Papiri za tomos

poruka: 15
|
čitano: 11.363
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Papiri za tomos

Kupio sam prosli mjesec tomos apn 6 sve orginal na njemu jos radi solidno ima papire ali papiri su od nekog lika koji je umro kako sad da ja prepisem te papire?

17 godina
Re: Papiri za tomos
TomosRiders kaže...

Kupio sam prosli mjesec tomos apn 6 sve orginal na njemu jos radi solidno ima papire ali papiri su od nekog lika koji je umro kako sad da ja prepisem te papire?

Ako se ne varam, teško, osim ako nemaš ovjeren kupoprodajni ugovor. Mislim da mora proći ostavinska rasprava.

11 godina
neaktivan
Papiri za tomos

pa taj od kod sam ja kupio motor to je bio motor od njegovog djeda na koga i glase papiri kad je njegov djed umro on nije nista prepisivao nego samo uzo motor 

16 godina
TomosRiders kaže...

Kupio sam ..

zapravo, nisi kupio. (to dali si platio je nešto sasvim drugo, za kupnju postoji kupoprodajni ugovor, koji je moguć samo s papirima od vlasnika, ovako ti ja mogu prodati 'savski most').

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
TomosRiders kaže...

pa taj od kod sam ja kupio motor to je bio motor od njegovog djeda na koga i glase papiri kad je njegov djed umro on nije nista prepisivao nego samo uzo motor 

Vozilo se kupuje od vlasnika, ne "od nekog kome je neko nešto".

Vozilo si platio nekome tko nije vlasnik, što znači da ga nisi ni kupio.

15 godina
odjavljen
Papiri za tomos

Rađe pitaj ovjde:

http://www.tomos-riders.com/na-placu/pitanja-u-vezi-zakona-prijepisa-i-sl/

Mora proći ostavinska rasprava, a ako nije tomos bio na njoj, ima neka druga fora, ali je jako dugotrajan proces. Rađe kupi drugu ramu s papirima i prebaci dijelove na nju.

Svi smo mi Mentalist.
11 godina
neaktivan

ako kupim ramu sa papirima sta onda sa masinom na masini ima isto broj ko i na papirima ima broj masine

16 godina
Jakovp kaže...

.. Rađe kupi drugu ramu s papirima i prebaci dijelove na nju.

-najoptimalnije rješenje, nek kaže da je nekakav 'nećak' kojem je pokojni ostavio (posljednjim dahom na umoru) apnca, dva svjedoka.. i možda prođe jeftinije (10% poreza), bez natezanja, dok u svakom slučaju mora čekati ostavinsku (jer sud može narediti vraćanje motora...).

11 godina
neaktivan
Papiri za tomos

ma kupit cu drugu ramu sa papirima samo sta onda sa serijskim brojem na masini ?jer u papirima pise i broj motora

11 godina
neaktivan
Papiri za tomos

a

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 12:16 (TomosRiders).
16 godina
TomosRiders kaže...

ma kupit cu novu ramu samo sta onda sa ovim brojem u knjizici?od motora?

-falsificiraj, ukradi, prekucaj.. vozi na crno. Bezbroj rješenja, problem je samo ako želiš 'čiste papire'... tad ipak moraš po pravilima. Pravilo kaže, kupuje se od vlasnika, vlasnik je onaj tko ima papire i kad proda to se papirima potvrdi. Onaj tko nema papire ne može papirnato prodati. (točka)

Old Iggy kaže...
..

Plus jedan mali "problem" - moguće je da nakon ostavinske vozilo pripadne nekom drugom, a onda kreće show...

-već rečeno, ali autor mora čitati...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 12:23 (ihush).
17 godina
ihush kaže...

-falsificiraj, ukradi, prekucaj.. vozi na crno. Bezbroj rješenja, problem je samo ako želiš 'čiste papire'... tad ipak moraš po pravilima. Pravilo kaže, kupuje se od vlasnika, vlasnik je onaj tko ima papire i kad proda to se papirima potvrdi. Onaj tko nema papire ne može papirnato prodati. (točka)

Plus jedan mali "problem" - moguće je da nakon ostavinske vozilo pripadne nekom drugom, a onda kreće show...

17 godina
ihush kaže...
Old Iggy kaže...
..

-već rečeno, ali autor mora čitati...

Ma samo kažem ako prekuca, presloži i slično... Tko će vratiti prvotno stanje...

15 godina
odjavljen
Papiri za tomos

Broj motora ne mora biti isti u HR, tako da ne brini.

Svi smo mi Mentalist.
11 godina
neaktivan
Papiri za tomos

e onda ok kupit cu ramu sa papirima i to je to aj hvala svima na pomoci

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice