Omiljena marka automobila

poruka: 332
|
čitano: 119.954
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Omiljena marka automobila

je, lijep je auto, ali kada se alfa počne kvariti ni zamjena motora ne pomaže :))

15 godina
protjeran
the economist kaže...

je, lijep je auto, ali kada se alfa počne kvariti ni zamjena motora ne pomaže :))

Za mene se auti gledaju i kupuju srcem a ne mozgom - juznjacki pristup vs kontinentalni

A sto se tice (ne)kvalitete, to su urbane legende, nekad prije 20 godina alfe su bile losije izrade te su se vise kvarile i te teorije su pile vodu - danas je to sve manje vise isti kur*c, vise manje sve aute danas slazu isti rumunji, slovaci, bugari, turci i ostala gamad a 99% djelova u jednom modelu se koristi jos u najmanje 100 drugih

Sve ti je to danas lutrija, danas kad kupujes novi auto mozes dobit svasta bez obzira na marku model ili opremu - kapitalisticko/globalisticka gamad svih boja marki i nacija, do sad sam jedino mislio da su Japanci donekle postedjeni tih buba ali sad ipak vidim da je i snjima isti kur*c

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:07 (dado8).
17 godina

My dream garage :)

Najpozeljniji auto Najpozeljniji auto
Audi RS5 Audi RS5
Najbolji sportski interijer - Audi RS6 Najbolji sportski interijer - Audi RS6
Najljepsa sportska sjedala - Audi RS6 Najljepsa sportska sjedala - Audi RS6
BMW kako bi trebao izgledat u serijskoj proizvodnji - prerada Brabham BMW kako bi trebao izgledat u serijskoj proizvodnji - prerada Brabham
Italian fashion Italian fashion
Najljepsi retro-car Najljepsi retro-car
Klasika - za svakodnevno obavljanje posla :) VW R Klasika - za svakodnevno obavljanje posla :) VW R
17 godina

Vec dva puta od kad se poceo proizvodit (2007) je dobio nagradu za najsportskijeg automobila godine. Rijec je o....

16 godina
Batista kaže...

Vec dva puta od kad se poceo proizvodit (2007) je dobio nagradu za najsportskijeg automobila godine. Rijec je o....

šta mu vrijede sve te nagrade kad ga GT-R jede za doručak

15 godina
odjavljen

VW (trenutno imam 2 doma) ili nešto iz VW koncerna.

The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
17 godina
dejo6 kaže...
Batista kaže...

šta mu vrijede sve te nagrade kad ga GT-R jede za doručak

Ajoj... Kao da je bas taj najveca automobilska bomba... Kao da je to opce vazno. R8 je dobio nagradu... A kad me bas povlacis za jezik, evo ti razbijaca - Henessey Venom GT (Lotus Exige) - 0-100= 2,4 sec. E sad, nije brzina sve sto cini auto tako vrijednim. Sad si ti misli sto je sve uzeto u obzir i zasto je R8 dobio tu nagradu. I dajte vise odustanite od tog izraza za doruckovanje..

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.4.2010 20:15 (Batista).
15 godina
neaktivan

Nda decki samo sanjajte..hh..:))..xD..Ma ja sam zadovoljan sa kavim golficem..3 npr..ili sa njinjom koja se moze nac i za 50000 kn..hh..

16 godina
Batista kaže...

Sad si ti misli sto je sve uzeto u obzir i zasto je R8 dobio tu nagradu. I dajte vise odustanite od tog izraza za doruckovanje..

pa ako je nagrada za najsportskiji auto onda bi se trebale gledati sportske performanse a tu ima puno boljih od audija.

17 godina
dejo6 kaže...
Batista kaže...

Sad si ti misli sto je sve uzeto u obzir i zasto je R8 dobio tu nagradu. I dajte vise odustanite od tog izraza za doruckovanje..

pa ako je nagrada za najsportskiji auto onda bi se trebale gledati sportske performanse a tu ima puno boljih od audija.

Ti si vozio i jednog i drugog da bi to mogao ocjenit... Ziri i ostali testeri sigurno nisu bili noobovi za takve automobile. Ocito je da ti je pri srcu GT-R i to je ok. Ali R8 odnosi ove godine nagradu.

16 godina
neaktivan

mene srce vuce k novoj opel astri jaaao kak mi je to zgodnicki autic melem za oci jos ;))) jos par tisuca ojra i u garazi ce bit :)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
17 godina

I opet VW-ov auto dobio nagradu... Ovaj put je Polo dobio nagradu za svjetskog automobila 2010-e.

16 godina
neaktivan

Golf III karavan. Ima 340.000 na leđima i ide još uvijek ko metak. Potrošnja 5,4 litre.

Darth Vader
15 godina
neaktivan

VOLKSWAGEN!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 11:45 (bartul).
15 godina
neaktivan

BMW,MERCEDES i najnaj BUGATTI

bmw :D bmw :D
tbf-the best 4ever tbf-the best 4ever
nice;D nice;D
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
protjeran
rfbios kaže...

Hadje pusti lafinu nisi ti ni cuo za bugati dok u igrici nisi vidio Izlanuo se

CAPETAN PRICE
16 godina
neaktivan

BMW, Audi, Volkswagen, Bugatti

16 godina
neaktivan

BMW,Chevrolet,Ford,Dodge,Cadillac,GMC,Hummer,Pontiac,Buick i Nissan

američki auti

Can I tell you a secret???I see dead peoples!Oooh this shit is awesome!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 21:32 (al zagorec).
15 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...
rfbios kaže...

Hadje pusti lafinu nisi ti ni cuo za bugati dok u igrici nisi vidio Izlanuo se

ma kakva igra vidio ga u novinama u nema kojoj boji ga nisam vidio.Cool

a na koju igru si mislio, da se isproba?Belji se

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 1:33 (rfbios).
15 godina
neaktivan

japanci japanci japanci japanci i samo japnci aj dobro moze uc i neki amerikanac stariji od 30 godina

15 godina
neaktivan

Volkswagen, Nissan i ne pada mi trenutno vise nista na pamet. Ferrari i te marke, makar su kvalitetne, ali $$$ :P.

15 godina
protjeran

VOLKSWAGEN naravno!

Elite Spammer
17 godina

Mercedes!

Ali Forda isto volim.

jbg ipak sam ja hercegovac :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 9:00 (goodye).
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...

VOLKSWAGEN naravno!

Potpisujem i to ovaj

15 godina
neaktivan

Seat i VW. Citroen, Renault  i Fiat medjusobno kopiraju jedni od drugih kao da su jedna firma, a i elektronika im je sva uhurcu, pogotovo zimi, kao da je kvaliteta "Made in China".

Seat i VW su prakticki jedno te isto, jedina zamjerka sto imam su rucke koje kroz par godina pocnu rikavat tako da ako se nema zakljucavanje na daljinski htio ili nehtio moras ga ugraditi ako se zelis postediti kvarova nakon niskih tempertura na bravama i ruckama, sve ostalo je tip-top. I pogotovo diesel, usteda maksimalna a motor je lakse za odrzavati i vrlo dobro motor podnosi vece terete i opterecenja sto ne mogu reci za benzince.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 15:11 (Rabenbal).
15 godina
neaktivan
filipgt kaže...

japanci japanci japanci japanci i samo japnci aj dobro moze uc i neki amerikanac stariji od 30 godina

a sto ces sa takvim kad americki auti stariji od 10-15 godina ne zadovoljavaju europske standarde o zastiti okolisa, kupis ga a ne mozes ga registrirati jer ne mozes proc tehnicki. koma :D

14 godina
neaktivan

... power of Dacia Logan     :)

16 godina
neaktivan

mustang :P

16 godina
neaktivan

Chevrolet

Dodge

Mustang

Cadillac..

Od europskih samo svabe (Osim jednog modela alfe romeo).

Evo nekoliko mojih ljubimaca:

Alfa Romeo 3.0

"Chevrolette Corvette"

Chevrolet Camaro

Ima ih jos puna i jos toliko.

Spirit...
17 godina
Ferari 458 Italia Ferari 458 Italia
Lexus LFA Lexus LFA
Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice