Napisao sam jednu aplikaciju u C# i WPF. Kao bazu koristim SQL Server Compact (.sdf) zajedno sa Entity Frameworkom. Na mojem računalu sve radi, ali kad je pokrenem na računalom na kojem nije instaliran sql server dobijem error : " Application .. stopped working". Oprostite ako pravim novu temu bezveze, ali mi pomoć treba hitno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napisao sam jednu aplikaciju u C# i WPF. Kao bazu koristim SQL Server Compact (.sdf) zajedno sa Entity Frameworkom. Na mojem računalu sve radi, ali kad je pokrenem na računalom na kojem nije instaliran sql server dobijem error : " Application .. stopped working". Oprostite ako pravim novu temu bezveze, ali mi pomoć treba hitno.
Najednostavnije objašnjenje bi bilo da si negdje u aplikaciji hardcode-irao putanju sdf datoteke, pa ti se ta putanja na drugom računalu ne slaže sa putanjom na tvom računalu (ono na kojem si razvijao). Možda nisi kopirao sdf datoteku.
Napravi neki exception handling u aplikaciji i logiraj si error u neku datoteku (napravi obično pisanje grešek u datoteku). Za početak dosta