Eto nek vas Stjepan ruši, moj nije neki primjerak za ganjat 5GHz, vidite da za 4.6ghz traži popriličnih 1.36v.
on svojeg stavi na 1.5v i ne pita :) bitan je cilj a sada na koji nacin ces ga ostvarit na tebi je
Eto nek vas Stjepan ruši, moj nije neki primjerak za ganjat 5GHz, vidite da za 4.6ghz traži popriličnih 1.36v.
on svojeg stavi na 1.5v i ne pita :) bitan je cilj a sada na koji nacin ces ga ostvarit na tebi je
Ma probao sam 5ghz 1.5v, boot bsod, čim je pri bootu zapeo znaš da nema ništa od toga a preko 1.5v mi se ne ide baš.
Jel nije on stavio na 1.75v za 5GHz?
još gore..
baš me zanima da li je degradiro proc :)
Izgleda da je, al svejedno ne da mi ga se gazit kad će to lako eywa33 srušit, ugasi HT i 2 jezgre, stavi ~1.4v i valjda će moć 5.1-5.2GHz ako ne i više.
ja jos mogu dignuti napon do nekikh 1.60v mislim da opalim test sa 5.4 ghz i mislim da je to to
Izgleda da je, al svejedno ne da mi ga se gazit kad će to lako eywa33 srušit, ugasi HT i 2 jezgre, stavi ~1.4v i valjda će moć 5.1-5.2GHz ako ne i više.
mislim da mu se ne da ko niti meni zahebavat sa time ali ako je voljan neka proba.
ja necu ništa gasit..
ja jos mogu dignuti napon do nekikh 1.60v mislim da opalim test sa 5.4 ghz i mislim da je to to
probaj ali ga odmah odi vratit :)
Pošaljite PP kolegi itomic da izvrti bench on ima I7-3770K.
Pošaljite PP kolegi itomic da izvrti bench on ima I7-3770K.
ja sam sinoc poslao ali izgleda nista ili nece ili nije stigao
još gore..
baš me zanima da li je degradiro proc :)
Je bas pricamo ja i moj g3258 veli malac da ga je jako boljelo,trpio je kaze do tamo 4,9 onda na 5.08ghz@1,75v veli niceg se ne sijeca morat cu ga podsjetit:)
ako se nece sjetit samo ga još šupi sa malo više napona, najgore može biti da dobije moždani ali s obzirom da je mališan nikome neće biti žao :) haha
Pa šta je ovo svi živi imaju i7 4790k :)
prije nisam niti skužio da ima tolko i7 4790k isti efekt kada kupiš neki auto pa ti je svaki drugi isti tvoj haha
Svi imate mrcine od proca, a ja imam tog slabog, starog, vrućeg šrota.
Nije Fx-6300 loš procesor. Dobar je on samo što nije za ovakve bencheve.
Nije Fx-6300 loš procesor. Dobar je on samo što nije za ovakve bencheve.
2016. ću ga prodat i kupit i5-icu,
koji će radit za šesticu.
Nazvat ću ga Petar Pan
jer gpu neće biti kruha gladan.
Kupit ću mu vodeno,
i nek mu srce kuca ledeno.
Heb*te pa ja sam pjesnik!
...zarađivat ču od pjesmica,
pa možda padne i7-mica
Meni nije jasno zašto je meni i single i multi toliko lošiji naspram FX 8320 na 4GHz
Lošiji je čak i od FX 6300 na 3.5GHz
Ne razumijem se baš u Fx-ove ali dal je moguće zato jer je tvoj Zambezi a njegov Vishera ? Ako nije onda ti nešto nije u redu.
Meni nije jasno zašto je meni i single i multi toliko lošiji naspram FX 8320 na 4GHz
Lošiji je čak i od FX 6300 na 3.5GHz
Ne razumijem se baš u Fx-ove ali dal je moguće zato jer je tvoj Zambezi a njegov Vishera ? Ako nije onda ti nešto nije u redu.
Pa moguće je ali da je tolika razlika baš i nisam siguran.
Evo po anandtech ima razlike između FX 8350 i FX8120 ali nema tolike kao kod mene i kolega.
ne štima tu nešto
probaj neki drugi cpu benchmark, cinebench možda ili neki treći pa usporedi..
Dosla kisa i naoblaka i odmah se bencha na najjace neka neka...
Ivanjino kod tebe nesto definitivno ne stima, provjeri bios postavke, da ploca nesto ne zeza ili da nije nesto uredu sa cpu hladnjakom...
Evo nesto i od mene, vise napamet ali bitno da se nesto zavrti...
Tomo53nja- FX 8320- 4600 MHz- Single- 1089- Multi- 6650
Evo san malo proba dičiji komp al na stoku bez turba
nicky.sl -- FX-8359 - 4000 MHZ -- single 948 - multi 5945
Evo i komp "od ispod televizije" kako ga ja zoven isto na stocku. Malo čudan rezultat veći single nego multi
nicky.sl -- E7200 - 2500 MHZ -- single 374 - multi 354
Jedan tuđi komp šta san ga malo popravlja posli nevere
nicky.sl -- Athlon ll X3 450 - 3200 MHz -- single 474 - multi 907
Još ima stari laptopić al njega cemo drugi put jer mi ga se neda sad vadit.ovaj cpuz bench je fakat zaživio pošteno.
valjda je svima pun kufer čekat za neki bench prvo da se skine pol dana a onda i sami test čekat 10 minuta.
ovo je easy čak i ako je proc nestabilan može proći :)
ovaj cpuz bench je fakat zaživio pošteno.
valjda je svima pun kufer čekat za neki bench prvo da se skine pol dana a onda i sami test čekat 10 minuta.
Ma nemate brige možete se svi skupiti i poslati mi pare za ćevape na račun.
ovaj cpuz bench je fakat zaživio pošteno.
Ma nemate brige možete se svi skupiti i poslati mi pare za ćevape na račun.
napravi QR uplatnicu i uplatim ti odmah 35 kn za čevape nije problem :)