hmmmm, nema servo ??? Pa tomi je za ne povjerovat, auto iz 2009 g. pa nema servo đizus, auti koji su stari 20 godina imaju većina servo!!
Vozilo do 80 000 kn
- poruka: 93
- |
- čitano: 19.967
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
hmmmm, nema servo ??? Pa tomi je za ne povjerovat, auto iz 2009 g. pa nema servo đizus, auti koji su stari 20 godina imaju većina servo!!
gle, svatk oce reci neko svoje misljenje, ali to ti je samo stvar srece...
imas ljudi koji voze renauilt godinama i nikakvih problema...
isto tako frendu na novoj toyoti "crkla" lamela i odmah 4000kn stete (to ne ide u garanciju)...
itd...
gle, stvari ti se jako mijenjaju.. prije 3 godine toyota je bila najpouzdaniji auto na SVIJETU, a zadnje dvije godine je Skoda (ponajprije Octavia)...
sve je to relativno...
a te idiotarije oko cijene dijelova?! WTF?! sta zbaci "skupi" dio???? definiraj skupo?!
svi se auti jako kvare zbog silne elektronike u njima! nema izuztetaka... to ti je i kod BMWa, MErcedesa, Audija i sl.. samo se to ne prica toliko jer se maksimalno zataskava...
čak ti neku skupi brandovi ne prodaju sve modele motora i mjenjaca u RH zbog loseg goriva (da si ne naruse neki rejting kod ljudi)...
samo, ako uzmes VW racunaj na skuplje osiguranje zbog najveceg rizika od krade (kao i BMW i Mercedes i Audi)
--------------------------
koreance osobno ne volim zbog totalne katastrofe od dizajna i odvratne plastike koju koriste...
japanci mi isto imaju jadan dizajn...
francuzi mi imaju savrsen dizajn...
ALI TO JE SVE SUBJEKTIVNO!
--------------------------
znam pouzdano da su opel vectre 88'89'90'91 gotovo sve imale servo
Edit: ali u današnje vrijeme napravit auto koji nema servo, pa to je ludost!
Nemoj kupovat suzukije trose previse. Jedino ako ces staviti plin ali to je jos 30k kn i mjeseci cekanja
potrošnja ovisi o vozaču a plin ni u ludilu ne košta 30k kn, ne širi dezinformacije
3 prijatelja mi imaju suzukije sx4 i 2 swifta i svima je potrosnja oko 10 litara...
Evo dva auta...
Novi Yugo i novi stojadin... sve sa samo cca 28 000 kn.
3 prijatelja mi imaju suzukije sx4 i 2 swifta i svima je potrosnja oko 10 litara...
i Daihatsu Cuore, gdje se moze kupiti, prvi put cujem za taj auto =)
japanca...hondu...mislim da neces pozalit
nova Skoda fabija
ili VW Polo
nova Skoda fabija
ili VW Polo
dacia :)
znam, smijesno zvuci ali imam 2 prijatelja koji su ju kupili i obisli cijelu eurpou (sviraju, pa su imali tour po balkanu i europi) i prezadovoljni su, a i također sam cuo da su ju testirali na 10 000 km (ak se ne varam) i samo su dolili ulje i benzin i deri...
nije skupa i ono ok je...
Izašla nova Fiesta pa je cijena starom modelu pala. Dakle - 1,4 80ks, 2 zračna, ABS, klima, prednji na struju, daljinsko centralno, metalik boja, aluminijske felge, 195/50 R15, radio CD, 5 vrata, za 77000kn. Provjerena mehanika, još uvijek najbolji ovjes u klasi. Požuri dok ih ne rasprodaju.
dacia :)
znam, smijesno zvuci ali imam 2 prijatelja koji su ju kupili i obisli cijelu eurpou (sviraju, pa su imali tour po balkanu i europi) i prezadovoljni su, a i također sam cuo da su ju testirali na 10 000 km (ak se ne varam) i samo su dolili ulje i benzin i deri...
nije skupa i ono ok je...
Izašla nova Fiesta pa je cijena starom modelu pala. Dakle - 1,4 80ks, 2 zračna, ABS, klima, prednji na struju, daljinsko centralno, metalik boja, aluminijske felge, 195/50 R15, radio CD, 5 vrata, za 77000kn. Provjerena mehanika, još uvijek najbolji ovjes u klasi. Požuri dok ih ne rasprodaju.

Nemoj japansko auto za živu glavu da kupiš, dijelovi su skuplje nego zlato, francuski također
uzmi fiat punto novi model, nećeš požaliti

Mislim da je ovo najbolja ponuda za te novce
Nemoj japansko auto za živu glavu da kupiš, dijelovi su skuplje nego zlato, francuski također
uzmi fiat punto novi model, nećeš požaliti

nisam ziher da je 80tkn, al fiat panda 100 hp (mora bit 100 hp) mi se cini dost dobra..
cito sam par testova, kazu da auto iznenađuje, da bi mogao zapapriti i duplo jacim
idi pogledaj, kazem za cijenu nisam ziher