Mečka!
Omiljena marka automobila
- poruka: 332
- |
- čitano: 119.868
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Moja lista : XD
Ulimate Aero SSC ( vejron je maca za ovo ) :D
Bugatti Veyron
Corrado (VR6 )
Audi ( najjaci meni RS6 ili S8 )
Alfa Romeo ( otac vozi 146 1.6 16v TSi 120 KS na 1090 kg ) mozete sami zakljucit kako ide :)
VW ( isto ocev Golf mk4 TDI 90 KS ) solidan je
BMW ( jedno od najluxuznijih auta ali su preskupi )
Merdzan ( bilo koji svaki je avion )
ovako da se nadovezem na to da alfe nisu pouzdane ovako roditelji voze alfu (gore navedenu ) trosi 8-9 l po gradu ali ide ko mecava .. u 5 godina koliko je kod nas 2 kvara su bila i to u vrijednosti od 600 kn . Ulje od kvacila tj. cilindar zacepljen i gumice od diskova desne prednje gume i to je to :D...unutrasnjost je odlicna .. bilo je platno i mi smo uradili pola koza pola platno crno :) ..i jos nesto jedan podatak a to je da alfe nemozes tusit ili preopteretit vozio ti nju na 1000 obrtaja ili 6000-8000 ...takvi motori idu na MAX znaci (ts i JTD ) I JTD je proglasen najpouzadnijim motorom mislim 2005 godine :)
znaci auto je ne dobro nego odlicno ...
japanci su vise za gradsku voznju jer su to auta veoma slaba .. ( neuzimajuci u obzir 2.0 + i ona su slaba za evropska auta iste kubikaze )
Amerikance su za amerikance ( kod kojih je 10 litara kao kod nas 2 litra benzina ) :D znaci 3.0 v6 5.0 ^^ sve preko 15 l trose :)
POzz
ma fico je najbolji ako neznate o cemu govorim slika govori 1000 rjeci XD
http://www.leksikon-yu-mitologije.net/files/Zastawa%20MNE.w.JPG
Bugatti Veyron
Corrado (VR6 )
Alfa Romeo ( otac vozi 146 1.6 16v TSi 120 KS na 1090 kg ) mozete sami zakljucit kako ide :)
ovako da se nadovezem na to da alfe nisu pouzdane ovako roditelji voze alfu (gore navedenu ) trosi 8-9 l po gradu ali ide ko mecava .. u 5 godina koliko je kod nas 2 kvara su bila i to u vrijednosti od 600 kn . Ulje od kvacila tj. cilindar zacepljen i gumice od diskova desne prednje gume i to je to :D...unutrasnjost je odlicna .. bilo je platno i mi smo uradili pola koza pola platno crno :) ..i jos nesto jedan podatak a to je da alfe nemozes tusit ili preopteretit vozio ti nju na 1000 obrtaja ili 6000-8000 ...takvi motori idu na MAX znaci (ts i JTD ) I JTD je proglasen najpouzadnijim motorom mislim 2005 godine :)
japanci su vise za gradsku voznju jer su to auta veoma slaba .. ( neuzimajuci u obzir 2.0 + i ona su slaba za evropska auta iste kubikaze )
Amerikance su za amerikance ( kod kojih je 10 litara kao kod nas 2 litra benzina ) :D znaci 3.0 v6 5.0 ^^ sve preko 15 l trose :)
POzz
lol tema se zove omiljena marka auta a ti tu opisujes kakav je koji auto i hvalis se koje tvoj otav ima i kako koji ide
Sorry za dupli post
VW,OPEL,NISSAN.
Prva moja ljubav bice ovaj: http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200902/2010-ford-mustang-pr_1600x0w.jpg
Ako se slucajno nesto desi onda ce biti ovaj: http://www.cartype.com/pics/6332/full/ford_mustang_fs1_10.jpg
Svi Audiji..
Bugatti Veyron
Corrado (VR6 )
POzz
lol tema se zove omiljena marka auta a ti tu opisujes kakav je koji auto i hvalis se koje tvoj otav ima i kako koji ide
hmm..
ajd citaj temu od 1 str. pa do zadnje .. pa onda citiraj .. OK ? :)
I citaj moj CIJELI post .!
najdraži su mi japanci,talijani i švabe.
npr. Mitshubishi, Honda, Ferrari, Porsche, BMW, Audi, Mercedes
sad ću nabrojit i moje najdraže modele od ovih proizvođača:
-Mitshubishi lancer evolution X
-Honda s2000
-Ferrari 575 maranello
-Porsche 911 turbo
-BMW 850i
-Audi s5
-Mercedes clk gtr
Subaru
Amerikanci! Bilo bi lijepo imati koji "muscle car" poput Mustanga, Camara ili Chargera (pogotovo stare modele iz 70-ih) i ići s njma na susrete oldtimera.
Znam da puno troše, koštaju da boli glava i naspram japanskih (pa i europskih) auta imaju predpotopnu tehnologiju ali ne mogu si pomoći.
Inače od svih muscle auta najradije bih imao ovog:
http://oldcarandtruckpictures.com/FordMustang/1969_ford_mustang_boss_429_sportsroof_coupe-08.jpg
Ferrari, Aston Martin, Alfa Romeo, Audi, Honda
Jednostavno predobar dizajn...........
vw dobar dizajn?
znam da se o ukusima ne raspravlja, al ovo naprosto nije smjelo biti napisano..
"znam da se o ukusima ne raspravlja"
Ako znas, prema ovome fino OD**BI.........
Koliko sam primjetio po ovim tvojim postovima samo kritike djelis..........
A sve u svemu primjetih da ti je mazda na prvom mjestu...........
A o tome se stvarno neda raspravljati.............
P.S.
Svatko ima svoj ukus.........
Audi i Mečka
Yugo,Volkswagen,Mercedes i Biemdablju.
Jednostavno predobar dizajn...........
Dizajn je lagana pušiona za mase bez ukusa.
Auti su im savršenstvo dosade.
Nissan
Ako znas, prema ovome fino OD**BI.........
Koliko sam primjetio po ovim tvojim postovima samo kritike djelis..........
A sve u svemu primjetih da ti je mazda na prvom mjestu...........
kućni odgoj ti je na razini, lijep će čovjek od tebe biti..
kritikom do savršenstva bar ne šaljem ostale u kujac..
samo sam rekao kaj mislim o vw-u, a jadno djetešce se našlo prozvanim i fanboyska usta se našla odmah pljuvat..
btw, mazda (za razliku od "nekih") barem ima neku dinamičnu liniju, koja je usto i zanimljiva..
nekome možda nije lijepa, al mu sigurno nije ni DOSADNA.
eh da.. ak si to isčitao iz mojih favorita, mazda mi nije broj jedan. imam 4-5 marki koje preferiram i da budem iskren, pojma nemam za koju bi se odlučio..
i nemam se namjeru s tobom natjeravat ovdje
Amerikanci! Bilo bi lijepo imati koji "muscle car" poput Mustanga, Camara ili Chargera
slažem se :D zakon su im auti uz te jos i dodge viper
Dobri su ti ameri:SIROVA SNAGA.
No nema do elegancije,ljepote i brzine taljanskih superautomobila.