Jer Metro je već na 25 FPS ugodan i igriv!

14 godina
Metro 2033 benhcmark

Evo od vani dosao.Ma min fps ce biti manji od 25,metro je zvijer,baca i jace sustave na koljena.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

OK ako ti tako kažeš..:O

Budem probao pa javim mjereno Frapsom unutar gejmpleja!!!

Šta kažeš na ovo ovdje: razlika je u 2-3 frejma ako se GTX 570 OC-ka preko 900MHz

14 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
Doc Holiday kaže...
RaZ0R9111 kaže...

850/1200

GTX 570 nemoze povuci metro 2033 na max,i dalje ces imati odredeni drop u fpsovima na toj rezoluciji.

upravo to! {#}

Doc Holiday kaže...

Uahhh več si mi budan...?

XD

Ili nisi opče išao spavat?:DD

on topic

Frejmdropa če bit to sigurno jer na MSAAx4 i full HD to može jedino HD6990 ili GTX580 ali da če biti igrivo to zasigurno tvrdim:P

Kaži nis te razumio misliš da če min ići padati ispod 25 FPS u najzahtjevnijim scenama? Jer Metro je već na 25 FPS ugodan i igriv!

@Doc Holiday

u pravu si također! meto je jako optimizirana igra te je igriva i sa 25-fps-a u prosjeku.

jesi li ti imao HD 6850?

13 godina
protjeran
Metro 2033 benhcmark

Da nedavno.

Zašto to pitaš?

Ja mislim da će GTX-ica 570 OC-ana barem malo vući čak i Metro na maxed settings:S

No o tom potomXD

On topic

Sada igram na 1680X1050-Normal(medium)-PhysX+DOF ON(!!!) i imam 29 FPS AVG. Komp pod Moj PC;) btw GPU je samo do utorka jer sam na godišnjem odmoru ovaj mjesec a GTX-ica kasni 7 dana zbog 'dobavljača'XD pa sam si bio primoran nabaviti neki

niži mainstream za 400kn da mogu koliko toliko malo i igrati u slobodno vrijeme kada sam več uzo novu mašinu.

A mjereno benchmarkom samo 25 FPS:D

Pa dokle smo došli, svi znamo da Fraps ukrade 2-3 frejma pa onda još i ovaj benchmark 4-5 frejma ili su to stvarno samo one najzahtjevnije scene izrežirane u komadu od jedne minutice:O pa da nam pokažu svu SNAGU igre?

Off topic vjerovali vi ili ne GT440 DDR3 1GB vuče sve igre na Full HD i default settingsima (dakle onima postavljenima od developera igara ako ne prčkate po Ultra i AA+AF) glatko izuzev Crysisa i Metroa koji moram smanjivati rezoluciju i detalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Doc Holiday kaže...

Da nedavno.

Zašto to pitaš?

Ja mislim da će GTX-ica 570 OC-ana barem malo vući čak i Metro na maxed settings:S

No o tom potomXD

On topic

Sada igram na 1680X1050-Normal(medium)-PhysX+DOF ON(!!!) i imam 29 FPS AVG. Komp pod Moj PC;) btw GPU je samo do utorka jer sam na godišnjem odmoru ovaj mjesec a GTX-ica kasni 7 dana zbog 'dobavljača'XD pa sam si bio primoran nabaviti neki

niži mainstream za 400kn da mogu koliko toliko malo i igrati u slobodno vrijeme kada sam več uzo novu mašinu.

A mjereno benchmarkom samo 25 FPS:D

Pa dokle smo došli, svi znamo da Fraps ukrade 2-3 frejma pa onda još i ovaj benchmark 4-5 frejma ili su to stvarno samo one najzahtjevnije scene izrežirane u komadu od jedne minutice:O pa da nam pokažu svu SNAGU igre?

Off topic vjerovali vi ili ne GT440 DDR3 1GB vuče sve igre na Full HD i default settingsima (dakle onima postavljenima od developera igara ako ne prčkate po Ultra i AA+AF) glatko izuzev Crysisa i Metroa koji moram smanjivati rezoluciju i detalje.

vjerujem! ja sam vukao sve na high-very high sa HD 5670. sada sam na 9800gt i bolja je od 5670-ice dosta. čak sada kad sam ju clockao dostigao sam performanse HD 4850. meni je dosta ova kartica, nadam se da će za zimske praznike sjesti neka gtx 460/hd 6850.

13 godina
protjeran

OT ma ja sam odmah trebao kupiti GTX570 sad u svibnju sa novom konfiguracijom ne ovako GTX550 Ti-GTX560 (non Ti) pa HD6850 sve sličnih performansi. Ipak sam došao do zaključka da malo više volim dobre performanse i visoke detalje nego novac.

Ipak nisam puno izgubio a i dobro sam prošao našao sam ovu novu Zotac-icu 570 za 2100kn sa dostavom.:P

Btw GT440 ima dosta framedropova u igrama zna pasti i ispod 20 FPS u recimo MW2 ali je prosjek iznad 35 FPS;) A tako je i u preostalih 99% igara na full detaljima čak večina i na 1920X1080 rezoluciji.

14 godina

Pa šta će ti onda 5 puta skuplja grafa kad jedna GT440 ima tako dobre performanse !!!!!!!!!

14 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

Sta kenjate o metru 2033 da moze na nekoj gt 440, GTX 570 SLI se muci sa metrom 2033 na max settings u full hd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 10:31 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
itomic009 kaže...

Pa šta će ti onda 5 puta skuplja grafa kad jedna GT440 ima tako dobre performanse !!!!!!!!!

Ima da dobre performanse ali ne u svim igrama koje ja igram:)

Leopard_st kaže...

Sta kenjate o metru 2033 da moze na nekoj gt 440, GTX 570 SLI se muci sa metrom 2033 na max settings u full hd.

Aj da smirimo duhove malo sam uranio sa dojmovima jer dobavljači kasne. Ja ugl sutra GTX570 imam kod sebe odmah ugrađujem i ide overclock.

Javim ovdje rezultate na max i Full HD;) Naravno uzmite u obzir da imam i SB platformu sa Z68 chipsetom i 4GB DDR3 memorije na 2133MHz i 64-bit OS

14 godina
neaktivan

Ne ocekuj da bude bas fino igrivo. Jer ja licno imam GTX 570 tj. imam dvije GTX 570, a ta ti SB platforma nece nish pomoc u metru 2033, iz iskustva znam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 10:49 (Leopard_st).
13 godina
protjeran

Budemo vidili:P

14 godina
Metro 2033 benhcmark

Razocarati ces se.Metro je poznat kao zderac kartica i sustava.{#}

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne očekujem ništa jer mie več jednom microman ovdje reko da je sa GTX580 na max jedva uspio izgurati 25 avg.. tako da?!

Samo ako uspijem ju nabiti overclockom možda mi to bude tu negdjeXD

14 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...

Ne očekujem ništa jer mie več jednom microman ovdje reko da je sa GTX580 na max jedva uspio izgurati 25 avg.. tako da?!

Samo ako uspijem ju nabiti overclockom možda mi to bude tu negdjeXD

GTX 570 SLI na 772/1944/1544 core/mem/shader ima oko 60 fps avarage sa svim na very high, dx11 tessalation i dof. Ali nije ukljucen 4X MSAA . Tako nek ti ovo bude mjerilo.

Imaju dva razloga sto ne koristim 4X MSAA. Prvi je sto perfomanse reze za skoro 50%, drugi je sto iz nekog razloga snizava kvalitetu pojedinih textura po zidovima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 12:25 (Leopard_st).
14 godina
Metro 2033 benhcmark

@Doc Holiday

Gledaj kako te šije jedna HD5670..:)

Cpu @ stock

Gpu @ stock

BTW..Grafa za frenda...Iskreno iznenađen sam performansama za tako malu lovu..:)

Usto je i dosta tiha..

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
RaZ0R9111 kaže...

@Doc Holiday

Gledaj kako te šije jedna HD5670..:)

Cpu @ stock

Gpu @ stock

BTW..Grafa za frenda...Iskreno iznenađen sam performansama za tako malu lovu..:)

Usto je i dosta tiha..

ma taman za high detalje i 1280x1024, ali nije loša za medium i više rezolucije, imao sam ju, full hd GTA IV maksimalne postavke tj jedino teksture na medium sve ostalo na max.

13 godina
protjeran
Metro 2033 benhcmark

OK hvala svima na javljanju javim sutra navečer:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...

Ajde pa da ti pokažem šta HD6970 može {#}

14 godina
ATiGamer kaže...
Doc Holiday kaže...

Opcepoznato,HD 6970 ima vise sirove snage pa Metro 2033 i Crysis idu bolje nego na GTX 570.Ne qurci se.{#}

14 godina
odjavljen
Metro 2033 benhcmark

HD 6970 je bolja za više rezolucije radi više vrama.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

ASUS 6950 DCII @ 950/1350

Autorove postavke...

Veća slika

I am grateful that I am not as judgmental as all those censorious, self-righteous people around me. If I want your opinion... I'll ask you to fill out the necessary forms.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 22:21 (Rupy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Na 1920*1080 joj je isto,imala 1GB ili 2GB vrama ako ima oba modela imaju jednake specke(rade na istom naponu,istoj frekvi GPU-A i memorije,isti broj shadera,ROP-ova itd.).Pricam od HD 6970,iako ne postoji HD 6970 1GB verzija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 22:25 (zoharbizo).
14 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
MARKOZD15 kaže...

Na 1920*1080 joj je isto,imala 1GB ili 2GB vrama ako ima oba modela imaju jednake specke(rade na istom naponu,istoj frekvi GPU-A i memorije,isti broj shadera,ROP-ova itd.).Pricam od HD 6970,iako ne postoji HD 6970 1GB verzija.

na to i mislim, za sve veće reze od 1920x1080 je bolja HD 6970, više vrama daje bolje skaliranje sa AA i AF.

13 godina
protjeran
ATiGamer kaže...
Doc Holiday kaže...

Ne vjerujem da ćeš se baš proslaviti iako tie čak i CPU clockan moj je još na stock:D

Btw pa zar nie HD6970 200-300 kuna skuplja od moje nove?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 10:23 (Doc Holiday).
14 godina
neaktivan
Metro 2033 benhcmark

Evo i malo i mojih benchmark testova, nemam veći monitor pa igram na 1280x720 sve igre...

Jedino mi nije jasno kako na dx9 imam gotovo manji fps nego na dx10/11 LOL?? Nema veze..meni paše {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 0:19 (iAvenger).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Doc Holiday kaže...

Da ti ja pokazem sta GTX 570 moze.{#}

15 godina
neaktivan

Samo naprijed {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice