Kako restore backup na novi accunt? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.426
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Kako restore backup na novi accunt?
Pozdrav svima,

uglavnom imao sam stranicu na na jednom serveru i imao sam nekih problema, nisam se mogao spojiti na ftp, a u control panelu pod files su mi nestali svi podaci. Odlučili smo izbrisati stari account i sve sa servera i dobio sam novi account za staru domenu.
Sad me zanima kako da napravim restore backup, prije tog problema napravio sam full backup stranice i posebno backup za sve baze podataka od foruma i joomle.
Koristim direct admin control panel. Di bi trebao uplodat full backup a di baze podataka ili su i one u tom fullbackupu?

Lijep pozdrav

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

Ima vas 1000 na forumu a nitko nemože dati savjet?{#}

Nakon što sam dobio novi accaunt time mi se i ime baze promjenilo.. znaci sad kad radim novu bazu da uvezem staru vise mi nije drazen_baza1 nego draz_baza1 da li ce to utjecat na restore?

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
uglavnom full backup sam extractao na destkop i dobio dva fajla backup i domains, zatim sam otvorio flashfxp http://i51.tinypic.com/rr61bo.jpg i ubacio folder backup, to mi je jedno sat vremena uplodalo i vidio sam da je prebacilo sve isto što se nalazi u folderu domains tako da folder domains nisam ni ubacivao unutra iako piše da on ima duplo više mb, pa mi to malo čudno, uglavnom sada sam napravio u control panelu novu bazu ali više nije isto ime ko prije jer mi je drugaciji accaunt...a ostale dvije baze sto sam imao za druga 2 foruma ni neznam vise njihov user name nego samo naziv baze, da li u tom fajlu config.php mogu vidjeti user name tih dviju baza i gdje se on nalazi, zahvaljujem vam unaprijed na odgovoru

Lijep pozdrav

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 17:40 (drazen90).

0 2 hvala 0
14 godina
protjeran

http://www.bug.hr/forum/topic/digitalni-fotoaparati/canon-powershot-550-problem-lens-om/108562.aspx
Vidi ovo 139 čitanja niko odgovor, pa se neljutim, očito da ti je ovo prvi profil na forumu, nikad nećeš dobiti Blitz odgovor-jednostavno to je tako, a pogotovo sad kada si se izlajao na forumaše.
Si ti ikad nekom pomogo na forumu?

SENAID

0 0 hvala 0
16 godina

Autoru teme: kako te nije sram? Dođeš tražiti pomoć na forum i kako ti nije promptno odgovoreno odmah pokazuješ

visoku razinu kućnog (ne)odgoja! Događa se forumašima koji su tu po par godina da im nitko ne pomogne riješiti problem

(možda ljudi ne znaju ili ne vide temu,nemaju vremena...itd....)

I sam sam u par navrata pitao da mi netko da link na nekakav online player koji bih mogao dodati na svoj forum

pa mi nitko nije pomogao.Par puta sam bump-ao,ali nikad nisam i ne bi mi palo na pamet zato ljudima ovakvo što

napisati, kao što si ti sebi dao za pravo s 1. danom staža na forumu.

Srami se!!!!

Old Insomniac
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne hraniti trola. LOCK!!

The perfect OS, MS-DOS! No patches, no root exploits for almost 30 years.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice